Ο καταλύτης είναι οκ. Τσεκαρίστηκε απο εξατμισά. Τον έβγαλε και τον έλεγσε και τον επανατοποθέτησε. Συνεχίζουμεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεε................ Παλικάρια καμιά ιδέα?
Printable View
Ο καταλύτης είναι οκ. Τσεκαρίστηκε απο εξατμισά. Τον έβγαλε και τον έλεγσε και τον επανατοποθέτησε. Συνεχίζουμεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεε................ Παλικάρια καμιά ιδέα?
ερώτηση κρίσεως...
τον καταλύτη πώς τον έλεγξες ότι είναι ok..??? :shok:
Εγω λεω να το κανεις μετατροπη 330 να ησυχασεις μια και καλη:tt1:
Για δες τις αγγελιες πουλαει μελος πραγματα σε καλη τιμη.
Πετα τον βλαβοτρονικ δεν σε παει...
Φίλε E461800 ποιά η διαφορά με την αλλαγή του μοτέρ? Το μοτέρ είναι ένα χρόνο πάνω και δούλευε οκ. Τώρα διμιουργήθηκε το πρόβλημα.
Φίλε katsaraios το 330 καλό αλλά όχι για εμένα, εγώ φίλε μου έχω παιδάκια να μεγαλώσω, και το 330 δεν μου ταιριάζει. Φίλε tasos.kamv τον καταλύτη τον έβγαλε και τον έλεγσε και τον επανατοποθέτησε. Καμιά ιδέα από τα μαστόρια του forum υπάρχει για το τι μπωρεί να φταίει? Διαφορετικά αυτό που μου μένει είναι να αρχείσω να αλλάζω κομμάτια, πρώτα maf μετά λ και βλέπω.
Ερωτηση οι λαμδα στο gt1 σε live δε μετρανε σωστα;τι βλεπει και που ο μαστορας σου;Τον maf αλλα και τους λαμδα αφου το πας σε σοβαρο συνεργειο με εναν παλμογραμο μπορουν να μετρηθουν και να τελειωσει η ιστορια και ο καταλυτης μπορει να μετρηθει αν ειναι βουλωμενος περνοντας την πιεση των καυσαεριων.Οι λαμδα αν πας να τους παρεις ο ιδιος και σου κανουνε την εκπτωση συνεργειων ειναι πολυ πιο λιγα απο 400 φραγκα.
Φίλοι για σας και πάλι. Λόγω δουλειάς δεν έκανα τίποτα το ιδιαίτερο με το αμάξι. Θα ήθελα να μάθω κανονικές τιμές στο ρελαντί για MAF και αισθητήρα λ, προκειμένου συγκρίνω με τιμές διαγνωστικού. Γνωρίζει κανένας κανονικές τιμές? Αγόρασα το εμφανιζόμενο εδώ: https://obd-2.gr/el/map/191--obdlink-usb.html
και το μόνο που μου μένει είναι να το μάθω και να γνωρίζω και τιμές.
Τιμή για MAF στο ρελαντί: Ποσότητα εισερχόμενου αέρα = 2.25 g/sec.
Με κάθε επιφύλαξη γιατί ακόμα δεν γνωρίζω το μηχάνημα.:whistle::thanks:
Μια χαρά είναι η τιμή του maf σου στο ρελαντί!
2.25g/sec (γραμμάρια ανά δευτερόλεπτο) --> 8.1kg/h (κιλά την ώρα)
Γιατί δεν πήρες το επίσημο διαγνωστικό???
Για να ελέγξεις τα καυσαέρια, θα κοιτάξεις στις προσαρμογές των λ, δηλ τα adaptations
Εκεί θα δεις δύο bank και θα μας γράψεις σε τι τιμές παίζει το μοτόρι σου σε αθροιστική (additive) & πολλαπλασιαστική (multiplicative) προσαρμογή.
Γράψε μας τί τιμές σου δίνει....
Ιδανικά (όταν κάνεις reset) το additive παίρνει την τιμή 0 και το multiplicative την τιμή 1.....
Όσο πιο κοντά στις άνω τιμές είσαι, τόσο καλύτερη καύση επιτυγχάνεται.
Μόνο που το διαγνωστικό αυτό θα σου έχει long fuel trims and short fuel trims .Μην ψάξεις να βρείς multaplicative and additive !!Αυτά είναι στο γνήσιο διαγνωστικό DIS
Aυτό εδώ https://www.ebay.com/itm/BMW-USB-OBD...ba7963&vxp=mtr thumb