αγοράκι μου εσενα οπως σε ειδα στην πιστα.....δεν εχεις ανάγκη απο 4χ4 και αλυσίδες.......και σλικ να σου δώσουν θα το πας στο χιονι........εγω μιλάω για μενα την κουλομαρια:hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1:
Printable View
δες τι κανουν τα Χ στι χιονι ρε κασοβαρεμενε....
https://www.youtube.com/watch?v=u4ZCYv_GNL0
https://www.youtube.com/watch?v=EKXbl_3q9RY
https://www.youtube.com/watch?v=YXVcZUODeMQ
Αν είναι για σένα, δεν μ΄αρέσει.
Το χα δει κ εγω αυτο το 530.
Ωραία επιλογή.
Για station εγω μόνο Volvo
, καθότι κ κατοχος Τ5.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Γιαννη
Συζητας να παρεις ενα αυτοκινητο εξω απο την πραγματικοτητα.
3.000 κυβικα, μηδενικη αξια μεταπωλησης σε δυο χρονια, ηδη με αρκετα χιλιομετρα και ανυπαρκτα στοιχεια για το παρελθον του.
Αντιμετωπιζουμε μια σχετικη κριση αυτη την εποχη αν το ξερεις, και οι τιμες των αυτοκινητων αυτης της κατηγοριας, δεν ειναι αυτες που ζηταει ο εμπορος, αλλα η ζητηση.
Γνωριζεις καποιον απο εδω, απο εμας, που θα αγοραζε σημερα αυτο το αυτοκινητο?
Καποιον που σκεφτεται να το αγορασει, η καποιον που σκεφτηκε να του ριξει μια ματια εστω σαν εναλλακτικη?
Σε δυο χρονια, αυτο το αμαξι θα εχει την τυχη του δικου μου.
Θα το περιφερεις απο μαντρα σε μαντρα, ολοι θα σου λενε ποσο καλο ειναι, αλλα ταυτοχρονα και ποσο "ειδικο" ειναι, ποσα χιλιομετρα εχει, ποσα τελη κυκλοφοριας εχει, ποσο καιει και ποσο θελει για συντηρηση.
Αν εχεις αποφασισει, οτι χρειαζεσαι ενα οικογενειακο με τετρακινηση, για λογους που εσυ ξερεις, γιατι εγω προσωπικα δεν βλεπω απολυτως κανεναν, και εισαι ετοιμος να νοιωσεις τι σημαινει απαξιωση της τιμης, αφου πιστοποιησεις την ιστορια του, καμε οτι γουσταρεις.
Εγω προσωπικα πιστευω οτι απλα σε τρωει ο πισινος σου και βαριεσαι με τον ασσο στο γκαραζ.
Αν εσυ πιστευεις οτι χρειαζεσαι ενα τετοιου ειδους (ασφαλτινο, τριλιτρο, τετρακινητο, σενταν) δικο σου το μαχαιρι, δικο σου και το καρπουζι.
Η λογικη, μιας και ζητας γνωμες, λεει οχι.
Το δικο μου συναισθημα, λεει επισης οχι. Μην τρελαθουμε κιολας. Ε60 330x
Να σε καλυψει σε τι?
Χωματινες αναζητησεις? Χιονισμενες διαδρομες? Τοπια μαγευτικα στο πουθενα?
Τριχες
Οπου εχει ασφαλτο θα σε παει, λιγο πιο ασφαλεστερα απο ενα αλλο πισωκινητο.
Μεχρι εκει.
Αν λοιπον να δωσεις εικοσι χιλιαρικα και ακομα τρια καθε χρονο για να εχεις ενα αμαξι απλα μεγαλυτερο απο τον ασσο, με περισσοτερα αλογα, οκ μαζι σου.
Με εικοσι ομως, πλεον, οι επιλογες εχουν αλλαξει αρκετα.
Φιλικα Σταματης
Δεδομενου των οχηματων που ηδη εχει ο Γιαννης, συμφωνω απολυτα με τον Προεδρα..
Το αμάξι ειναι υπεροχο και ειδικα για οικογενεια ,η τιμη ψηλά και μπορείς να βρεις με αυτα τα χρήματα πολλα αυτοκίνητα αλλα ,πραγματικα πιστεύετε βαση των στανταρ του Γιαννη πως το θέμα το ανέβασε γιατι εχει κατα νου να αγορασει το συγκεκριμένο ....έλα τώρα .
Κουβέντα να γινεται.
Και βέβαια μπορω. ;)
Τι δε κατάλαβες ;
Τα στανταρ τα δικά σου βάση αυτών που ξέρουμε όλοι ειναι αλλα σχετικα με τα χιλιόμετρα αυτοκινήτων σου το λένε και παραπάνω όσοι σε γνωρίζουν άρα ;
Προσωπικά πιστεύω πως αν πήγαινες σε καποια αγορά δε θα ήταν για το συγκεκριμένο αλλα ισως για κάποιο αλλο ακομα και το ίδιο μοντέλο ,γιατι οχι .
Αυτο που θα σου πω πάντως ειναι πως μια τέτοια καρότσα με ένα τριλιτρο μοτερ θα το απολαύσεις πραγματικα!!!!
Θες κατι τέτοιο όμως η ειναι μια ιδεα της στιγμης .
ΥΓ.εχει γίνει παρόμοια κουβέντα και σε καλύτερους καιρούς για όμοια καρότσα με αλλο μοτερ θυμάσαι ;