-
Τσ τσ τσ τσ τσ δεν σας βλέπω καθόλου προχώ......
Οι άνθρωποι στα υπουργεία είναι πολύυυυυυ μπροστά.
Απλά τα αρπάζουν και από τα δύο: και από τέλη και από ακριβή βενζίνη.
Τι κάθεστε και λύνετε τώρα εξισώσεις... είναι πολλλλλύυυυυ μπροστά λέμε......
-
Με τετοιο λαθρεμποριο καυσιμων που γινεται... ξερουν οτι αν εφαρμοσουν κατι τετοιο θα εχει μηδαμινα αποτελεσματα...
-
λετε να βάλουν φόρο κατοχης?
https://www.fpress.gr/aytokinhto/ite...n-foro-katohis
"Η πρόταση περιλαμβάνει τη φορολόγηση των αυτοκινήτων και των σκαφών ως πάγιων περιουσιακών στοιχείων ασχέτως αν οι ιδιοκτήτες τους έχουν καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας ή τις άδειες εκτέλεσης πλόων τους!"
κατι θα σκεφτουν να τα παρουν και απο αυτους που τα εχουν καταθεσει!!
-
και κατοχής, και ακινησίας και ότι θες.....οπως έχω ξαναγράψει, πλέον δεν αποκλείω τίποτα.
-
το είχα αναφερει και εγώ πριν 1-2 μήνες πιο πίσω αλλά θεωρήθηκε ράδιο αρβύλα.
-
Τιποτα δεν αποκλειεται προκειμενου να καλυφθούν "κενά" ή "τρύπες" . Το είπε ξεκαθαρα ο Στουρ οτι η κινητή περιουσία είναι ο ποιο ευκολος στοχος σε τετοιες περιπτώσεις. Παρτε το χαμπαρι οτι οσοι δεν ειναι "εχοντες" ή "γόνοι" δεν θα δικαιούνται "μεγάλο" αυτοκίνητο.Αλή σε αυτούς που εφτυσαν αίμα για να αγορασουν τον καημο τους,τον πόθο τους,την λαχταρα τους οπως θελετε πειτε το !
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Konstantinos E60
οπως θελετε πειτε το !
γμστε με και αφήστε με το λέω εγώ.
-
έχουν να γίνουν κλοπές μαιμού που θα πάει σύννεφο...και όλοι ευχαριστημένοι. μόνοι δυσαρεστημένοι το κράτος και οι ασφαληστικές.
στο μεταξύ επειδή εδώ είναι ελλάδα και είναι όλα χύμα, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να αναρτηθούν και διαφημίσεις τύπου...σας κλέβουμε το όχημα απο τον χώρο σας για 300 ευρα...
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
-
αντε ρε τρωκτικο που θες και καρμπον φορμουλισιο στο εξωφρενικο νουμερο των 2000 cc
αμ εσυ βρε μπαγλαμα (nino)με το suv θα σε σκισω στους φορους να μαθεις που μου θελεις τζιπακι, υπαλληλος πραμα... ποσο ρε κ@ριολη θα αντεξεις?
κατεθεσες πινακιδες? θα σε μαθω εγω πονηρε,φορος κατοχης και μειωση του κατωτερου μισθου, καμια συλλογικη συμβαση, να σε δω πως θα προσκυνατε δουλικα μετα...
-
Ολοι με Ford χιλιάρι εκομπουστ θα καταληξουμε !