Καλοτάξιδο! να εισαι παντα καλα να το χαιρεσαι!
Printable View
Καλοτάξιδο! να εισαι παντα καλα να το χαιρεσαι!
Καλοριζικο κ απροβληματιστο ευχομαι κ να το χαρεις οσο δε παει.
Καλοριζικο και πολλα & απροβληματιστα χλμ ευχομαι!!
Καλοριζικο,ελπιζω να το βαζεις σε γκαραζ.Καλοταξιδο και καλα χλμ.
Κύριοι,
δυστυχώς τα πράγματα έχουν αγριέψει πάρα πολύ με τις κλοπές αυτοκινήτων. Χτες τα μεσάνυχτα,βγαίνοντας από ένα φιλικό σπίτι που είχα πάει επίσκεψη για μια μολις ώρα,κάνω από μακριά (περιπου 10 μετρα) να ξεκλειδώσω το αυτοκίνητο και με το που αναβουν τα φωτα μεσα στην καμπινα, τι να δω:
έναν τύπο να κάθεται στη θέση του οδηγού και να προσπαθεί να μου κλέψει το αυτοκίνητο.
Του φωνάζω: τι κάνεις εκει ρε πού...η και το βάζει στα πόδια κοιτωντας προς το μέρος μου και μου λεει: ολα καλα φιλε ολα καλα....
Περιτο να σας πω ότι αιφνιδιάστηκα και δεν τον κυνηγησα, πρώτον λόγω του σοκ και δευετρον επειδή το αυτοκίνητο ήταν τεντα ανοικτο: παραθυρα ηλιοροφη κλπ.
Φωναξα αστυνομια,κατεγραψε το γεγονος, μετα οδική βοηθεια που κατεγραψε το συμβαν για να αποζημιωθω απο την ασφαλιστική.
Η ζημια ευτυχώς μόνο υλική: κατεστραμενη κλειδαρια πορτας οδηγου (την τρυπησε με κατι σαν τρυπανι), εχει κανει ζημια στην μιζα προσπαθώντας να ξεκλειδώσει το τιμονι με αποτελεσμα το κλειδι να γυριζει με μεγαλη δυσκολια απο τη θεση 0 σε 1 και 2 για να παρει μπροστα και επισης εχει σπασει το ντουλαπακι κατω αριστερα απο το τιμονι προσπαθώντας να πειραξει κατι καλωδια που εχει μεσα.
Ευτυχως σταθηκα τυχερος πάνω στην ατυχία μου. Κι εγω είμαι ζωντανος και η M στη θέση της:thumbsup:. Θα μπορουσε να εχει εξελιχθεί πολύ χειρότερα το όλο θεμα.
Τωρα ξεκιναει πολεμος με την ασφαλιστική και τρεξιμο για άμμεση τοποθέτηση αντικλεπτικου.
:shok:
...στο ματιασαμε!!!:ranting2:
....ευτυχως ο κλεφτης δεν πρεπει να ηταν και πολυ "επαγγελματιας".....ουτε τσιρακια ουτε τιποτε???...ετσι απλα τον αιφνιδιασες.....επισης σημαντικο που δεν εβγαλε κανενα οπλο....εκει μετα θα ηταν πολυ δυσκολα τα πραγματα....
τυχερος μεσα στην ατυχια σου.
Αυτά είναι...Στάθηκες πολύ τυχερός για πάρα πολλούς λόγους...Βάλε καλό αντικλεπτικό γιατί πας κάπου και δεν ξέρεις να θα το βρεις στη θέση του!
Μπα, δεν ήταν επαγγελματίας, φάνηκε από τις κινησεις του. Επίσης όλη τη δουλεια την εκαναν τα φωτα της καμπινας που άναψαν ξαφνικά πατώντας για να ξεκλειδώσω το αυτοκίνητο. Εκεί πρέπει να τα είδε όλα:th_Laie_67-1:
Αυτος πίστευε οτι 12 τα μεσανυχτα θα ειχα πέσει για υπνο,αμ δε......
Αν ειχε βγαλει όπλό θα έκανα 0-100 σε κάτω από 5" :hystericalbs1::hystericalbs1: Μην το ειδατε τον Παναή!!!
Αν από την άλλη δεν ειχε όπλο (που δεν πρεπει να ειχε) και ειχα κάποιον παρέα ωστε να φυλαει το αμαξι και τον ειχα παρει στο κυνηγι, τωρα θα ήταν αυτος νοσοκομειο (στην καλύτερη) μιας και ηταν σαν ιαπωνικη αποβολή, και εγω σε κανα αστυνομικο τμημα!!!
Τεσπα, υπάρχουν και χειροτερα, τελος καλο ολα καλα!
:shok::shok::shok::shok::shok:
Tελος καλο ολα καλα αλλα......
τι ειναι αυτη η μαστιγα με τα Μ3 δηλαδη και γκαραζ να εχεις αμα πας καπου εξω πρεπει να εχεις αμεση οπτικη επαφη με το αμαξι.
Σταθηκες πραγματικα τυχερος σε καθε περιπτωση και στο οτι τυχαι βγηκες να δεις το αμαξι και οτι δεν ηταν επαγγελματιας και οτι εδειξες μια Α ψυχραιμια thumb