απο τα καλυτερα Τ3 που υπαρχουν στην ελλαδα, αν οχι το καλυτερο...
Printable View
απο τα καλυτερα Τ3 που υπαρχουν στην ελλαδα, αν οχι το καλυτερο...
Μολις το ειδα. Το 07 ειναι η ξενοδοχειο πατεντα. Επισης τα τελευταια Τ3 ηταν ολα με 4αδες φωτα και οχι τα στρογγυλα. Κατα την γνωμη μου το καροτσι ειναι αρκετα παλιο. Επισης να ξερετε οτι αμα το αυτοκινητο δεν ειναι westfalia ουσιαστικα δεν εχει συλλεκτικο ενδιαφερον. Εγω δεν θα το πληρωνα αυτο το αυτοκινητο.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2026028/
Πραθετω και το κειμενο μην τυχον βγει η αγγελεια:
Παράθεση:
Τιμή:
¤ 24.999
Κατηγορία:
Αυτοκίνητο - Λιμουζίνα/Sedan
Χιλιόμετρα:
19.000 χμ
Κυβικά:
4.999 cc
Λίτρα/100χμ:
17,4 (Μικτό)
Ίπποι:
507 bhp
Χρονολογία
1 / 2006
Πινακίδα:
Μονό
Χρώμα:
Γκρι (Μεταλλικό)
Σασμάν:
Ημιαυτόματο
Κίνηση:
Πισωκίνητο (RWD)
Καύσιμο:
Βενζίνη
Πόρτες:
4
Τελευταία αλλαγή:
5 ώρες
Εμφανίσεις αγγελίας:
334
Σύνδεσμος:
www.car.gr/2026028
Τηλέφωνο:
6977977097
Ιδιαιτερότητες
Αντίκα
Περιγραφή
TO ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ ,ΑΒΑΦΟ,ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ SERVICE ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΟΠΩΣ ΔΙΣΚΟ-ΠΛΑΤΩ ΣΤΑ 90.000ΧΛΜ ΚΑΙ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΑΙ ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΤΑ 100.000ΧΛΜ.
KANONIKA EXEI 22.000XΛΜ!!! ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑ- ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 250.000ΧΛΜ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΨΩΝΙΣΕ ΤΖΑΜΠΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕ ΟΔΟΜΕΤΡΟ ΣΤΑ 19.000 ΧΛΜ!!! ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 65ΑΡΗΣ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ "ΠΑΤΑΩ" ΕΘΝΙΚΗ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ KONTΡΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ,ΟΧΙ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΣΟΥΖΕΣ ΣΤΙΣ 2 ΡΟΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ U-TUBE!
ΠΑΡΑ ΤΑΥΤA ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ,OΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΛΑ,ΜΕ 80 ΕΥΡΩ ΓΥΡΝΑΕΙ ΧΛΜ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.
ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΒΜW ΣΕ EXTRAS,ΟΠΩΣ HEAD-UP DISPLAY,ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ,ΟΡΟΦΗ,ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΟΥΡΤΙΝΑΚΙΑ ΠΑΝΤΟΥ,ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΕΣΗΣ,ΦΩΤΟΚΥΤΤΑΡΟ ΒΡΟΧΗΣ,3-GARAGE BUTTON,NAVIGATION,I-POD CONNECTION,DVD,KTΛ.ΚΤΛ.
Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΚΤΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ "ΠΑΛΤΟ" ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΙΜΗ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ME KATI AΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
911 TURBO II 965 3,6L 360HP,
M3 E30 EVO II CONVERTIBLE WITH HARDTOP,
GMC CYCLONE 280HP & 0-100 ΣΕ 4,3"
VESPA PIAGGIO ME SIDE CAR ROCKET TYPE!
LAMBORGINI GALLARDO
FERRARI F-430 or CALIFORNIA
ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
Υ.Γ.: ΟΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΙΧ ΚΑΛΟΔΙΑΤΗΡΗΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟΝ!
Επικοινωνία
Μη δίνετε προκαταβολή αν δεν έχετε δει το αυτοκίνητο!!
Προσοχή! Διαβάστε το Σύμβουλος Αγοράς πρίν κάνετε την αγορά σας.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ 19013
Χαχαχα!
Είναι φίλος μουυυ!!!
Το αμαξι το έχει, απλά κάνει πλάκα γιατί μια φορά μου έλεγε θα το βάλω να γελάσουμε!
Τον ξέρει και ο Tsaf!!!
Α ρε Κωστα με τα ωραια σου.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1334866/ πλάκα μας κάνει....?
Ρε δεν πάνε καλά τα ατομάκια, εκτός εαν τα γράφουν επίτηδες...