ευρυπρωκτος ε? Ωραιος ο γλωσσοπλαστης!!!!χαχαχα:thumbsu p:
Printable View
Μετά από 7.000 χλμ με την 116 d και αρκετά ταξίδια σε όλους τους ρυθμούς έχω δει τα εξής νούμερα :
Με μέση ταχύτητα 110 χλμ μέση κατανάλωση γύρω στα 5 l/100
Με μέση ταχύτητα 120 χλμ μέση κατανάλωση γύρω στα 5.4 l/100
Με μέση ταχύτητα 136 χλμ μέση κατανάλωση γύρω στα 6 l/100
Τα παραπάνω στην διαδρομή Αθήνα-Καλαμάτα και το αντίστροφο που ως γνωστόν δεν είναι flat και κάνεις και 7 στάσεις για διόδια. Που σημαίνει ότι για να πετύχεις πχ τα 6 l/100 με μέση ταχύτητα 136 χλμ κινείσαι σχεδόν συνέχεια με 160+. Συμπερασματικά η κατανάλωση ακόμα και με μεγάλες ταχύτητες είναι πάρα πολύ καλή και σε αυτό βοηθάει και η εξαιρετικά μακριά έκτη με την οποία στα 160 χλμ έχεις περίπου 2500 στοφές και στα 200 κοντερίσια που μπαίνει ο κόφτης 3200 περίπου.
Πρόγραμμα περιμένω και εγώ να βγει αλλά τίποτα μέχρι στιγμής. Για diesel πάντως δεν λαχανιάζει, μέχρι τις 4500 στροφές περίπου το τράβηγμα είναι αρκετά καλό. Σίγουρα όμως δεν θα με χάλαγε περισσότερη δύναμη και ροπή...
Πέμπτη παραλαμβάνω!Επιτέλους το thread πήρε σάρκα και οστά!
Με το καλό, ξέρω καλά πώς νιώθεις :thumbsup:
Το στρώσιμο είναι λίγο σπάσιμο αλλά μετά αρχίζουν τα καλά :original:
Συγνώμη για την ποιότητα αλλά το κινητό μου τόσο μπορεί.Τις βάζω ενδεικτικά καθώς τόσο καιρό σας ζάλισα και από εικόνα τίποτα! Μπήκαν μεμβράνες και αναμένονται ζάντες. Φωτογραφίες ημέρα και νύχτα για το χρώμα και το φως της καμπίνα. Τα xenon δεν φαίνονται καλά αλλά είναι πραγματικά εντυπωσιακά.
Συνημμένο Αρχείο 20263
Συνημμένο Αρχείο 20264
Συνημμένο Αρχείο 20265
Συνημμένο Αρχείο 20266
Συνημμένο Αρχείο 20267
Τι λέτε για τις ζάντες, να τις κρατήσω ή όχι?
Χρειάζεται επαναπρογραμματισμός για το ελάχιστο 0,3% που αλλάζει η διάμετρος? Νομίζω η κατανάλωση ανέβηκε ελάχιστα.....
Πήγα από 205/55/16 σε 225/45/17
Συνημμένο Αρχείο 20302
Δεν μου αρέσουν...βάλε oem 17αρες
^
Το αυτο
Και μένα δε μου άρεσαν καθόλου φίλε, δυστυχώς. Δεν του πηγαίνουν. Καλύτερα να άφηνες τις 16άρες ή βάλε ΟΕΜ 17άρες.