Σε έχει πειράξει το πολύ διάβασμα μου φαίνεται...:th_Laie_67-1:
Printable View
Σε έχει πειράξει το πολύ διάβασμα μου φαίνεται...:th_Laie_67-1:
ντοκτορ,
σε βλεπω να βαζεις τελικα ΆΛΛΑ δυο μπακετ μεσα...
:hystericalbs1:
Πραγματικα πολυ ωραια δουλεια γιατρε!Μ'αρεσει πολυ και η κοντρα στον αξονα μεταδοσης,δεν το'χα σκεφτει...πραγματικα γ@μει η δουλεια του!Θα το λιωσουμε καθολου πριν τις διακοπες??
χρηστο πραγματι πολυ καλη δουλεια...το αμαξι τωρα θα ειναι αλλου σε στησιμο..πολυ πιο απολυτο και χωρις στρεβλωσεις..επειδη εχει τυχει να οδηγησω με cage ειναι φοβερο....καμια σχεση με οποιοδηποτε δρομισιο αμαξι..
ποτε υπολογιζεις να βγει το αμαξι??ποτε θα το παμε πιστα???κλαψ..εγω δεν θα χω αμαξι ευθυς αμεσως..αλλα πιστευω οτι μια βολτα με αυτο θα με αποζημιωσει..χιιχιχιχι:th_Laie _67-1:
Φωτό από το αμάξι και το ρολλ μπαρ,όπου φαίνεται η υπογραφή.
Αυτό το βλέπουν στους αγώνες και λογικά αυτομάτως σημαίνει ότι το ρολλ μπαρ είναι ομολογκέ!!
Συνημμένο Αρχείο 8120
Συνημμένο Αρχείο 8121
Συνημμένο Αρχείο 8122
κάποιες ακόμα φωτος από το προτζεκτ!!
Σε καμμιά 10αριά μέρες τελειώνει!!!!:thumbsup::thumbsup::origina l::original::rally:
Οι 2 πρώτες φωτός είναι τραβηγμένες 20 ημέρες πριν από τις τελευταίες..
Στην 3 φαίνονται τα powerflex συνεμπλοκ,η γέφυρα, τα ψαλίδια και το διαφορικό.Το ένα ψαλίδι αντικαταστάθηκε λόγω στραβώματος!!
Βάφτηκε και ασταρώθηκε όλο το εσωτερικό!!Το ρολλ μπαρ βάφτηκε και αυτό μαύρο!!!!Τα σχοινακια στις φωτό κρατανε τα καλώδια να μην ακουμπήσουν τη μπογιά.
Μπήκε χειρόφρενο Willwood.
Συνημμένο Αρχείο 8315
Συνημμένο Αρχείο 8316
Συνημμένο Αρχείο 8317
Συνημμένο Αρχείο 8318
Συνημμένο Αρχείο 8319
Συνημμένο Αρχείο 8320
Συνημμένο Αρχείο 8321
Συνημμένο Αρχείο 8322
Συνημμένο Αρχείο 8323
Συνημμένο Αρχείο 8324
Γιατρε εχω την αισθηση οτι δεν κρατιεσαι να μπεις στις πιστες....
Φαινεται οτι γινεται πολυ καλη δουλεια ;)
Kρατιέμαι με αλυσίδες!!
Συνημμένο Αρχείο 8330
:th_Laie_67-1::hystericalbs1: