-
Συμφωνω απολυτα με την θεση του Αρη(S8N) και για τους λογους που ανεφερε, η Ελλαδα αυτη τη χρονικη περιοδο πρεπει να κυβερνηθει.
Δεν πιστευω οτι ειναι η καταλληλη στιγμη για εκδηλωση συσσωρευμενης αγανακτησης-αηδειας......μεσω της ψηφου,,κατι το οποιο φυσικα και θα κανω,οταν θεωρισω ομως οτι το timing ειναι σωστο.
Οτι και να ψηφισουν οι Ελληνες αυριο ειναι σωστο και πολυ καλα καμωμενο,εκτος απο ενα.....:whistle:,αυτο μας ελειπε να εχουν και εκπροσωπο στο κοινοβουλιο!!!!
-
Η Ελλαδα ειτε πασοκ , ειτε νδ, ειτε συριζα , ειτε κκε , ειτε δημ.αρ. ειτε οτι κομμα βγει θα συνεχισει να κυβερνιεται. Ας μην μας πλασαρουν αλλο αυτο το παραμυθι λες και οι πρωην κυβερνωντες ειναι μονοδρομος.
Απο το μνημονιο δε γινεται να βγουμε πλεον, τελεια και παυλα. Καποτε μπορουσαμε να διαπραγματευτουμε καλυτερα στις αγορες και να διαλεξουμε αλλες λυσεις ομως το συστημα (αμερικανικες τραπεζες και γιωργακης) διαλεξε να γιενι Ελλαδα το πειραμα , που πλεον δεν απαρνιεται κανεις οτι ειμασταν το πειραμα.
Αφου λοιπον δε γινεται να βγουμε απο το μνημονιο, γιατι θα σημαινει ο αμεσος οικονομικος μας θανατος (κσι των δυσεγγονων μας) θα το ακολουθησουμε. Το κκε πχ που λεει μονομερη διαγραφη κλπ κλπ απλα τα λεει εκ του ασφαλους γιατι δε θα γιενι ποτε πρωτη δυναμη. Αλλα και να γινει δε θα το κανει. Οποτε οσοι λενε οτι ειναι αντιμνημονιακοι ειναι απλα λαικιστες που διεκδικουν την ψηφο μας. Λιγα οικονομικα και νομικα αρκει να ξερει κανεις για να δει οτι η αντιμνημονιακη πολιτικη πλεον σημαινει απλα θανατος.
Αφου λοιπον θα ακολουθησουμε το μνημονιο μενει να δουμε ποιους θα διαλεξουμε να το εφαρμοσουν. οπως ειπε και ο τζιμερος (και σορρυ που τον επικαλουμαι αλλα δεν ακουσα αλλον να το λεει) απο το πρωτο μνημονιο δεν εφαρμοστηκε τιποτα. Και οπως παμε με τους υπαρχοντες πολιτικους ουτε το 2ο θα εφαρμοστει. Οποτε πρεπει να αλλαξουν αυτοι οι πολιτικοι. Οι πολιτικοι αυτοι που στηριζουν την εκλογη τους στη λειτουργια του διεφθαρμενου πελατειακου συστηματος.
Αρη (sn8) δεν εχω κατι μαζι σου οταν αναφερθηκα ρητορικα σε εσενα , ομως απαντησα γιατι θεωρω πως ψηφιζοντας τα ιδια προσωπα θα εφαρμοστει μεν το μνημονια (γιατι αλλιως δε γινεται) στηριζοντας ομως καποιους μηχανισμους που δεν οφελουν το συνολο της χωριας.
Ας μπουν νεα προσωπα που δεν τα εχουμε δοκιμασει. 5 λογιστες και οινομολογους να βαλουμε που δεν εινια οπορτουνιστες καλυτερα θα τα καταφερουν. οι αποφασεις αλλωστε των μεχρι σημερα κυβερνησεων αργουσαν να παρθουν γιατι οι κυβερνωντες δεν εβρισκαν το μηχανισμο να βολεψουν τους δικυος τους και να αναπαραγουν το συστημα που τους ευννοει.
Η φασαρια απο τα μεγαλα κομματα γινετια για να μη χαλασουν τους μηχανισμους τους. Δεν θελουν να αλλαξει η ελλαδα... δεν τους συμφερει...
Καλη ψηφο σε ολους , και ευχομαι να πατε ολοι οσοι διαβαζετε :)
-
Μολις ψήφισα.......εύχομαι ενα καλύτερο αύριο για όλους μας.....μα περισσότερο....για ολο αυτόν τον κόσμο που είναι χωρίς δουλειά....εύχομαι τα καλύτερα:original::original:
-
...με γεια το "μπαξιμο" Γιαννακο!!!:thumbsup:
-
-
Αρη (S8N) δεν ξέρω αν ψήφισες ήδη, αλλά υπάρχει και αυτη η σκέψη που κολλάει στο σωστό σκεπτικό σου.
https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...86&postcount=6
-
Ίδιο κόμμα, διαφορετικά πρόσωπα?
Χε χε στο ίδιο μαντρί είναι τα κακόμοιρα, καλά εκπαιδευμένα στην υποταγή και την γραμμή του αρχηγού.
Δηλαδή εν ολίγοις μια απ τα ίδια.
-
φυσικά και η ψήφος του καθενός είναι προσωπική επιλογή, αλλά εγώ επιμένω σε αυτό που λέω.
δεν θέλουυμε αυτού καθε αυτού πολιτικούς. θέλουμε ανθρώπους που να κάνουν την δουλειά του πολιτικού.
ακόμα και οι πιο ασήμαντοι πολιτικοί, όπως το παράδειγμα του βορίδη που ανέρτησα πιο πίσω το σχετικό βίντεο, είναι άσσοι στην κωλοτούμπα όταν τους δοθεί μια ευκαιρεία να γραπωθούν στην εξουσία, ξεχνόντας τι υποστήριζαν μέχρι ένα λεπτό νωρίτερα.
και επειδή όλοι μα όλοι οι παλιοί έχουν υιοθετήσει αυτή την λογική, εγώ πιστεύω ότι πρέπει να πάρουν τον μπούλο τους.
οι πράσινοι μας έχουν δείξει την κατεύθηνση τους, και ότι και να λένε σήμερα είναι λόγια του αέρα.
οι γαλάζιοι απο την άλλη, βαδίζουν στον ίδιο δρόμο όπως και απέδειξαν άλωστε...
εγώ λέω ναι στην ευρώπη, ναι στο μνημόνιο, αλλά με την σωστή διεξαγωγή του. έτσι και αλλιώς, κάποια στιγμή τα χρέη της χώρας πρέπει να μπούνε σε μία τάξη και να αρχίσουμε να τα πληρώνουμε με δικούς μας πόρους και όχι με ξένους.
δεν μπορεί όμως οι βουλευτές να παίρνουν 5κ συν χίλια δυο άλλα απο δεξιά και αριστερά, βλέπε επιτροπές κτλ κτλ, δεν μπορεί οι δεκο να παίρνουν τα κέρατα τους, και χίλια δυο άλλα που έμειναν ανέγγειχτα για να θερίσουν τα γεροντάκια και να αφήσουν στον δρόμο κόσμο που το μόνο που ήξερε μέχρι σήμερα ήταν να σκύβει το κεφάλι και να δουλεύει σαν σκυλί.
γενικώς πιστεύω ότι...τα κομμουνιστηκά κινήματα είναι το τέλος της χώρας πρίν καν προλάβουν να κάτσουν στην εξουσία. οι τρείς μεγάλοι θα είναι ο αργός θάνατος του έλληνα.
-
Κακά τα ψέμματα, ο καθένας μας βλέπει και κρίνει τα πράγματα απ την δική του οπτική γωνία.
Ετσι λοιπόν γνωρίζω ότι πολύ σύντομα η σύνταξη μου θα πέσει στα 300ε, ο μισθός του γιού μου το ίδιο, ο μικρός ακόμη σπουδάζει.
Εκφοβισμοί επομένως πως εκτός μνημονίου θα καταστραφούμε, θα κάνουμε, θα δείξουμε, δεν με αγγίζουν.
Έτσι πορευτήκανε τόσες δεκαετίες, με δειλήμματα και εκφοβισμούς. Καραμανλής η τα τανκς, Ανδρέας η το χάος κλπ.
Ανδρείκελα πουλημένα, ξεπούλησαν και την χώρα, την κατάντησαν καθαρή αποικία και μας τρομοκρατούν τώρα, ενώ αν είχαν @ρχίδια και ανάστημα δεν θα τολμούσαν οι Ευρωπαίοι να ζητήσουν όλα αυτά που εφαρμόζουν τώρα.
Ποιά ανασυγκρότηση και ποιά ανταγωνιστικότητα, πως? με ποιόν τρόπο?
Τι κάνουν τόσα χρόνια Βουλγαρία, Ρουμανία, Εσθονία? Ποιά ανάπτυξη είδαν η πρόκειται να δούν?
Κάθαρση επομένως εδώ και τώρα, θα βγεί που θα βγεί μια ψυχή, ας βγεί νωρίτερα.
Αλλά να βλέπω τον Τζέφρυ να σουλατσάρει χαμογελαστός στο Σύνταγμα, να είναι υποψήφιος πάλι, την Σαλώμη στα κανάλια να μιλά για καλλίτερες μέρες, τον Κωστάκη να τον αγκαλιάζουν και να του φιλούν τα χέρια, φωνάζοντας τον προεδράρα στη Θεσσαλονίκη...εεεε... πάει πολύ.
-
Γιατι κατι μου λεει οτι θα βγει παλι ΝΔ/Πασοκ :fagopoti: