Όταν λες πίσω ποια εννοείς; Αυτή στο τεπόζιτο;
Αν την ακούσει η υψηλής πως θα καταφέρουν τα μπεκ να ψεκάσουν στο θάλαμο ρε συ; Δε θα πρέπει να αλλάξει ο χρονισμός του ψεκασμού;
Printable View
Και για τις δυο περιπτωσεις τουαλεξη και του καριζμα, προσωπικα θεωρω απαραδεκτο το γεγονος της νοχελικοτητας και των δυο αντιπροσωπειων στο να θελουν τουλαχιστον ενα μηνα μονο για να κανουν μια διαγνωση.
Στη δε περιπτωση του αλεξη που κοντευει τους δυομιση μηνες, το θεωρω τραγικο. Δλδ αν ο ανθρωπος δεν εχει δευτερο αυτοκινητο για να κινηθει τι θα κανει?
Αν και γενικα ειμαι πολυ προκατηλημενος με το θεμα αντιπροσωπεια, ακουω κατι τετοια και δεν αλλαζω την γνωμη μου με τπτ.
Η πολυ απλα παει σε.ενα καλο εξουσιοδοτημενο, και τελειωνει η φασαρια.
Πειτε με γκαντεμη :D
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...272#post279272
Καλησπερα και παλι!
Σημερα τελειωσαμε με την υποθεση της αντλιας και παρελαβα επιτελους το αυτοκινητο μου ετοιμο και ολοκληρωμενο!
Η καινουρια αντλια εχει εγγυηση 2 χρονων σαν ανταλλακτικο και ειναι ανεξαρτητη απο τα χιλιομετρα που θα κανει μεσα σε αυτα τα 2 χρονια!
Επισης εγιναν τα απαραιτητα update οπου μπορουσαμε,χωρις φυσικα να επηρρεαστει το προγραμμα που εχω,με κυριοτερη και εμφανεστερη αλλαγη στην συμπεριφορα του αυτοκινητου απο το update που εγινε στο σαζμαν!Πολυ πιο ομαλες αλλαγες στην οδηγηση στο αυτοματο και ειδικα αυτη απο 1η σε 2α και το σημαντικοτερο εξαφανιστηκε αυτος ο ενοχλητικος θορυβος με το κουμπωμα απο την θεση "Parking" του σαζμαν στην θεση "Drive"!!!
Επισης καθαριστηκαν οι σκαστρες υστερα απο 10000km(και πολυ τις αργησαμε πιστευω...) και βαλαμε λευκη βαζελινη για την καλυτερη λιπανση τους,κατοπιν προτροπης του αντιπροσωπου της Forge εδω στην Ελλαδα!!!
Η κουκουλα περαστηκε με τεφλον σπρευ και τα λαστιχα μαλακωσαν και παλι αρκετα,μετριαζοντας αρκετα τους ενοχλητικους θορυβους που προερχονται απο αυτην!!!
Το μονο που μενει τωρα ειναι να κανω μερικα χιλιομετρα(γυρω στα 300)για να κανει ο εγκεφαλος πληρες adaptation απο τα καινουρια δεδομενα που του δωσαμε και μετα να ξεκινησω να το τσιγκλαω παλι!!!
Τελος καλο και ολα καλα και ελπιζω χωρις αλλα απροοπτα προβληματα!!!
Υ.Γ 1 : Σπυρο η παλια αντλια ειναι στο κουτι και σε περιμενει να την επεξεργαστεις!!!
Υ.Γ 2 : Το παιδι που μου επιμεληθηκε το αυτοκινητο ηταν απλα τελειο και συνεργασιμο,προσεκτικο και με πολυ μερακι και υπομονη!!!Ενα μεγαλο "ευχαριστω" λοιπον στον Λευτερη και στην εταιρια Σιττας-Φλασκης για ολα οσα εκαναν για μενα!!!
Μπραβο!!!
Τελος καλο ολα καλα λοιπον...