:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Απιστευτος! Δεν μπορω να πω κατι αλλο..
Printable View
Εντάξει βρε σεις, δεν είναι και για τα μπάζα! Βγάζει και συμπαθητικά μοντελάκια. Κακώς τα ισοπέδωσα όλα. Είμαι σίγουρος πως παρά τη βεντέτα που έχω με την εταιρεία, η Audi θα με δελεάσει ξανά στο μέλλον με κάποιο απ' τα εκπληκτικά μοντέλα της!
Όταν θα είμαι 80, θα ντύνομαι με γκρι-λιλά καρώ κουστούμια, άσπρες κάλτσες και σκαρπίνια με φιογκάκια, όταν θα βάζω γραβάτα για να πάω στη λαϊκή, όταν θα μου φεύγουν τα τσίσα και δε θα μπορώ να ρουφάω πλέον τις πορδές μου δημοσίως, όταν θα κουβαλάω παντού μυξομάντηλο στην τσέπη και κομπολόι στο χέρι. Τότε θα κολλήσω και σηματάκι 'S' πάνω στην carbon μαγκούρα. Κι όταν έρθει ο καιρός ν' αναβαθμιστώ σε 'Π', θα του κολλήσω 'RS'. Πόρωση.
Μην με προκαλεις να φτιαξω λιστα...κοινων ανταλλακτικων! Εγω θα χασω τον χρονο μου αλλα εσυ, θα χασεις το χρωμα σου! :th_Laie_67-1:
Οσο το να μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο σακι...Δεν φταιω εγω αλλα οταν η εταιρια βγαζει roadster coupe πανηγυρι με εργοσταξιακη βανα αντι για τιμονι... :hystericalbs1: δεν φταιω εγω...
Πες εναν κουβα που εβγαλε η βαυαρια ??? Το να μιλαμε για οδηγικη απολαυση σε κατηγορια Α2, Fox,και στο αντιστοιχο bmw κλπ ειναι τουλαχιστον γελοιο.
Ατυχες παραδειγμα...Γιατι ξερουμε και οι δυο απο το Γιωργαρο οτι το csi παει πολυ ψηλα με ενα δυο πραγματα!:thnx::thumbsup:
εγω παντος μπηκα απο μικρος στην αποψη της ροδας.....απο τα 17 ξεκινησα με ενα ε30 και εδω και 2 χρονια σχεδον με ε36....οδηγησα αρκετα δυνατα αμαξια....οπως evo.s2000.350z.rx-7.honda civic 450 aloga.rs4.κι αλλα τα οποια δεν μου ερχονται τωρα......κανενα απο αυτα δεν με ενθουσιασε στην οδηγηση οσο η bmw οποτε οτι και να μου λενε απο το ενα μπενει και απο το αλλο βγαινει.....
λοιπον αφου διαβασα ολο το θρεντ με προσοχη
αποφασισα να αποκαλυφτω!!!!!
ειμαι ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ BMWΔΑΚΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
νικο το ξερεις και το ξερω οτι με τα λεφτα που δωσαμε περναμε α3 1.8τουρμπο...κι ομως επιλεξαμε μια ομορφη(για μας) 1600αρα μπε εμ βε νομιζω οτι και εσυ , γιατι εγω γνωριζα τι αγοραζα, αφησαμε πισω την ιπποδυναμη και διαλεξαμε ολα τα αλλα...το α3 το εκανα τεστ ντραιβ ...ναι ηταν πολυ γρηγορο ΑΛΛΑ τι να κανω που δεν μου αρεσε οδηγικα...και πιστευω οτι οι περισσοτεροι που αντιπαθουν την σειρα 1 δεν την εχουν οδηγησει...ειδικα με m pack μεσα εξω το αμαξι ειναι πολυ καλο και εμφανισιακα αλλα και στο δρομο απιστευτο...