Ποιό εννοής VIN Γιατί δεν ξέρω :shok:
Printable View
Τα 7 πρώτα ψηφία του αριθμού του πλαισίου.
Το δικό μου π.χ είναι JR65110
Το ίδιο πράγμα λέμε μάλλον.
Δεν έχεις μόνο διακόπτη DSC; Αν ναι, τότε βγάζεις την φέτα, είναι κουμπωτή και αφού περάσεις τον διακόπτη του DSC, στην νέα βάση, τότε κουμπώνεις και την φέτα και καλύπτεις τις υπόλοιπες κενές υποδοχές, όπως ήταν και στην παληά βάση.
Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός, πιό απλά δεν μπορώ να το εξηγήσω.
Μολις μίλησα με τον Dathanaso ο οποιος ειναι τωρα θεσσαλονικη, πηγε απο το καταστημα, ειδε το μηχανημα και του αρεσε πολυ, το βρηκε αρκετα ποιοτικο οπως ειπε!
Επισης τα μηχανηματα θα ειναι στο καταστημα απο δευτερα!
Αντε να το δουμε και μεις live απο βδομαδα
Φίλε sierra, μπερδεύτικα σε προηγούμενο μου ποστ, το VIN είναι τα 7 τελευταία ψηφία και όχι τα πρώτα.
Δηλαδή το δικό σου είναι το JZ42173.
Με τα στοιχεία αυτά το ΕΤΚ μου δίνει Ε46318Ci, με κινητήρα Ν42, καύσιμο βενζίνη, και ημερομηνία παραγωγής 2001/11.
Αν έχεις πακέτο καπνιστού, η φθηνότερη βάση με κωδικό 51 16 8 230 902, ταριάζει μιά χαρά.
Το πρόσεξα ναι, απλά όταν βγάλεις την παληά θα δεις πως υπάρχει μια φέτα που καλύπτει τις θέσεις που δεν έχεις άλλους διακόπτες, αυτή είναι κουμπωτή, την βγάζεις και την κουμπώνεις στην νέα βάση αφού τοποθετήσεις τους διακόπτες στην σειρά που ήταν νωρίτερα.
https://bmwfans.info/parts/catalog/E...ounting_parts/
Αν ανοίξεις το λινκ, τα υπ αριθμ 9,10 και 11 είναι οι φέτες διαφόρων διαστάσεων που καλύπτουν τις κενές υποδοχές διακοπτών, ανάλογα με τον αριθμό τους. Εσύ θα χρησιμοποιήσεις την φέτα που έχεις ήδη στην βάση που φοράς.
Για σιγουριά όμως 100% θα τηλεφωνήσω αύριο στον Ζερβουδάκη για επιβεβαίωση αυτών που γράφω και θα σου στείλω p.m