Δηλαδη???
Printable View
Γειτονάκι - γνωστός έχει πρόταση στα ξένα για δουλειά και μάλλον θα πρέπει να αποχωριστεί το αμάξι του πριν φύγει. Σε πολύ καλή κατάσταση ,μοντέλο 2008, ατρακαριστο, αγρατζουνητο .Τα λέμε συχνά αλλά πάντα αυτός μιλαγε για το 335 του και γω για τα Μ3.Πολλες φορές έχει περάσει απ το μυαλό μου ότι είναι ένα μοντέλο νεότερο με ότι συνεπάγεται τεχνολογικά,απο γκάζια μια χαρά,τα βρίσκεις πιο εύκολα και σε καλή τιμή.
Προσωπικά δεν καταλαβαινω το λόγο κάποιος να θέλει ενα Μ3 Ε46 όταν:
- το πιθανοτερο ειναι να μην εχει μεχρι 80.000χλμ πραγματικά που θέλει ο αγοραστής ,όταν μιλάμε για ενα μοντέλο 7ετίας και πάνω ,άσε που ο προηγούμενος μάλλον δεν το ήθελε για να πηγαινει για ψώνια στο σουπερ μαρκετ.
- το 335 στα ιδια περιπου χρήματα πλέον ειναι νεοτερο μοντέλο / με μεγάλο tuning potential / με το πιθανότερο σαφως λιγοτερα πραγματικά χιλιομετρα απο το Ε46 / πιθανόν πλουσιοτερο σε εξοπλισμό / πιθανόν λιγοτερο σκισμένο καθότι δεν ειναι το ''αυθεντικό'' ξεσκιζο-άμαξο / με ενα μπλοκέ ''γίνεται Μ3''
- Το 335 εχει μικροτερα τελη , μικροτερο τεκμήριο , μικροτερο φόρο κτλ
αυτό είναι το μόνο σίγουρο πάντως. 1 στα 150 αμάξια να έχει τόσα χιλιόμετρα.
πολύ αισιόδοξο σε βλέπω. πάρτυ στο χίλτον πρέπει να κάνει αυτός που θα βρεί τελευταία παραγωγή 46αρι Μ3. δεκαετία με εντεκαετία είναι σχεδόν το 90% όσων βρίσκονται στην ελλάδα. άντε με κάνα του 2004 να είναι ευχαριστημένος αυτός που αγοράζει, ότι πήρε σχετικά καινούριο αμάξι...
αν βγαίνει στα ίδια χρήματα, είναι καλή περίπτωση. σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει αυτά που θα κάνει ένα Μ3. ούτε για πλάκα. για τα άλογα που παίρνει συμφωνώ, αλλά τι να τα κάνεις όταν καλά καλά τα μαμά δεν μπορεί να εκμεταλευτεί το αμάξι. τα χιλιόμετρα σαφώς και θα είναι λιγότερα, ενώ πιθανότερο όλων είναι να είσαι ο δεύτερος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, και όχι τουλάχιστον ο τέταρτος(γερμανός, εισαγωγή 2005, πώληση 2008-9, πώληση 2013...συνήθως έτσι πάει πλέον με τα 46άρια).
απο εξοπλισμό δεν λείπει τπτ απο ένα Μ3...είναι Μ3, εξού και φουλ έξτρα. τουλάχιστον στις περισσότερες των περιπτώσεων.
ούτε για πλάκα. φουσκωμένα ΟΛΑ, σκισμένα στην ευθεία. μπλοκέ πας μόνο για αφτερμάρκετ, αφού πολλοί έχουν πεί ότι δεν μπαίνει το Μ3. νομίζω κάνα διχίλιαρο κάνει ένα quaife.
ίδια κατηγορία νομίζω είναι και μάλιστα πολλά δεν τα πιάνει και το -30%
και κυρίως μικρότερη αλητεία !!!
Είναι πολλά περισσότερα απο ένα μπλοκέ...
Δεν βλέπεις τι έχουν πάθει από ολόκληρα εργοστάσια μέχρι το τελευταίο κάγκουρα. Όλοι προσπαθούν ξεπεράσουν το γράμμα Μ.
Εγώ όταν πήρα το δικό μου μεταχειρισμένο είχε οσο ακριβώς ένα 335 καινούργιο.
Σωστος ο ντοκ...το 335 ειναι ενα απλο γρηγορο πεμβε. Τπτ παραπανω.
Απ'ολα οσα εχω δει μεχρι στιγμης, μονο ενα 335 αξιζε τον κοπο...με το μπλοκε του, με τα φρενα του, με την αναρτηση σου, και φυσικα αυτα που επρεπε στο μοτερ. Κριμα που ηταν καμπριο, ακομα πιο κριμα που το συγκεκριμενο φαγωθηκε.
Ο ιδιοκτητης του μετα την κλοπη, πηρε Μ3 Ε92. Η κουβεντα του ηταν η εξης. 335 και μ@λ@κιες...παιρνεις απο την αρχη Μ3 και δεν παιδευεσαι για τπτ. Ουτε με το κρατημα του, ουτε με τπτ...