Αστεράκια έφαγες τελικά.
Γαμω τα πολιτικά μου.
Εχω ξεσκιστεί στις παρατηρήσεις.
Printable View
Αστεράκια έφαγες τελικά.
Γαμω τα πολιτικά μου.
Εχω ξεσκιστεί στις παρατηρήσεις.
απ οτι μεχεις δει σου φαινομαι να σκαυω? εχω αλλοδαπους χωρις χαρτια και σκαυουν...
αν θες ελα να τους δωσεις ενα 20ευρο και σκαυουν 10 ωρες συνεχομενα, αλλα προσεχε γιατι τους θελω, μην τους χασουμε....
τωρα θες πετρελαιο... τι το ηθελες το σκαφος? με τα 780ps στις 3000 στροφες, παρε εκει μια βαρκουλα απ τα τζαμπο να κανεις την τρελα σου!
σκάβει είδη ο σπάρας αυτή την περίοδο ρε...
έχει πολές παραγγελείες για ξετρύπημα απο διάφορα κοριτσάκια στην λάρσα...
ποτε δεν ειχα σκεφτει τετοια λεπτομερεια... εχεις πολυ εμπειρια τελικα...
απλα μην κανεις μπεεε...γιατι μου θυμιζεις το ανεκδοτο,
Ένας σαδιστής, ένας μαζοχιστής, ένας δολοφόνος, ένας νεκρόφιλος, ένας κτηνοβάτης και ένας πυρομανής κάθονται στο παγκάκι ενός ψυχιατρείου και βαριούνται….
“ΝάΆχαμε λέει τώρα, μια γάτα, να τη βιάζαμε ε;”, λέει ο κτηνοβάτης.
“Να τη βιάζαμε, αλλά μετά να την βασανίζαμε”, λέει ο σαδιστής.
“Να τη βιάζαμε, να τη βασανίζαμε, αλλά μετά να τη σκοτώναμε”, λέει ο δολοφόνος.
“Να την βιάζαμε, να τη βασανίζαμε, να τη σκοτώναμε και μετά να την ξαναβιάζαμε”, λέει ο νεκρόφιλος.
“Να τη βιάζαμε, να τη βασανίζαμε, να τη σκοτώναμε, μετά να την ξαναβιάζαμε, αλλά μετά να την καίγαμε κιόλας”, λέει ο πυρομανής.
Ησυχία απλώθηκε καθώς όλοι περίμεναν τον μαζοχιστή να μιλήσει.
Kαι τότε αυτός λύνει τη σιωπή του…
.
.
.
.
.
.
“Μιάουουουουου…”
Στρατούλης : "O ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκλείει συνεργασία με την χρυσή αυγή".
:thumbsup::th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Kάπως έτσι δηλαδή :
https://2.bp.blogspot.com/-RwwmLQue2...ler_stalin.gif
Τι άλλο θα ακουσουμε ρεεεεεεεεεε...
500.000 Έλληνες που δεν πλήρωσαν το χαράτσι των ακινήτων θα παραλάβουν ραβασάκια απο τις εφορίες τις επόμενες 15 μέρες.
Αν το αγνοήσουν και πάλι έρχονται κατασχέσεις λέει η Νετ.
τι γελοίοι...λές και αν είχαν οι άνθρωποι να τα πληρώσουν, θα καθόντουσαν να φοβούνται για τιμωρίες απο την εφορία...
τραγικό πράγμα ρε γμτ να μην έχεις να πληρώσεις έστω για βασικά δεδομένα πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν απο κανέναν μας...
αίσχος.