δεν είναι ένας....δεν είναι δύο....δεν είναι τρείςςςςς......
έλα. για να δούμε πόσοι είμαστε οι μλκς τελικά.
Printable View
δεν είναι ένας....δεν είναι δύο....δεν είναι τρείςςςςς......
έλα. για να δούμε πόσοι είμαστε οι μλκς τελικά.
903.8 ευρά.
count me in.
Και μάλιστα μη ενεργός ασφαλισμένος. Πληρώνω χρέος απο επιχείρηση που έχει κλείσει.
5 δόσεις ακόμα και καθάρισα.
Το ξανάγραψα, πολλοί με λένε μaλάκα που τα πληρώνω. Είμαι δεν είμαι δεν ξέρω.
Αλλά νοιώθω πολύ όμως. :D
μι του
μου χτυπήσατε ευαίσθητη χορδή με τον ΟΑΕΕ ,824,26 πλήρωσα χτες και εδώ και δυο εβδομάδες τους έστειλα την παρακάτω επιστολή
" χαίρεται
ήμουν ασφαλισμένος στην κατηγορία 2 εκμεταλλευόμενος την δυνατότητα που έδινε ο ΟΑΕΕ λόγο της κρίσης να μπορώ να υπαχθώ σε χαμηλότερη κατηγορία ασφάλισης. Το 2ο δίμηνο του 2013 άργησα να το πληρώσω ΜΙΑ ήμερα , το πλήρωσα μέσο web banking το Σάββατο 1 Ιουνίου
για πρώτη φορά καθυστέρησα μια ήμερα κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε φαντάζομαι.
Το αποτέλεσμα ήταν να έρθει η απόδειξη πληρωμής του 3ου διμήνου από 587,86 του 2ου στα 824,26 , από την 2η κατηγορία να υπαχθώ στη 5η
και επιπλέον 20,58 πρόσθετα τέλη .
Απευθύνθηκα στα τοπικό γραφείο του ΟΑΕΕ στην Πάτρα και μου είπαν ότι έχασα την δυνατότητα και πλέον το μονό που μπορώ να κάνω είναι μια καινούργια αίτηση για να πάω από την 5η στην 3η και θα ισχύει από τον Νοέμβριο. Μου είναι αδιανόητο να πιστέψω ότι σε τέτοια εποχή
κρίσης ο ασφαλιστικός μου φορέας φέρεται με τόση αναλγησία σε έναν ασφαλισμένο που μέχρι σήμερα ήταν καθόλα τυπικός στις υποχρεώσεις του και να τον τιμωρεί επειδή άργησε ΜΙΑ ήμερα .
Παρακαλώ επειδή προσπαθώ με αιματηρές θυσίες να είμαι ακέραιος στις υποχρεώσεις μου και να παραμείνω στην αγορά θα ήθελα να πράξετε τα αυτονόητα και να επανέλθω άμεσα στο προηγούμενο καθεστώς ασφαλίσεις που είχα
ευχαριστώ"
φυσικά ούτε που καταδέχτηκαν να μου απαντήσουν . Σε αυτούς που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις τους εύχομαι ότι "καλύτερο" για αυτούς και τις οικογένειες τους
Δυστηχώς Ορφέα αυτά είναι αυτοματοποιημένα και ''συστημικά'' και αυτές οι επιστολές καταλήγουν στον κάλαθο.
Δεν ξέρω πως την έστειλες, ίσως θα έπρεπε να περάσεις από τα γραφεία και να ζητήσεις να πρωτοκολληθεί η επιστολή σου, και να κρατήσεις αντίγραφο, ώστε να είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν.
ποιος θελεις να σου απαντησει ο επιδομας εγκαιρης προσελευσης η ο επιδομας χρησης μικροποσοτητας κομπιουτερ ? :hystericalbs1:
εγώ μετράω? 10,940 ΙΚΑ,ΦΜΥ, εισφορά αλληλεγγύης..