ΛΟΛ ρε φίλε ντάξει, υπάρχει πουθενά αλλού το βίντεο;Παράθεση:
Αυτό το βίντεο έχει καταργηθεί εξαιτίας παραβίασης της πολιτικής του YouTube σχετικά με περιεχόμενο που περιέχει ανεπιθύμητα, απάτες και αθέμιτες επιχειρηματικές πρακτικές.
Printable View
γιατι απορεις φιλε Τονυ, επειδη παντα στις κουβεντες μας ποτε δεν εμφανιστηκε αυτο το προσωπο του ιδιωτικου τομεα? επειδη μονο το δημοσιο ηταν η "αιτια" για ολα...
Ξερεις δεν υπαρχουν μονο τζουνιορ θεσεις και μισθοι, προγραμμα εθελουσιας τσιμπησε ο κυριος... και ασφαλιστικο μονο που δεν μας λεει οτι αυτα τα "ανταποδωτικα" θα πουν καποιοι ποιος τα πληρωσε στα επιτοκια,στις χρεωσεις εξοδων, φακελων, προμηθειων και ενος σκασμου αλλων επιβαρυνσεων!!
αριστερο golden boy τι νομισες? μαχητικος συνδικαληστης της ΟΤΟΕ, ενα μυριο μπραβοοοο!!! τον αλλο τον σοσιαλιστη τον ειδες ποσες καταθεσεις και ακινητα εχει...
η μηπως για τον τρισκαταρατο τον αρχι... κα, τον γαπ που αυξησε το εισοδημα του κατα 200000 σε ενα χρονο.
τυχαιο...
Δεν ξέρω αν είναι επικαιρότητα αλλά θα πώ τί μου περιέγραψε ο αδερφός μου ότι είδε χθες στο τρένο από Μαρούσι προς Ν.Ηράκλειο.
Το σκηνικό εκτυλίσσεται σχεδόν μια ώρα αφού τελείωσε το παιχνίδι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Μπαίνουν στο βαγόνι 6 τύποι φορώντας διακριτικά της ΑΕΚ.Πάνε σε ένα παλικάρι που καθόταν στη θέση του και αρχίζουν να τον τραμπουκίζουν ρωτώντας τον τί ομάδα είναι.Το παλικάρι είχε κλ@σει μέντες και τους λέει ότι είναι ΑΕΚ.Αυτοί δεν τον πιστεύουν και του ζητούν επιτακτικά να τους δείξει κάτι πάνω του το οποίο να επαληθεύει ότι λέει αλήθεια.Το παλικάρι τους δείχνει κάτι και τελικά τον αφήνουν στην ησυχία του.
Στη συνέχεια πάνε σε ένα άλλο παιδί και ξανά τα ίδια.Για κακή του τύχη αυτός ήταν Παναθηναϊκός και είχε πορτοφόλι μέσης με το σήμα του Παναθηναϊκού.Ε,από εκεί και πέρα άρχισαν οι 5 (ο ένας δεν έκανε τίποτα) να τον σαπίζουν στο ξύλο και να του κοπανάνε το κεφάλι στα κάγκελα που έχει πάνω από τις θέσεις.Μόλις έφτασαν στο Ν. Ηράκλειο κατέβηκαν κύριοι.(Στο βαγόνι ο κόσμος ήταν μετρημένος στα δάχτυλα καικανείς δεν αντέδρασε)
Δεν στέκομαι στο γεγονός ότι αυτοί οι τύποι υποστήριζαν την αεκ.Θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν παναθηναϊκοι,ολυμπιακοί κτλ.και το αντίστοιχο θύμα τους να είναι αντίπαλης ομάδας.Θέλω να σταθώ στο γεγονός ότι πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πόσο ζώα είναι μερικοί(όχι,δεν θα πώ άνθρωποι)-μερικά τετράποδα πλάσματαπου θέλουν να ονομάζονται άνθρωποι.Εκεί έχουμε καταντήσει.Να δερνόμαστε επειδή ο άλλος υποστηρίζει άλλη ομάδα.
Σκ@τά στα κόκκαλά σας πο@στηδες.Το παλικάρι θα μπορούσε να είναι ο αδερφός μου.Σας εύχομαι ολόψυχα να πεθάνετε με τον πιο βασανιστικό τρόπο που υπάρχει και να πάψετε να μολύνετε τον αέρα μας.
ΥΓ:Ξαναλέω ότι δεν με νοιάζει το τί ομάδα υποστήριζαν.Οι μ@λακίες τους με μοιάζουν.
Εγώ άλλο εύχομαι: να βρεθούν σε κανέναν που να ξέρει πολεμικές τέχνες και να τους κάνει τους ψευτόμαγκες να μην μπορούν να βγουν ούτε από το βαγόνι....
αλλά δυστυχώς πολύ μικρή πιθανότητα.
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !
χαμός στην Κηφισίας από μποτιλιάρισμα !
πηγές λένε ότι Smart έχει πατήσει τσίχλα και έχει μείνει ακινητοποιημένο :hystericalbs1:
14-15 χρονων ενα σαββατο βραδυ μετα απο εξοδο με ενα φιλο περημενουμε στην σταση του τοτε πρασινου 040 που εκανε δρομολογια ολη την νυχτα λιγο πιο πανω απο το πασαλιμανι.ειμαστε σε μια πολυκατοικεια μεσα στην εισοδο πριν την εξωπορτα μας την πεφτουν δυο γηπεδικοι της 7 που τους γνωριζα απο το γηπεδο φατσικα μονο.ο ενας ηταν με κονκαρδα του παοκ για ξεκαρφωμα για να ψαρωσουν κανεναν για ξυλο.μας την πεφτουν και μας λενε βγαλτε τα μπουφαν σας,φοραγαμε φλαινγκ τζακετ μοδα της εποχης τοτε.λεει ο φιλος μου ρε παιδια δεν ειναι γνησιο αμερικανικο και το γλυτωνει(!!!!!).ερχεται σε μενα μου γυρναει το κουμπωμα απο το φερμουαρ βλεπει usa και μου λεει βγαλτο τωρα.δεν κραταγαν μαχαιρι η κατι αλλο αλλα οι φατσες τους ηταν δολοφονικες και ξεραμε το ποιον τους απο τα γηπεδα.πιτσιρικος εγω ψαρονω και το δεινω.3 χρονια αργοτερα με αλλον φιλο παρεα παμε γηπεδο πεζουμε στην φιλαδελφεια στο ματς με το δακρυγονο που διακοπηκε.στο τελος της πορειας μετα το τελος του παιχνιδιου το σκηνικο επαναλαμβανεται.ο φιλος μου φοραει ενα πολυ σπανιο φλαινγκ τζακετ παραλαγης νατος λοιπον ως δια μαγειας ο τυπος λοιπον που χε φαει και το δικο μου παλιοτερα με την παρεα του αρπαζει τον δικο μου απο πισω απο τον γιακα και του τραβαει το μπουφαν απο τον λαιμο για να το βγαλει.ο φιλος ξεφευγει δεν ξερω πως και το βαζει στα ποδια και εγω απο πισω μπουκαρουμε σε ξεχωριστα βαγονια γιατι τον εχασα στον περισσο και τον μπουλο.το χα κρατησει μανιατικο και λεω θα σπασει ο διαολος και θα παρω εκδικηση καπια μερα .25 χρονωνε τροω στα γαριδαδικα στη χαραυγη του πειραια με κατι φιλους να μην πω τι λερες.πανω που ξεκοκαλιζω μια γαριδα περναει ο δικος σου με αλλους 2, η καλη του τυχη σταματησε εκει εξω απο το πεζοδρομιο.του μετρησα ολα τα δοντια μεσα στην χουφτα μου thumb
απαλασεται λογω βλακειας με βουλευμα απο το πεμβε φανς
https://www.skai.gr/news/greece/arti...halis-liapisd/