Εδώ θα διαφωνήσω.
Έχω προσωπικές εμπειρίες.
Printable View
Αν ήταν γαλβανισμένα δεν θα σκούριαζαν ούτε με σφαίρες πάντως...
Στα Ε46 γαλβανισμένα είναι (αν θυμάμαι καλά) για παράδειγμα κομμάτια όπως η βάση για το module του τηλεφώνου στο πορτ μπαγκάζ και το υποστηρικτικό της μπαταρίας...
Κρίμα να υπάρχουν σκουριασμένα κομμάτια πάντως σε premium μάρκες αυτοκινήτων...
Ούτε εγώ είμαι χημικός αλλά πιστεύω υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που μπορούμε να εξετάσουμε από φθηνή χημική σύνθεση του χρώματος έως τα φθηνά μέταλλα τα οποία δεν νομίζω ότι τα φτιάχνει και τα βάφει η bmw. Θα τους κόστιζε πολύ περισσότερο.
Δεν νομιζω να ναι γαλαβανισμενα καν thumbΠαράθεση:
Το γαλβάνισμα, ή η επιψευδαργύρωση, είναι η διαδικασία που ακολουθείται για να παρέχεται πλήρης αντιδιαβρωτική προστασία του χάλυβα και του σιδήρου, κάτω από αντίξοες συνθήκες, πολλαπλασιάζοντας έτσι το χρόνο αντοχής των μετάλλων αυτών. Επιτυγχάνεται με τη χρήση ψευδαργύρου, ένα σκληρό, κρυσταλλικό μέταλλο το οποίο μπορεί να τριφτεί εύκολα.
Τα στρώματα του ψευδαργύρου σχηματίζουν φράγμα στην υγρασία και το οξυγόνο, εμποδίζοντας έτσι, την άμεση επαφή τους με το χάλυβα και το σίδηρο.
Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι γαλβανίσματος:
− Το γαλβάνισμα με βύθιση εν θερμώ
− Το γαλβάνισμα με ηλεκτραπόθεση
− Το γαλβάνισμα με ψεκασμό ψευδαργύρου
Μηπως πρεπει να κανουμε εμεις τιποτα?
https://www.airblock.gr/r239-sprei-g...eos-typou.html
σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Τι να πω, ευχομαι να το εχουν βελτιώσει. Δυστυχως κανεις δεν ξερει σιγουρα αν θα μου σκουριάσουν και εμενα
Αν δεν σγουριαζει το γαλβανιζε, τοτε προς τι το ασταρωμα του ??? :thjacked:
Ντίνο το κανονικό γαλβάνισμα δεν περνιέται σαν απλή μπογιά όπως αγοράζουμε εμείς το σπρέι ή το χρώμα γαλβανιζέ, γίνεται με άλλα μέσα όπως πολύ σωστά τα βρήκε ο dermatis.
Παράθεση:
Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι γαλβανίσματος:
− Το γαλβάνισμα με βύθιση εν θερμώ
− Το γαλβάνισμα με ηλεκτραπόθεση
− Το γαλβάνισμα με ψεκασμό ψευδαργύρου
Το γαλβάνισμα έχει μίνιμουμ 10 χρόνια αντοχή στη σκουριά.
Εννοουσα τις (πχ) γαλβανιζε σωληνες που αγοραζουμε.