Ρωτηστε τον Τζιγκερ...αυτος ειχε μια
Printable View
Ρωτηστε τον Τζιγκερ...αυτος ειχε μια
Γινόμαστε δικαστές ενός οδηγού, ενός αυτοκινήτου, ενός συμβάντος απο αυτα που ακούσαμε, που διαβάσαμε κλπ... Χωρίς να γνωρίζουμε πραγματικά τι συνέβη.
Έχω σκεφτεί οτι αν κάποια στιγμή πάθω κατι στο δρόμο ( που ειναι διόλου απίθανο με 60-70000 χιλιόμετρα ετησίως ), τα σχόλια και η κριτική που θα προκύψει θα ειναι βασισμένη , πρώτα στις εντυπώσεις που έχουν αφήσει τα γραπτά μου σε διάφορα φόρουμ, κάποια βιντεακια απο οδήγηση, σχόλια φίλων κ γνωστών , τα προηγούμενα αυτοκίνητα μου και τόσα ολα, που θα καταλήξουν σε σίγουρο κράξιμο κλπ, είτε το φταίξιμο θα ειναι δικό μου , είτε οχι.
Μπορει να φταιξει το αυτοκινητο, οι συνθήκες, ο οδηγός, η υπερβολή, ο απέναντι και τόσα αλλα ...
Μακάρι να μην συμβαίνουν.
Άρα αν φας μια ροπαλια στο κεφάλι και ανοίξει σαν καρπούζι δεν θα φταει αυτός που στην έριξε αλλά η επιβράδυνσηthumb
ακριβως! το κρανιο ως κοκκαλο ειναι σκληρο και ετσι εχει πολυ μικρη εως μηδενικη ικανοτητα αποροφησης της κρουσης, οσον αφορα το κλειστο συστημα ροπαλο-κεφαλι ειναι το ιδιο αν για παραδειγμα το κεφαλι ''ετρεχε'' με την ταχυτητα του ροπαλου! θα επιβραδυνε τοσο αποτομα ωστε δεν θα μπορουσε να αποροφησει την κρουση αναπτυσωντας παραλληλα μεγαλο ποσο g!