Ευχαριστώ για την απάντηση, δυστυχώς τα πιο κοντινά στο Νέο Φάληρο πρατήρια Καλυψώ που βλέπω είναι στην Ηλιούπολη..! :shok:
Printable View
Εγώ ξέρω ότι σχεδόν όλα τα τραχτέρ του θιού μου καίνε θέρμανσης εδώ και 450 περίπου χρόνια. Και πολλά μάλιστα, πετρέλαιο βουλγαρίας/FYROM γενικά όπου βρίσκει φτηνότερο.
Έτσι είναι, τα παλιά μηχανήματα θα έχουν πρόβλημα να λειτουργήσουν με πετρέλαιο χωρίς θείο, γιατί το θείο δρα σαν λιπαντικό της αντλίας πετρελαίου όπως περίπου και στα μηχανάκια η σούπερ.
Πάντως το πρόστιμο πρέπει να είναι ιδιαίτερα τσουχτερό αν τους πιάσουν.
^
αλεκος ,για πετρελαιο μιλας ετσι????
αααααααχχχχχ ηταν η καλυτερη μου μεχρι και περυσι ομως!!!!!εβαζα και ενα ενισχυτικο και πετουσε το αργαλειο και με πηγαινε και τζαΜΜπα.....απο φετος ομως δεν αξιζει ....
η διαφορα τους ηταν και ειναι μονο στο χρωμα πουθενα αλλου!!!
ναι για πετρελαιο...και χωρις ενισχυτικο φορτωμενο 2.5 τοννους ελιες εκανε 60 ψιλιομετρα καθε χειμωνα και οχι μια φορα..
Προς το παρον τιποτα.πριν κανα μηνα καθαρισαμε και τα μπεκ και ηταν πεντακαθαρα.το μονο πιστευω που αλλαζει ειναι το χρωμα.το συγκεκριμένο αυτοκινητο μιλαμε για βιαιη καθημερινη χρηση παντα εκτος ασφαλτου.
τελειωσε η ιστορια με το θερμανσης απο τοτε που το ακριβηναν!!!!!
εγω και στο κτεο με Θ. το πηγαινα.
Οι περισσοτεροι αγροτες και φορτηγατζηδες που κανουν τοπικα δρομολογια εχουν απο μια δεξαμενη στην αποθηκη τους που την γεμιζαν παντα με κοκκινο.
δεν εχω ακουσει απο καποιον να εχει παθει ζημια!Δεν ξερω τι γινεται με τα καινουρια τεχνολογιας common rail ,αλλα στα παλαιοτερα δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
το προστιμο ειναι κατασχεση του οχηματος και ενα τεραστιο χρηματικο ποσο!
το "καλο" της υποθεσης ηταν οτι τα κλιμακια που ηταν/ειναι υπευθυνα γι αυτη την δουλεια ειναι 3 σε ολη την ελλαδα και ειναι ευκολο να μαθεις ποτε θα ειναι στην περιοχη σου,απο την αλλη υπαρχει και μια περιπτωση να σε τσακωσουν,εκει πρεπει να εισαι ετοιμος η' να την κοπανησεις η' να το βανεις φωτια μπροστα τους και να τελειωνει εκει η φαση.
Τα μονα καυσιμου που εχουν αρκετη διαφορα ηταν οι βενζινες του στρατου,πολυ δυνατες,ειχα τυπο που καβατζωνε βενζινες για να στηνει κοντρες ....τοτε... απο τις αντλιες του Αποστολιδη και της 104....