Νικο εμένα αν μου δώσουν πανω απο 4000. θα το δώσω... :whistle: :whistle:
Sorry για το off... :popcorn:
Printable View
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/7214407/
Ορίστε και ένα Μ3 που ο τύπος το πουλάει σύμφωνα με συναισθηματική αξία ενός θρυλικου αυτοκινήτου, σπάνιου κλπ κλπ όπως ανέφεραν πιο πάνω...
Και ρωτάω εγώ τώρα, πόσο καιρό βρίσκεται αυτό το αυτοκίνητο στο car? Που είναι αυτός ο μερακλής που το έχει καψουρα και θα τα σκάσει για να το πάρει κλπ? Ούτε ένας στους χιλιάδες που θέλουν να πάρουν 30αρι?
Πάνε αυτά είτε μας αρέσει είτε όχι... Αν θέλω να πουλήσω το αυτοκίνητο μου δεν θα το βάλω ποτέ για 12.000¤ γιατί απλώς θα το χαζευω στο car... Θα αποδεχτω ότι δεν θα βγάλω τα λεφτά μου αν θέλω να φύγει!
Χρώμα, εσωτερικό & ζάντες απλά χαλια...
Σιγά μην δώσει κάποιος αυτά τα λεφτα....
πουληθηκε ε30 325 24v , με αρκετα εξτρα ,2 πορτο στα 2000,σημερα
αυτα ειναι παρανομα αυτοκινητα...δν εχουν την ιδια αξια με αυτα στα οποια αναφερομαι εγω
Προσωπική μου άποψη πάντα, είναι ότι αυτές οι τιμές είναι εξωπραγματικές.... (και για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το οποίο γνωρίζω καλά).
Αν είναι να έχει κάποιος τη διάθεση να δώσει τόσα χρήματα, καλύτερα να πάρει ένα κουφάρι Ε30 ή Ε36 με τα χαρτιά του νόμιμο και να το κάνει Μ3. Θα του πάει στα ίδια χρήμτα με τη διαφορά ότι θα το έχει φτιάξει όπως θέλει και θα γνωρίζει το αυτοκίνητό του από το μηδέν.