Χεχεχε εχω παρει μπογιά και πινελάκι! !!!!!
Printable View
Σωστοοος...
Θανο οι 0,5 αποστατες δεν εχουν πατουρα να μπει η ζαντα, ειναι φλατ και δυστυχως θα εχεις μονιμο τρεμουλο στο τιμονι σε καποια χλμ.....:thumbsdown:
Απο ενα ποντο και πανω οι αποστατες εχουν πατουρα και δεν υπαρχει κανενα τρεμουλο!!!
Εχω δυο αποστατες ac schnither μαυρους με τα μπουλονια τους, ειναι 0,7 με πατουρα, εχουν ομως 0,74 διατομη και θα πρεπει να παρεις λιγο στον τορνο την ζαντα εσωτερικα για να μπουν.
Οι αποστατες ειναι αχρησιμοποιητοι στο κουτι τους και προσφερονται δωρεαν....thumb
Ειπα να αναβαθμισω λιγο το ηχοσυστημα του μωρου μου. thumb
Ετσι το ιντερνετ και τα τηλεφωνα πηραν φωτια και ιδου το αποτελεσμα:
4 οκταϊντσα Degital Designs 150 RMS και 2 κορνες της ιδιας εταιριας στην εταζερα.Ενας πυκνωτης SPL 1.0 Farad, ενας ενισχυτης SPL και ενας διακλαδωτης.Το αυτοκινητο εχει ειδη ενα 12'' boschmann 900 RMS και εναν ενισχυτη ΖΧ3Τ2D 2600WATTS.Δεν στοχευω σε τρελα πραγματα απλα να ακουγονται οι φωνες, γιατι ετσι οπως ημουν τωρα ακουγα μονο μπασο.... :thumbsup:
Επομενο μπαξιμο (πρωτα ο Θεος) ντυσιμο ουρανου και κολωνακια με alcantara.(Οποιος εχει αντιστοιχη εμπειρια απο τιμες ας μου δωσει τα φωτα του).
Συγνωμη για το διπλο ποστ αλλα ξεχασα τις φωτογραφιες.
Ηρθε δωρακι σημερα . :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
https://imageshack.us/a/img545/7447/sk7w.jpg
Μπαξιμο την αλλη βδομάδα, και να ευχαριστησω τον Στεφανο (stefM5) για την αψογη συννενοηση.
με το καλό το μπαξιμο Λεω ! :thumbsup:
coilover στην πεντάρα!
περιμενουμε φωτο και εντυπωσεις Λεωνιδα !!
καλοφορετα!
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2