βαγγελη..επειδη το λες συγκεκριμενα εσυ...θα ξανακανω μια προσπαθεια!! απλα σε αναλογη περιπτωση προγραμματισμου ...ενος παλιοτερου προτζεκτ ...η επικοινωνια μαζι του...ηταν κατι ανεφικτο!!
Printable View
Καπως ετσι το φανταζομουν!:thnx:
Άντε ρε Λευτέρη... μέχρι το Πάσχα που θα έρθω ελπίζω να έχεις τελειώσει με αυτό.
Πρόταση: κάνε έναν μαστό στον λαιμό κομπρέσσορα-εισαγωγής και μπάξε μια σκάστρα για το εφέ....
το intercooler μη το βαλεις στο μυαλο σου σαν κατι το πολυ μακρινο παντως.
Μπορει να μην ειναι τουρμπινα αλλα οπως και να χει τον βραζει λιγακι τον αγερα!
πιστευω με ενα μικρο ψυγειακι κανεις τη δουλεια σου.εχει και χωρο μπροστα απο την τραβερσα το zed.
Εχω την εντυπωση οτι το μεγεθος θα πρεπει να το προσεξεις για το θεμα της αποδοσης.
σημερα...που ειχε πραγματικα ανοιξιατικη μερα...συνειδητοποιησα..πως οι ζεστες μερες ,δεν αργουν!! οποτε ..απο τα μεσα της εβδομαδας..θα ψαχτω για i/c...! πιστευω ενα μικρο ψυγειο...μεγιστης ιπποδυναμης 200...ειναι υπεραρκετο! μια σκεψη ειναι να βρω ενα ...με εισαγωγη και εξαγωγη απο την ιδια πλευρα( οπως του ιμπιζα κουπρα-για οποιον γνωριζει)..μιας και ετσι διευκολυνεται, κατα πολυ η τοποθετηση ...αλλα παραλληλα γλυτωνω και ασκοπες γωνιες-μετρα..που οδηγουν σε απωλεια πιεσης και κατα συνεπεια ,μειωσης δυναμης!!
Και πολυ καλα θα κανεις.
Μπορεις και να φτιαξεις ψυγειο με καποιο κοστος.
Δες το.Μπορει τα λεφτα που θα σου ζητησει ο εκαστοτε τεχνιτης να ειναι οκ σε σχεση με το ψαξιμο του καταληλλου ψυγειου και τροπου για να ταιριαξει.
Αν δεν κανω λαθος η προιγουμενη γενια S3 ειχε ενα ψυγειο που θα σε βολευει.
το εχω δει και απο σ3...αλλα εχει πολλα διαφορετικα...με διαφορες εξαγωγες! που θα χασω αρκετο χρονο για να βρω αυτο που με βολευει!!
σημερα ...πηγα σε εναν γνωστο μου, με μεταχειρισμενα ανταλλακτικα! αφου λοιπον κατεβασα το μισο παταρι (καμια 15 ιντερκουλερ)διπλα απο το ζ3, κατεληξα σε ενα μικρο, απο οπελ ντηζελ. Το συγκεκριμενο εχει εισοδο και εξοδο 60mm( πραγμα δυσκολο να βρεθει..μιας και ολα ηταν απο 3.5 εως 5.5 ποντους),συνεπως δεν πνιγω τις σωληνωσεις, επιπλεον τοσο η εισοδος ,οσο και η εξοδος βρισκονται στην ιδια πλευρα, πραγμα που με διευκολυνει (λιγοτερα μετρα, λιγοτερες γωνιες-μικροτερη απωλεια πιεσης), επισης εχει το σωστο μεγεθος για να χωρεσει στο δεξιο μερος της μετωπης!! ελπιζω απο βδομαδα ν α μπορεσω να το τοποθετησω!!