ουπς...με πρόλαβες κώστα...δλδ υπήρξε μεγάλη ζημιά???
Printable View
Ωχ κατάλαβα...
Έχω προσφορά, το Ζ3 μου και 20 χιλιάρικα, γιατί θέλω αμάξι πόλης :th_Laie_67-1:
χιχι μη βιάζεσαι ;) Γιατί πρέπει να προσθέσεις στο λογαριασμό και το τι λεφτά θα ζητήσουν από τη Φερράρι (εγώ εκεί θα το στελνα, προκειμένου να το 'πάρω από τα χέρια του'....) για να γίνει πάλι αυτοκίνητο. Αν είναι να κοστίσει όσο ένα σε καλή κατάσταση χωρίς θεματάκια, τότε βράστο το συγκεκριμένο.
Εγω πιστευω οτι εαν το αμαξι δεν εχει καποιο σοβαρό μηχανικό προβλημα ή καποιο θεμα με σασί η και εξωτερικό "κοψε-ραψε" να το πάρει το αμαξι.
Τωρα όσον αφορα αν εχει βαφτει ενα ή δυο κομάτια ή αν εχει αλλαχτει μια πόρτα ή ενα φτερο αυτα ειναι για να αλλαζονται και να βάφονται. Προσωπικά δεν εχω και τοσους ενδιασμους οσον αφορα αυτά τα πραγματα. Μεταχειρισμένο αμαξι ειναι, ολο και καποιο θεμα μπορει εχει αρκει να μην ειανι κατι σοβαρο ή μονιμο.
Το δικό μου αμαξι αποφασισα να το βαλω για βαψιμο προφυλακτηρα, καπό και ενος φτερου μπροστα που ηταν πολύ γδαρμενα απο πετραδάκια.
Τελικά χθες αποφασισα να το φρεσκάρω ολο γιατι δεν ηθελα να φαινετε εστω και η παραμικρη διχρωμια στο αμαξι και ουτε φωτογραφιες εβγαλα ουτε και με νιαζει τι μπορει να λεει η να πει ο καθενας στο μελλον.
Εαν με το σκεπτικό πολλων οτι εαν ειναι βαμμενο δεν ειναι και καλο και σιγουρα πρεπει να εχει θεματα, τοτε θα εχω το πιο χάλια αμαξι.:original:
Χριστοφορε παντως καλο θα ηταν να βγαλεις φωτογραφιες για να εχεις αποδειξεις για το συγκεκριμενο αμαξι και το λεω αυτο γιατι δεν ειναι καποιο συνηθησμενο αυτοκινητο ειναι αμαξι με συλεκτικη αξια το οποιο αυριο μεθαυριο αν θες να το πουλησεις ισως να δυσκολευτεις λογο της ιδιαιτεροτητας του και λιγο του οτι εχει βαφτει ολοκληρο!!!!! ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω\11βγαλε 5-10 φωτογραφιες να εισαι πιο ησυχος!!!
Στης 12π.μ ηταν το ραντεβου στον φανοποιο για τον ελενγχο που ειχαμε συμφωνησει.
Το αυτοκινητο πλυθηκε,σκουπιστηκε και μπηκε στο φουρνο για τον ελεγχο του χρωματος.
Εχουν βαφτει εμπρος φτερο,πορτα,πισω φτερο,μασπιες,στην πλευρα του συνοδηγου και πορτα στην πλευρα του οδηγου.
Η ποιοτητα βαφης των επισκευασμενων κοματιων ειναι πραγματι πολυ καλη ,καμια διαφορα στην χρωματικη αποχρωση (στον ηλιο-ισκιο-υπο γωνια-απο πανω-απο κατω) με εξαιρεση καποια μπιμπικια που ουτως ή αλλως εχει γενικα και εκει που ειναι αβαφτα κοματια (εργοστσιακη βαφη),μικροτερα ναι μεν αλλα ειχε.
Μετα πηρε θεση στο ανυψωτικο για να γινει ο ελεγχος απο κατω.
Το 430 οσο ομορφο ειναι εξωτερικα επανω ακομα ποιο ομορφο ειναι εξωτερικα κατω!!!!,φλατ ολο το πατωμα απο τον εμπρος προφυλακτηρα μεχρι το τελος του διαχυτη στον πισω προφυλακτηρα.
Το κοματι ομως κατω απο το καθισμα του συνοδηγου και προς τη πλευρα του μασπιε, ηταν φανερο πως ειχαι επισκευαστει και δεν ηταν φλατ οπως στην πλευρα του οδηγου.
Η απαντηση του ιδιοκτητη ηταν οτι το αφησε στο σερβις στο Μιλανο μετα το ατυχημα και μετα απο δυο εβδομαδες τον πηραν τηλεφωνο να το παραλαβει, εκανε εναν οπτικο ελενγχο ηταν ολα οκ το πηρε και εφυγε και ουτε θυμοταν ποσο στοιχησε η ζημια γιατι ηταν δουλεια της ασφαλιστικης με το σερβις.
Ο εμπρος πλαστικος θολος στη πλευρα του συνδηγου και προς την πλευρα του προφυλακτηρα εχει ενα αρκετα μεγαλο αεραγωγο για των εξαερισμο των φρενων και αυτο ηταν σπασμενο.
Οταν ανοιγει η πορτα οδηγου-συνοδηγου το 430 δεν εχει αυτη την λωριδα το πλαστικο που καλυπτει την ενωση του λαστιχου στεγανοποιησης της πορτας με την μοκετα του πατωματος, και αντι να γδερνεις την πλαστικη αυτη λωριδα οταν δεν σηκωνεις αρκετα το ποδαρι σου στο εμπα-εβγα γδερνεις το λαστιχο με αποτελεσμα στο 430 να θελουν και τα δυο αλλαγη. (πηγα απο τα νευρα μου, να κοψω το ποδαρι της Γεωργιας ενα βραδυ για οκτω ευρω,τοσο την αγορασα αυτη την λωριδα στη bmw)
Ο πισω διαχυτης καλυπτει ολο τον χωρο του κινητηρα και φτανει μεχρι κατω απο τα καθισματα,τον αφαιρεσαμε και ειδαμε μικτη διαρροη λιπαντικου υγρου στην ενωση μοτερ με κιβωτιο.
Μετα απο τον ελεγχο τηλεφωνησα στον κυριο Σταθη Μαγο (autocorse),τον οποιο θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσια για την ευγενεια του και την προθυμια του να μου απαντηση σε ολα μου τα ερωτηματα και ελαβα τις εξεις απαντησει:
το πατωμα που ειναι κακο επυσκευασμενο επρεπε να ειχε αλλαχθει,ενα μικρο κομματι λαμαρινα ειναι,ασχετο απο το πλαισιο και με μικρο κοστος.
η διαρροη του λιπαντικου δεν ειναι βλαβη του αυτοκινητου,αλλα για καποιο λογο αφαιρεθηκε το κιβωτιο και οταν ξανα τοποθετηθηκε δεν εφαρμοσε ενα όring σωστα.
Με 120.000 ευρω υπαρχουν 430 προς πωληση 2006 mod χωρις την παραμικρη γρατσουνια με 20000-30000 χλμ.
Ο ιδιοκτητης του 430 ηταν ειλικρινης λεγοντας μου οτι το αυτοκινητο ειναι πεντε ετων και εχει εχει φυσιολογικες φθορες χρησης, τα ατυχηματα υποκεινται και αυτα στην χρηση, αν και φανερα ενοχλημενος που ειδε το πατωμα κυματιστο απο το ατυχημα.
Ας χαρει ο ανθρωπος την χρηση του και εγω την δικη μου!!!!!!
Υ.Γ:τωρα το ποιος χαιρεται καλυτερα, σηκωνει πολυ συζητηση.....:whistle:
Και ετσι εκλεισε ο κυκλος '' ανταλλαγη 430 - Μ5''
Να εισαι γερος να πας για αλλα, τετοια ρισκα αστα για αλλον
To ψιλο.....μη πω χοντρο ..υποψιαζομασταν εδω οτι δεν θα περνουσε το crash test by Alexis.....αλλα ειχαμε μια υποψια οτι πανω σε εναν ενθουσιασμο γινονται πολλα......αλλα τελος!!!!:thumbsup:
.....βουρ τωρα για την επομενη συναντηση Ε60 & bmwfans (κοπη πιτας) με την κορυφαια absolute machine sport sedan //M5!!!!thumb