Το ξέρω ότι δεν είναι τα καλύτερα προϊόντα άλλα είναι αυτά που έχω και θέλω να μάθω να τα χρησιμοποιώ αφού τα πήρα!
Έκανα πλύσιμο και μετα γυαλισα με τον αλοιφαδορο με cleaner polish Nr 83.
Αυτοκίνητο: χρώματα κόκκινο μη μεταλλικό no BMW
Printable View
Το ξέρω ότι δεν είναι τα καλύτερα προϊόντα άλλα είναι αυτά που έχω και θέλω να μάθω να τα χρησιμοποιώ αφού τα πήρα!
Έκανα πλύσιμο και μετα γυαλισα με τον αλοιφαδορο με cleaner polish Nr 83.
Αυτοκίνητο: χρώματα κόκκινο μη μεταλλικό no BMW
η αλοιφη που χρησημοποιεις ειναι αρκετα ''ψιλη'' γι αυτο και δεν εφυγαν καποιες γρατζουνιες.μπορεις να τις εξαφανισεις περνοντας κι αλλα χερια μεχρι να φυγουν.θελει υπομονη και χρονο.το παντ που δουλευες ποιο ειναι?το κιτρινο?
Δεν με πειράζουν οι επαναλήψεις αρκεί το αποτέλεσμα να είναι ωραίο.
Σφουγγάρακια έχω λευκά και κίτρινα.
Λοιπόν NTX η carnauba; Και πόσο να το αφήσω; Να περάσω όλο το αυτοκίνητο η να το κάνω τμηματικά;
Μάλλον θα το περάσω ένα χέρι compound για τις γρατζουνιες και μετα Carnauba.
Δεν με ενοχλεί που όλα τα προϊόντα είναι της meg γιατι εδω τα παίρνω στην μισή τιμη λόγω γνωριμιών και όταν πηγαίνω αμερικα τα παίρνω στην μισή τιμη της είδη μισής τιμής. Οπότε και στην σαλάτα να τα βάλω δε με νοιάζει.
Εξάλλου είμαι στην εκμαθησηthumb
Τότε συνεχίζεις κανονικότατα με τα Megs μέχρι να μάθεις..
Λοιπόν, πέρασα μερικά σημεία με compound που δεν μου άρεσαν και μετα με το Carnauba όλο το αμάξι. Περιμένουμε να στεγνώσει και βλέπουμε τι σκατα κάναμε.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και όταν τελειώσει θα βγάλω φωτός για το καλοδεχούμενο κράξιμο απο τους ειδικούς!:)
Εβγαλε ηλιο και εσι εβγαλα και μερικες φωτο.
Η επιφανεια ειναι τελειως λειαμε πολλη καλη αισθηση αλλα απο κατω σε μερικα σημεια οι γρατζουνιες επιμενουν.
Πως μπορω να τις εξαλειψω εντελως;;