Αρχικό μήνυμα απο
Stathis
φιλε μου εγω δεν μιλησα για νοοτροπια, ουτε για παροχη υπηρεσιων, ουτε ποιοι απο το συνολο δουλευουνε και ποσο, ειναι αλλη κουβεντα αυτη την οποια ευχαριστως να την κανουμε.
οι περισσοτεροι αλλωστε εχουμε πολλες ιστοριες να διηγηθουμε απο την συναναστροφη μας με τον (Π)οτε.
ειπωθηκε οτι ο οτε δεν εχει σχεση με το δημοσιο, πραγμα που δεν ευσταθει, αφου ξερουμε οτι η διοικηση του ελεγχεται και διοριζεται απο το υπ. οικονομικων.
αρα σαφως προκειται για "δημοσιο" με την ευρυτερη εννοια του ορου, καθως σαφως προκειται για εισηγμενη επιχειρηση με πολλους μετοχους, μικρομετοχους και μεγαλομετοχους (ενω τελευταια τα ποσοστα των γερμανων αυξηθηκαν), επισης σαφως ομως τον ελεγχο τον εχει -ακομα- το κρατος.
επισης απο το συνολο των υπαλληλων μπορει οι νεοπροσλαμβανομενοι να εχουν αλλες συμβασεις και το ποσοστο τους να μεγαλωνει συνεχως, αλλα οι περισσοτεροι σαφεστατα ειναι δημοσιοι υπαλληλοι (με την κυριολεκτικη εννοια του ορου, οχι με τη "μεταφορικη" που καταντησε να αποτελει βρισια) καθως απολαμβανουν ολα τα προνομια και το εργασιακο καθεστως που ειναι σε ολους γνωστο. οπως π.χ. η μονιμοτητα.
κανω λαθος φιλε μου ιορδανη?