alex με γειες!!!το σηματακι στο ταχυμετρο από που το πηρες και ποσο? ωραια προσθηκη
Printable View
alex με γειες!!!το σηματακι στο ταχυμετρο από που το πηρες και ποσο? ωραια προσθηκη
...μην ανησυχεις και θα σου δωσει δωρο αϊφονι με φουλ ναβι!!!:thumbsup:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...sdefault-2.jpg
μπαξαμε μαρσπιεδακια φουσκωτα... :original:
...ξερεις πως βρισκει το τακουνι εκει στο μπες-βγες???....μιλαμε για μπαμ και χαρακιά!!!:D
αρωστησε.....:hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
Με γεια ρε τρελλοκομειο!!!...λες και δεν ξερω απο τωρα οτι θα βαφτουν τουλαχιστον 10φορες αυτοι οι μαρσπιεδες!!!:thumbsup:
Μπήκε το τιμονακι με τα paddles κ το cruise control.. Τα οποία ακομα δεν προγραμματίστηκαν για να λειτουργούν .
Αν και είναι σε καλή κατάσταση το τιμόνι , κ η υφή της στεφάνης , δείχνει ίδια , μου φαίνεται ότι το grip , η αρχική πρόσφυση στο χέρι δεν είναι καλή ... Σα να γλιστράει .
Κ μια κοντινή από τα paddles.
Το δικό μου τιμόνι είναι σε καλύτερη κατάσταση , αλλά κ αυτό είναι σε καλή αρκετά .
Καλορίζικο!
Από πού το πήρες αν επιτρέπεται; Και σε τι τιμή;
Έμπαξα ένα πολύ καλό service 600 ευρώ στο 36άρι μου που πλέον γίνεται 20 ετών και φέρει 139,000 πραγματικά km (αφού το έχω από καινούργιο). Aλλάχτηκαν όλα τα σινεμπλόκ, τα μπαλάκια και τα μπουλόνια των ψαλιδιών, ακρόμπαρα, φλάντζα κεφαλής, φλάντζες κελύφους καδένας, θερμοστάτης, λάδια - φίλτρο, μέχρι και μοτέρ κλειδαριών που είχαν ξεκινήσει να τα παίζουν και αρκετά άλλα....το αμάξι θα πάει πλέον Αλεξανδρούπολη να συντροφεύει το φοιτητή αδερφό μου οπότε πρέπει να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης :original:
Εμεις μπαξαμε δεξια βαση μοτερ 35 ευρα
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...dgf6tyjv-1.jpg
Καλημέρα,
περιήλθε στα χέρια μου κομπλέ ανάρτηση με ελατήρια, έκδοση M-Pack..... :)
Πέρασμα και εντυπώσεις, από βδομάδα....
Sent from my Xiaomi Redmi Note 3G
Eμπαξα καινουριο παιχνιδακι απο τα LIDL :thumbsup::thumbsup: :thumbsup:ο οποιο φαινεται τιμιο για τα 50 ευρω που εκανε thumb Πηρα και ειδικο σαπουνι για πιεστικο ..
Οποτε ευκαιρια να το δοκιμασω ....
Επλυνα μοτερ μετα απο 2 χρονια που ειχα να το πλυνω και το αποτελεσμα πολυ καλο αφου ελυσα κιολας καποια πλαστικα για να πλυθει πιο καλα ! Το κρυωσα καλα, το ψεκασα με ειδικο καθαριστηκο και επειτα το περασα σαπουνι και τελος ξεβγαλα και μπορω να πω εγινε καλο! Βεβαια δεν εχω αυτο που ριχνουν στα πλυντηρια για την γυαλαδα μετα .....ξερετε τι ειναι και που το βρισκω ?
Έφτασε το δωράκι !! :mpaks: :thumbsup:
Περί ανέμων και μπαξιμάτων..
-Πλαστικό κάλλυμα το οποίο "καίγεται" με τον καιρό
-Πλαστικό κάλλυμα για τον προφυλακτήρα μιας και το άλλο έχει γίνει θρύψαλλα
-Θα μπουν angel eyes και θα βαφτεί ΄κίτρινη η μεγάλη σκάλα
-Επίσης αγοράστηκαν και διάφορα πλαστικά κοκοψίνια + γλυστριέρες για τα παράθυρα όπου θα κολληθούν και οτι πλαστικά έχουν ξεκολλήσει
- service την παρασκευή για να ανανεωθεί η γριούλα :whistle:
Χειροποίητο δωρακι σημερινό !!
Το εμπαξα για φιλο μιας και εγω το ειχα .....
https://www.banggood.com/K-DCAN-USB-...W-p-87652.html
Καλη τιμουλα το καλλωδιο και εγω απο εκει ειχα ψωνισει!
Μπαξαμε σημερα Μπαταρία Αυτοκινήτου Bosch S5 008 12V 77AH-780EN A-Εκκίνησης
Καλησπέρα,
στέφθηκε με επιτυχία η σημερινή επιχείρηση "Σετ ανάρτησης M-Pack" στο αμάξι μου.... Το αποτέλεσμα είναι πάνω από τις προσδοκίες μου.... Έγινε και η απαραίτητη δοκιμή στο δρόμο (Σέρρες - Θεσσαλονίκη -Σέρρες) με άριστες εντυπώσεις....
Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
εμπαξα κοκκινο σαλονι Μ5 στην θαλλαμηγο (530) και φρενα Μ5 , το βραδυ που θα το παρω απο το συνεργειο θα μπαξω και φωτο :thumbsup:
εμπαξα καινουργιο οχημα στο γκαραζ , λογω της καλης τιμης που το πηρα σκεφτηκα να κρατησω να μηχανικα μερη και να τα βαλω σε ενα 46 F/L που ηδη υπαρχει στην οικογενεια και τα υπολοιπα πραγματα να τα πουλησω σε κομματια . πλεον ομως επειδη η οικογενεια ερωτευτηκε το χρωμα , θα κανω το αντιθετο .
το οχημα ειναι μετατροπη απο 318ci σε Μ3 και δηλωμενο κανονικα, θα το κανω παλι 318ci μηχανικα και θα το ξεδηλωσω , το κραταει η συζυγος Μ3 απεξω με 318ci μεσα , με μαμα ζαντουλες 18αρες Μ3 και ειμαστε κομπλε :thumbsup:
αυτο που πουλιοταν ελευσινα ειναι ε?δεν το γνωριζω απλα τα παρακολουθω και βγηκε:)καλοταξιδο!:)
Ναι αυτό είναι . Απορώ γιατί δεν είχε φύγει . Θέλει μερικά μάζεματακια (ένα σετ ελατήρια , μια επισκευή στο σαλόνι , ένα πιτσιλιστηρι και μια μια βάση εξάτμισης . ) το μοτερακι του είναι του 2005, φουλ είναι (bixenon navi θερμενομενο σαλόνι parktronic
Και βάλε και ζάντες csl και Hardtop . Κομπλε !
αν επιτρεπεται ποσο?
καλοριζικο, πολύ ωραιο και πληρες από εξοπλισμο
Λάδια 5-30, φίλτρο λαδιού, υγρά φρενων, μπουζί, δύο πολλαπλασιαστες, λάμπα στα μαμά Angel eyes.
Ο Καζακος εννοείται πέρα από αυτά μου εμπαξε και ένα freddo cappucino από Mikel γιατί κερνάει ο Μάκης!
μπηκε και το σαλονι :thumbsup: μετα απο μια εβδομαδα αναμονη , εχθες αργα το βραδυ παρελαβα . περαστηκε η καλωσιωση καθισματων και πορτων(για τον κρυφο φωτισμο) του Μ5. δουλευουν ολες οι λειτουργειες του καθισματων , μνημες φουσκωματα κτλ και δεν τριζει τιποτα. με βολεψε πολυ που οι πισω ταπετσαριες εχουν και κουρτινακια σκιασης και εβγαλα επιτελους τις βεντουζες με τον μικυ μαους για σκιαση .thumb
Καλησπέρα,
εχθές τελείωσε και η επιχείρηση "Brake Calipers Paint", με ειδικό σπρέι σε χρώμα BMW performance (χρυσό), με πολύ ωραία εμφάνιση....
Συνημμένο Αρχείο 32998
Συνημμένο Αρχείο 33005
Συνημμένο Αρχείο 32999
Συνημμένο Αρχείο 33000
Συνημμένο Αρχείο 33001
Συνημμένο Αρχείο 33002
Συνημμένο Αρχείο 33003
Συνημμένο Αρχείο 33004
Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
Μόλις έμπαξα:
Ζάντες 18" 135Μ
H&R προσθήκες 12mm μπροστα για αρχή, μέχρι να έρθει κ το κιτ για πίσω.
Λευκά φανάρια μπροστά, περιμένω μια ευκαιρία και για πίςω...
Φώτο σύντομα..
Και τέλος μπάξαμε όλοι μαζί ένα ταψί παστίτσιο...
https://images.tapatalk-cdn.com/15/0...bed7856a48.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
topmar Τέλεια δουλειά! Μπράβο!
Το σπρέυ από που και πόσο το πήρες αν επιτρέπεται?
Μεγειά Διονύσης το σαλόνι φοβερό thumb Και το πάνω μέρος της ταπετσαρίας δέρμα είναι? Άψογο...
Ρε Jim αντί να βάλεις τις ζάντες και τα φανάρια να δούμε έβαλες το παστίτσιο?? :th_Laie_67-1: