Νικολα ασε την Ζετα και οπλισε ξανα το s2000 αλλιως δωστο σε εμενα!!!!
Χαχαχα!!!
Printable View
Νικολα ασε την Ζετα και οπλισε ξανα το s2000 αλλιως δωστο σε εμενα!!!!
Χαχαχα!!!
Αντρεααα το s2k ειναι του φιλου μου του Σαββα (zografias γραφει εδω) αλλα ακομα ζηλευει ζετες χαχαχαχ..εγω ξαναπηρα πινακιδες προσφατα μεχρι τελους του χρονου και κυκλοφορω κανονικα παλι οποτε εχω οπλισει.. οπλο το χοντα παντως ακομα και σε μαμα μορφη ομως κατα τη γνωμη μου ο μονος λογος υπαρξης του ειναι για πιστα..για οτιδηποτε αλλο κατα τη γνωμη μου ...δεν κανει..εκτος και αν το χει καποιος για τριτο αυτοκινητο αλλιως σε μικρο χρονικο διαστημα θα θελησει (με βαρια καρδια) να το αποχωριστει
Μη μου λες τετοια γιατι εγω κοιταω να δωσω το 46αρι ωστε να παρω s2000
αποδειξη σε αυτο που σου λεω αποτελει το γεγονος οτι οσοι αγοραζουνε s2k τα κρατανε για λιγο ασυντηρητα κανουν την κα@λα τους.. πολυ πιθανο τα στουκαρουνε και μεσα σε λιγους μηνες τα πουλανε οσο οσο αφου και σκισμενα ειναι ..και στουκαρισμενα σε ολες τις μπαντες..και εχουν αλλαξει και 5 χερια μινιμουμ..τα καλα s2k ειναι ακομα ακριβα και οι συνειδητοποιημενοι ιδιοκτητες τους δεν τα πουλανε..η τουλαχιστον δεν τα χαριζουν..το s φτιαχτηκε για track car κυριως και αυτο ειναι..τωρα το πως χρησιμοποιειται απο τον καθενα ειναι αλλουνου παππα ευαγγελιο..δεν ειναι επισης καθολου τυχαιο πως η πιο κλασσικη διαδρομη οσων παιρνουν s2k ειναι s2k-->m3e46-->911
Στο στάνταρ πακέτο υπήρχε κ συναγερμός ή ήταν έξτρα?