Από περιέργεια ποιο σκέφτεσαι ως 1ο και ποιο ως 3ο;
Επίσης για ήχο αυτοκινήτου με "ξένη" εξάτμιση δείτε αυτό το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=D-iV59F7E7s
Από περιέργεια ποιο σκέφτεσαι ως 1ο και ποιο ως 3ο;
Επίσης για ήχο αυτοκινήτου με "ξένη" εξάτμιση δείτε αυτό το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=D-iV59F7E7s
Δεν νομιζω οτι εκει στο Βαϊσαχ θελουν να γινουν Μοντενα!! Εχουν το δικο τους στυλ και τον τροπο να φτιαχνουν σπορ αυτοκινητα..Φυσικα ουτε και το αντιθετο συμβαινει. Ο καθενας εχει τα γουστα του και οπως πολυ σωστα εχουν πει καποιοι, οταν μπορεις να διαθεσεις τα ποσα που απαιτουνται μπαινουν πολλα στην ζυγαρια..
Εγω προσωπικα θα επελεγα παντα μα παντα Πορσε..δεν με ενδιαφερει καν ο ηχος η το ''συναισθημα''..μια χαρα συναισθηματαρα θα ενοιωθα και με το Πορσε! καθε αυτοκινητο εχει το δικο χαρακτηρα και ''συναισθημα'' αν εισαι λατρης της αυτοκινησης.thumb
Δε πα να περασει το Φερραρικο ; ; ;
Ουτε με ενδιαφερει ουτε που θα με στεναχωρεσει !!!
Σαν το πορκι δεν εχει !!!
Υπερβολικα μεγαλο λαθος.
Τα Φερραρι απο 355 και μετα ειναι πολυ ευκολοδηγητα(εκτος απο τα CH),το 360 ειναι ευκολο σαν Mercedes.
Το κοστος συντηρησης ειναι αποθυτικο δυστηχως και δεν μπορει να χρησιμοποιηθει σαν καθημερινο αυτοκινητο.
Αν και μισω τα πορκια παραδεχομαι οτι ειναι σκυλες,γρηγορα,μελετημενα με πολυ τεχνολογια αυτοκινητα.
Αλλα να σκασω 150 χιλιαρικα για ενα τουρμπατο πορκυ και να το παιζω γρηγορος και μοναδικος και να σκασει διπλα μου στο φαναρι μια 80χρονη πατσογρια με ακριβως το ιδιο αυτοκινητο.........χιλια συγγνωμη αλλα το θεωρω την χειροτερη ξεφτιλα.
Προτιμω την χαρχαλα μου που βλεπω 5 αυτοκινητα τον χρονο στο δρομο!
οκ, αν αγοραζουμε αυτοκινητα για να μας βλεπουν οι αλλοι και ''να το παιζουμε γρηγοροι'' τοτε πασο..thumb
ειπαμε ο καθεις οτι γουσταρει! Εμενα δεν θα με ενοχλουσε καθολου..
Και τα δυο αυτοκινητα ειναι υπεροχα το καθενα για τους δικους του λογους ...απο κει και περα ειναι θεμα γουστου...τι θελει ο καθενας και για ποιο λογο το θελει!!! :original: και τα δυο να δουμε στο δρομο θα τα θαυμασουμε!! εγω θα ελεγα να κανονισουμε συναντηση να τα θαυμασουμε και τα 2 απο κοντα!! :thumbsup::th_Laie_67-1: