αχ αυτή η bmw χάθηκε να το είχε βάλει....έχουν εμφανιστεί θέματα στον N43? το μπλοκ είναι αρκετά παχύ για να γίνει τρύπα?
Printable View
Μαζί με τον Πάρη (dermatis) μπάξαμε αρκετά πραγματάκια στην 23χρονη γριούλα μας! Πάρη ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε και ετοιμάσου και για άλλα μπαξίματα. Μπάξαμε 1) προβολείς ομίχλης 2) τρίτο στοπ 3)προσκέφαλα πίσω 4)ντύσιμο εταζέρας 5) πίσω φανάρια 6)φλας 7) ίσιωμα και βάψιμο ζαντών συν βαλβιδούλες 8)βάψιμο τα πλαστικά του πορτ μπαγκάζ,ξέχασα να βγάλω το μεγάλο ίσιο πλαστικό φωτογραφία) 9)ντουλαπάκι,το παλιό είχε λίγο κρεμάσει και άφηνε ένα κενό που μου έσπαγε τα νεύρα ,αλλά το φτιάξαμε και αυτό ...Στο μέλλον σκοπεύω clima,18αρι obc,θερμαινόμενο ('ισως και ηλεκτρικό ) μ πακ σαλονάκι μαζί με πίσω θέσεις με τεμπέλη και ποτηροθήκες και εταζέρα με κουρτινάκι και νέα ηχειάκια . Πάρη ευχαριστώ φίλε για την βοηθειά σου και έτοιμάσου για την συνέχεια !:thanks:
Και κάποιες άλλες...
Φρεσκαδούρα η γριά φίλε,να την χαίρεσαι !!
Αθάνατο 36άρι :) Με γεια!
Πολύ ωραίος φίλε... Συνέχισε να το αγαπάς και να το απολαμβάνεις...thumb
[QUOTE=Δημήτρης Λέκκας;546847]9)ντουλαπάκι,το παλιό είχε λίγο κρεμάσει και άφηνε ένα κενό που μου έσπαγε τα νεύρα ,αλλά το φτιάξαμε και αυτό ...QUOTE]
Συνάδελφε για δώσε καμιά πληροφορία γιατί αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα.
Να χαίρεσαι το μπεμπόνι σου!
[quote=Panos 316T;546884] Συνάδελφε θα σε κατατοπίσω. Λοιπόν ...εμένα το ντουλαπάκι είχε κρεμάσει και άφηνε ένα κενό αισθητό που μου καθόταν στο λαιμό.Έτσι τυχαία και κοιτάζοντας αγγελίες βρήκα ένα σε άριστη κατάσταση χωρίς κενά και γρατζουνιές και το τσίμπησα στα 40,00 ευρώ. Αγοράζοντας το ντουλαπάκι μαζί με τον Πάρη (dermatis) κατευθυνθήκαμε στο κατάστημα που είχα δώσει τις ζάντες μου . Στο δρόμο λοιπόν έφυγε η ταπετσαρία απ' το ντουλαπάκι. Αφού έβαλα το καινούργιο και ντύνοντας την εταζέρα είπαμε με την βενζινόκολλα (παχύρευστη) να κολλήσουμε το ντουλαπάκι να το χουμε spare ή ίσως και πούλημα. Το αποτέλεσμα ήταν πλ καλό (δες φώτο). Υπάρχουν δύο λύσεις. Η βρίσκεις ένα μεταχείρο πλ καλό χωρίς κενά και γρατζουνιές ή ξεκολλάς την επένδυση του παλιού που από τα χρόνια μπορεί να χει ξεκολλήσει και το ξανακολλάς μαζί με έναν φίλο σου ,ώστε να πιέζετε στις άκρες.Δες την φώτο απ'το παλιό ντουλαπάκι μου.Εύχομαι να σε κατατόπισα γιατί αυτό με τα ντουλαπάκια στο 36αρι είναι συχνό!!! Για ότιδήποτε άλλο πες μου.:thanks:
Πριν λιγο μας χτυπησε την πορτα η DHL... Ουτε καφε δεν ηπιαμε και μολις τελειωσαμε το μπαξιμο
https://images.tapatalk-cdn.com/15/0...b8acf4baa5.jpghttps://images.tapatalk-cdn.com/15/0...09f60a8a98.jpghttps://images.tapatalk-cdn.com/15/0...c89272ef79.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...1&d=1439804186
Καλημέρα! Να ρωτήσω κάτι, φαίνεται στην φώτο ότι έχεις πατημένο φρένο
αλλά αντί να ανάβουν τα μέσα φώτα όπως είναι κανονικά στο 36 ανάβουν τα
ακριανά.Σκόπιμα το κάνατε ή έτσι ήταν το φανάρι? Κανονικά στα ακριανά έχει
διπλό ντουί για τα ομίχλης (στο αριστερό μόνο νομίζω).Πάρη απολογήσου !!
Nikos valvetronic ... θα σου πω.... α) είχα πατημένα τα ομίχλης όταν έβγαλα την φωτο ( υπάρχουν και απ τις δυο μεριές ) γι' αυτό τα ακριανά είναι πιο φωτεινά) , αλλιώς ανάβουν ομοιόμορφα οι ακριανές και μεσαίες λάμπες... τα μέσα φώτα όντως δεν άναψαν τώρα που το λες....μάλλον δεν έχει καθίσει καλά το ντουί .Θα κοιτάξω να τα τοποθετήσω σωστά , ώστε όταν πατάω φρένο να ανάβουν, αν και το χουν ξανακάνει αυτό και έβγαλα-έβαλα ξανά τα ντουί και δούλευαν κανονικά...Θα το ξανακοιτάξω...
Ωραίος, η φώτο ξεγελάει.Μήπως θέλει τέντωμα το λαμάκι που πατάει το κέντρο
της λάμπας στο ντουί και λίγο ξύσιμο με το κατσαβίδι για να κάνει επαφή thumb
Πάντως ωραία τα μπαξίματα σου μεγεια keep baxing !
ο Αυγουστος ηταν λιγο περιεγος ως τωρα.
μας εβγαλε ζημιες αρκετες.
Αλλαξα αντλια νερου, μιζα κ σημερα αντλια βενζινης.
Αλλο κακο να μην μας βρει
Ωχχχ και αντλία βενζίνης ρε Χρήστο?? Εύχομαι το τελευταίο να είναι (για τον Αύγουστο εννοώ :th_Laie_67-1:) Πάντως χαμένη δεν θα πάει thumb:thumbsup:
Ο Αυγουστος ηταν δυσκολος για ολους απ οτι φαινεται. Εγω μετα το ατυχημα που ειχα, στραβωσε το πισω αμορτισερ και με την ευκαιρια εμπαξα πισω τα bilstein τα κιτρινα τα sprint και ξαναεβαλα πισω τα m pack ελατηρια οπου σηκωθηκε ενα ποντο. Πρωτη εντυπωση ειναι οτι πολυ σφιχτα , καταλαβαινεις ολες τις λακουβες δεν θα τα προτεινα για καποιον που θελει ενα ανετο αυτοκινητο. Εξω ακομα δεν το δοκιμασα μιας και ακομα φοραω την ρεζερβα, πιστευω ομως οτι θα με ικανοποιησει απο θεμα κρατηματος.
Μέσα στη βδομάδα έγινε αλλαγή λαδιών (5W 40) φίλτρο λαδιού και βενζίνης... thumb
Με ενδιαφέρουν και εμένα άμεσα οι πληροφορίες. Υλικό κόστος και μαγαζί εάν είναι από Αττική. Γιατί ενώ στο ε92 κρατάει ίδιο μετατροχιο από ότι έχω δει μεταξύ των δύο γενιών (προ-lci με lci) στα ε90 το αλλάζει κατά 22 χιλιοστά. Θα μπαξω άμεσα να καλύψω το άσχημο κενό από το 225 πελμα
Σημερα εβαλα Υαλοκαθαριστηρες ΟΕΜ, Bosch Κοστος40 ευρω
Είπα να κάνω κανένα πείραμα, οπότε έβαλα κάτω να δοκιμάσω το plasti dip.
Δεν είναι άσχημο..... να δούμε αν θα μείνει μετά το πλύσιμο
Να υποθέσω ότι κουμπώνει με κλιπς όπως το εργοστασιακό.
Φτιαξαμε το τιμονακι σημερα, το παχυναμε... με πολυ καλης ποιοτητας ναπα για αντοχη στο χρονο, βαψαμε ματ το πλαισιο των χειριστηριων και το ραψαμε με κλωστες ///Μ.
Αντικαταστησαμε το πλαστικο χερουλι του χειροφρενου με δερματινο οριτζιναλ και στο τελος χωσαμε και σηματακι Μ οριτζιναλ στο μαιμου Μ τιμονι... :original:
Αλλαξαμε τις μ@λακιες... της bosch με οριντζιναλ bmw.
Εκτος του οτι εξειχαν σαν αγγουρια (ειδικα ο πισω), ενω ηταν καινουργιοι δεν καθαριζαν σωστα, υπηρχε και ο κινδυνος να γεμισουν γρατσουνιες το καινουργιο τζαμακι που μπαξαμε... :original:
Αρχίσαμε πάλι...........:thumbsup:
Alex έχεις βάλει πείσμα να ανεβάσεις την ποιότητα των μεταχειρισμενων BMW???:th_Laie_67-1:
Ωραίος, Μεγειες...thumb