Μας εχουν σκισει οι μπουφοι αντε μην αρχισω και εγω τωρα !!!
Την ηδια κουβεντα ειχαμε με τον Στελιο Μ σημερα το απογευμα στο μαγαζι !!!
Ολος ο κοσμος εχει βγει σε απογνωση καλυτερα πωληση και οταν και αν τα πραγματα
φτιαξουν τοτε βλεπουμε . . .
Printable View
Μας εχουν σκισει οι μπουφοι αντε μην αρχισω και εγω τωρα !!!
Την ηδια κουβεντα ειχαμε με τον Στελιο Μ σημερα το απογευμα στο μαγαζι !!!
Ολος ο κοσμος εχει βγει σε απογνωση καλυτερα πωληση και οταν και αν τα πραγματα
φτιαξουν τοτε βλεπουμε . . .
το θέμα γιωρίκα είναι ότι τον φόρο τον έχουν βάλει μόνιμα, πράγμα που με τσατίζει άσχημα.
απο την άλλη, το αμάξι το έχω σχεδόν 6 χρόνια, ενώ το χειρότερο απ'όλα είναι ότι το συγκεκριμένο μαζί με τα καγιέν είναι απο τα πιο υποτιμημένα της αγοράς.
νομίζω ότι δεν πρέπει να χάνω άλλο τον χρόνο μου με αυτό το αμάξι. πρέπει να κινηθώ πλέον, είτε για αγορά είτε για πώληση.
καταρχήν έτσι όπως είαι οι τιμές, αν ήταν να καταθέσω πινακίδες, θα προτιμούσα να πάρω κάτι καλύτερο, να το κυκλοφορήσω για κάνα δίμηνο και μετά να καταθέσω απο το καινούριο μέχρι να περάσει λίγο ο καιρός μπάς και αλλάξει και κάτι.
ακόμα και έτσι, πάλι κερδισμένος θα είμαι με ένα καινούριο και καλύτερο αυτοκίνητο.
ποιος ο λόγος να καταθέσω πινακίδες στο Μ-τρίο, όταν απο τη στιγμή που θα πωληθεί, μπορώ να συμπλρώσω κάτι ακόμα, να πάρω πολύ καλύτερο, και να καταθέσω εκείνο.
για να το πώ ακόμα πιο απλά, τα λεφτά που καλούμαι να πληρώσω τώρα, τα έδινα πολύ ευχαρίστως για ένα 997, ενώ για το Μ3, στην κυριολεξία τα λυπάμαι.
απο την άλλη το πονάω πολύ το αμάξι, γιατί παρόλο τα χιλιόμετρα του, όχι επειδή είναι δικό μου, είναι καλό. πολύ καλύτερο απο τα περισσότερα στις αγγελίες. το θέμα είναι ότι δεν πάει άλλο όμως. έχει έρθει ο κορεσμός...
δεν έχω πρόθεση να προσπαθήσω να σου αλλάξω αποιαδήποτε γνώμη έχεις αυτή τη στιγμή αλλά πρίν 10-15 μέρες έγραψες:
αν μου επιτρέπεις, συνιστώ ψυχραιμία και εστίαση στο τελευταίο που είχες γράψει τότε : πολεμάω για το καλύτερο
Υγεία σου ευχομαι Θωμά.
Υ.Γ.: Ξέρω οτι -αναφορικά με τα Μ- είσαι Ν/Α fan, το 46άρι το Μ3 νιώθω οτι θα είναι πάντα στην καρδιά σου...
i know βαγγέλη, αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι πολύ πιο λογικό απο αυτό που έγραψα.
άλωστε δεν ξέρω τι θα κάνω αν πουληθεί...μπορεί και να πάρω και κάτι καλύτερο έτσι όπως είναι η αγορά, που δεν θα λυπάμαι να τα στάξω εκεί...
λίγο δύσκολο το κόβω, απλά αυτή την στιγμή που τα έβαλα κάτω με χαρτί και με μολύβι το βρίσκω υπερβολή να πληρώνω τόσα, για το συγκεκριμένο αμάξι...
Η πικρή αλήθεια είναι οτι οι περισσότεροι ψάχνουμε να βρούμε σημείο ισορροπίας μεταξύ του "τί θέλουμε", "τί μπορούμε" και "τί λέει λογική".
Ο ορθολογισμός δεν ήταν ποτέ απο τα στοιχεία που χαρακτήριζαν τους Ελληνες αλλά τώρα καλούμαστε να αποσυνδέσουμε την καρδιά και να αποφασίζουμε σαν ψυχροί λογιστές.
Μήπως κάποιες απαντήσεις βρίσκονται και στην ιστορία ;
καλοπούλητο Θωμά.
Κρίμα που το αποχωρίζεσαι, μιας και ξέρω ότι σου αρέσει, αλλά εδώ και καιρό ψάχνεις κάτι να αλλάξεις στυλ....
Με το καλό να το βρεις .
Θα τα έγραφα στην αγγελία να κάνουμε και κανένα up, αλλά είναι κλειδωμένη.
μιας και είναι δικη μου η αγγελία και δεν με πειράζει η κουβέντα, ας την ανοίξει κάποιος, και ας μπούνε και τα ποστ που την αφορούν εκεί...