δικιο εχεις (δεν ειχα δει τις φωτο αποκατω :shok:
Το ασπρο ομως σως αξιζει να κοιταχτει-ελεχθει
Printable View
βασικα ειναι λιγο κιτσικο.... αλλα γουστα ειναι αυτα....
το ρωταω σε ολους το ρωταω και σε σενα Καρχαρια που ξερεις απο καλα αυτοκινητα....
το 996 απ το 997 το χωριζουν 4 χρονια θεωρητικα, πρακτικα δεν μοιαζει λες και εχουν περασει 15 χρονια???
996 ντουρμπο καλο σε αγγελιες εχω να δω πολυ καιρο, οποτε αυτος που ψαχνει να κατσει στα αυγα του...Γιατι δεν ειναι και ανθρωπος που θελει μπλεξιματα με συνεργεια....
και στην τελικη ας παρει φερραρι...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3794593/
πηγα χθες στο ντουρμπον τελικα ειναι εισαγωγης το βιβλιο σερβις σταματα το 2007 στην γερμανια.....
Σου λενε τιποτα τα καρερα 4 ες η δε σου κανει κουκου;
φιλε εχω κολλησει πες με βλακα τι να σου πω δεν αλλαζει
Αρη αν μου πεις οτι το γουσταρεις σαν αυτοκινητο εσωτερικά εξωτερικά ειναι το όνειρο σου πάρε το πιο φθηνό καθαρό απο τρακους και ισιωσε το...
Αλλα επειδη είσαι μυρωδιας και θες να κανεις απλα το κομμάτι σου πάρε ένα αυτοκινητο η ψιλοκαινουριο η βρες κάτι που δεν εχει χρησιμοποηθει πολυ και φαίνεται καλοσυντηρημενο...
Οσο σκέφτομαι την πλειοψηφια που εχω δει να οδηγούν 996 ντουρμπον δεν θα βρεις ποτε ....
Οτι υπάρχουν καλα υπάρχουν .... Αλλα..
Αρη βλέπω να πληρώνεις νεο μοτερακι γιατι στο έκλεψαν και να σου κάνει και πατέντα ο μάστορας να στο βανει πισω
[QUOTE=spar@;413254]Αρη αν μου πεις οτι το γουσταρεις σαν αυτοκινητο εσωτερικά εξωτερικά ειναι το όνειρο σου πάρε το πιο φθηνό καθαρό απο τρακους και ισιωσε το...
Αλλα επειδη είσαι μυρωδιας και θες να κανεις απλα το κομμάτι σου πάρε ένα αυτοκινητο η ψιλοκαινουριο η βρες κάτι που δεν εχει χρησιμοποηθει πολυ και φαίνεται καλοσυντηρημενο...
Οσο σκέφτομαι την πλειοψηφια που εχω δει να οδηγούν 996 ντουρμπον δεν θα βρεις ποτε ....
Οτι υπάρχουν καλα υπάρχουν .... Αλλα..
Αρη βλέπω να πληρώνεις νεο μοτερακι γιατι στο έκλεψαν και να σου κάνει και πατέντα ο μάστορας να στο βανει πισω[/QUOTE]
τυπε λες να ναι ο τσακωνας ο μαστορας :hystericalbs1:
τυπε εχω υοβια υπομονη και πησμα αν βαλω κατι στο μυαλο μου τερμα.δεν βιαζομαι μπορει να το βρω και σε 6 μηνες εχοντας δει 20 αμαξια δεν με καιει να το παρω αυριο δεν με πιεζει κατι εχω αμαξι.