Πόσα χλμ έχει το αυτοκίνητο ;
Σε ποιο Συνεργειο είναι; Θέλω να περάσω να το δω αν δεν σε πειράζει .
Printable View
Πόσα χλμ έχει το αυτοκίνητο ;
Σε ποιο Συνεργειο είναι; Θέλω να περάσω να το δω αν δεν σε πειράζει .
Παντως αφου διαβασα προσεχτικα το δικό μου το ε46 μοντελο πλιν του γρύλου του συνοδηγου 4πορτο είναι δεν μου έχει βγάλει τίποτα.......απο ολα αυτά αλλα ύστερα απο κάτι ρεταρισματακια στο ρελαντί υποψην 3,30 το μοτερ με όχι πανω απο 100000χλμ μου ήρθε η σχετική κεραμίδα.Ζημια στο καπάκι......! σε πρωτη φάση γνωρίζω ότι ΄θελουν αλλαγή οι βαλβίδες εισαγωγής περιμένω νέα απο το ρεκτιφιε να ελένξει οδηγους και έδρανα βαλβίδων....Ο μηχανικος μου είπε ότι αυτο προήλθε απο την ακινησία το είχα ακινητο κανα 7μηνο σε συνδιασμο με της κακοιας ποιοτητας βενζινης που δεν είχε κάνει καλή καυση και είχε παραμείνει και έκανε σκουροφαγόματα στις βαλβίδες.Εαν είναι όπως τα λέει μετα τα λάστιχα που στραβώσαν απο την ακινησία είναι η δευτερη μεγάλη ζημια.
Θέλω να πιστεύω πως κάπως έτσι θα είναι η διαδικασία κόλλησης των πλακακίων στη βάση διαφορικού....ή κάπως έτσι...:thumbsup::thumbsup:
https://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=710760
Διαβασα σε αρκετα ποστ πως εχει βγαλει η μπεμπα αισθητηρα στροφαλου.
Σημερα το πρωι μουλαρωσε και δεν επαιρνε μπροστα και το δικο μου,το παρατησα και το μεσημερι με την 3η προσπαθεια πηρε.Φευγω καρφι και παω σε συνεργειο,το κουμπωνουμε με την φυσα και βγαζει διαγνωση αισθητηρα εκκεντροφορων.Τον βρηκα καινουριο 48ευρω,αλλα ο μαστορης μου λεει,να αλλαξουμε και τον αισθητηρα στροφαλων(80ευρω)γιατι πανε πακετο αυτοι μαζι.
α)εχει δικιο ο μαστορης?
β)πως σας φαινονται οι τιμες?
Ειναι αυτος με το καλωδιο(δεν ξερω αν βοηθησα τωρα).
M-power_01 δηλαδη να αλλαξω ΜΟΝΟ αυτον που μου βγαλε σαν προβλημα?ΟΧΙ των στροφαλων?
Μετραει η γνωμη σου,γιατι απ'οσο ξερουμε οι μαστορηδες δουλειες θελουν να ανοιγουν!
Ευχαριστω φιλος!(m-power_01)
Αν εχει καποιος αλλος εμπειρια επι του θεματος θα με αυχαριστουσε πολυ να μαθω κατι ακομη,γιατι εχω αρχισει και μπερδευομαι....
Η τιμη για τον αισθητηρα ειναι καλη και για των εκκεντροφορων και για τον στροφαλο...
Καλυτερα να πας βημα βημα οχι ολα μαζι και το βασικοτερο να ειναι σιγουρα ο αισθητηρας και οχι ΚΑΙ κατι αλλο που δεν διαβαζει το διαγνωστικο...
Αλλα συμπτωματα εχει στην πορεια σχετικα με τις στροφες του μοτερ η σταματημενος με ρελαντι??