εγώ πάντως ακόμα δεν κατάλαβα τι κερδίσαμε, και σας παρακαλώ, μην μου πείτε την αξιοπρέπεια μας πάλι.
Printable View
εγώ πάντως ακόμα δεν κατάλαβα τι κερδίσαμε, και σας παρακαλώ, μην μου πείτε την αξιοπρέπεια μας πάλι.
Τους κορμορανους στον Ελαιωνα τους προστατεψαμε οπως τα 30 ελατα στο Αλσος Ν.Φιλαδελφειας :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Αναπτυξη εεεε.......
Ειδικα στην 2η περιπτωση μια χαρα μυγες στα μαγαζια τους βαρανε οι κουτοπονηροι που ακολουθησαν τις προσφυγες να μην γινει εργο 100 εκ τοτε....
Που να ξεκινησεις και που να τελειωσεις ,εδω καθαρα και ξαστερα ΤΙΜΩΡΟΥΝ τον ιδιωτη που θα βαλει τα λεφτα του και θα δωσει ψωμακι (αλλα ναι τα 500 ευρω ειναι λιγα μπροστα στο δημοσιο τερας)...
Τα θερμα μου συλληπητηρια και οσο αντεχουν καποιοι ας τους ξεσκισουν και αυτους...προλαβαινουν
εγω λεω για να εχουμε αναπτυξη να ξεριζωσουμε ολα τα δεντρα και να χτισουμε ξενοδοχεια ,να πουλησουμε ολες τις βραχονησιδες και να τις κανουμε μπακαλοους ,να φερουμε και αραβικα πλοια να ψαρευουν τις θαλλασσες για να λενε καποιοι οτι εχουμε σωστη αναπτυξη....:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
ας αφησουμε την δεη ,την ευαθ,το αεροδρομιο και ας μαμησουμε την φυση να κανουμε αναπτυξη,γιατι καποιοι ειναι γνωστες της αναπτυξης:hystericalbs1::whistle:
καποιοι μπερδευονται πολυ ,μα παρα πολυ!!
Το παρακάτω είναι βασισμένο σε λόγια του Friedman.
Ο πάγιος μισθός των ΔΥ δημιουργεί ακραία υπερτιμημένους όπως και ακραία υποτιμημένους υπαλλήλους - λειτουργούς, αφού δεν υπάρχει κανένα σύστημα αξιολόγησης ικανότητας.
Η δε προαγωγή κ αύξηση βασισμένη στο σύστημα "παλαιότητας" έρχεται απλά να ενισχύσει την αναξιοκρατία. Πως θα διορθωθεί κάποιος και πως θα βελτιωθεί κάποιος άλλος, όταν είναι και οι δύο αξηολογημένοι και μόνιμοι από ένα σοσιαλιστικό σύστημα;
Με λίγα λόγια η ιστορία χρεοκοπίας του ελληνικού δημοσίου.
Το ΠΑΜΕ σώζει το προσωπικό από εξαθλίωση!
Παράθεση:
Έκλεισαν από υπερβάλλοντα κομματικό ζήλο στο Ηράκλειο ΙΚΤΕΟ που πρόσφερε δωρεάν τεχνικό έλεγχο
Ημερομηνία:
19/02/2013 - 5:14
Αναστάτωση προκλήθηκε την Κυριακή σε ΙΚΤΕΟ στην ΒΙΠΕ όταν υπήρξε …κομματική αντίδραση στην απόφαση του ιδιοκτήτη της επιχείρησης να προσφέρει εν μέσω κρίσης δωρεάν τεχνικό έλεγχο σε όσους οδηγούς δεν είχαν περάσει τα οχήματα τους τον προβλεπόμενο χρόνο.
Συγκεκριμένα το ΙΚΤΕΟ του κ. Ζαχαρία Πατρωνάκη στην Βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου πρόσφερε δωρεάν τεχνικό έλεγχο στους οδηγούς που δεν είχαν περάσει τα αυτοκίνητα τους από έλεγχο, με την υποχρέωση να καταβάλλουν μόνο το σχετικό πρόστιμο.
Πράγματι η ανταπόκριση των οδηγών ήταν μεγάλη, γεγονός που απέδειξε ότι δεν περισσεύουν πλέον χρήματα στον κόσμο ούτε για το ΚΤΕΟ... και την ασφάλεια του. Ωστόσο κάποια στιγμή, και ενώ υπήρχε ουρά από αυτοκίνητα, εμφανίστηκαν μέλη του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων ν. Ηρακλείου που όπως είναι γνωστό ελέγχεται από το ΚΚΕ-ΠΑΜΕ.
Οι εκπρόσωποι του σωματείου απαίτησαν να κλείσει άμεσα το ΙΚΤΕΟ, διαμαρτυρόμενοι για την Κυριακάτικη εργασία του προσωπικού, το οποίο όμως δεν είχε προκαλέσει την οποιαδήποτε διαμαρτυρία για το έκτακτο άνοιγμα της επιχείρησης. Τελικά με το κομματικό "έτσι θέλω" οι εγκαταστάσεις έκλεισαν και μόλις 100 τυχεροί οδηγοί πρόλαβαν και πέρασαν εντελώς δωρεάν τα οχήματα τους από έλεγχο… πληρώνοντας μόνο το πρόστιμο.
Οι υπόλοιποι αναγκάστηκαν να φύγουν κακήν κακώς και μάλλον… αγριεμένοι για την κομματική τυφλότητα κάποιων, αν και οι απολύσεις στον Ριζοσπάστη και στις λοιπές επιχειρήσεις του ΚΚΕ πέφτουν "βροχή".
Ε.Β.
Πηγή: CretePlus.gr
βασικά καμμία σοβαρή οικονομία δεν στηρίζεται στην παροχή υπηρεσιών, ή στο βγάζω αέρα λεφτά.
ο τουρισμός αναφέρθηκε μόνο και μόνο για το γεγονός ότι λόγο παρελθώντος, θα μπορούσαμε να το κινήσουμε γρήγορα μιας και δεν κάνουμε τπτ άλλο τόσα χρόνια, άσχετα που θα πρέπει να ευχαριστούμε τον θεό για τις ομορφιές που έχει η χώρα μας...επαγγελματισμός μηδέν.
όλες οι σοβαρές οικονομίες στηρίζονται στην βιομηχανία, τέλος. εκεί είναι και πρέπει να πέφτει το βάρος σε οποιαδήποτε χώρα θέλει να αναπτυχθεί και να γίνει μια υγειής οικονομία.
οι παροχές μπορούν να αποφέρουν κέρδη, εφόσων λειτουργούν σωστά, αλλά πάντα συμπληρωματικά.
αποκρατικοποιήσεις σε εταιρείες. ναι, ας το κάνουν. μας τα έχουν σπάσει πια, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε να πληρώνουμε όλοι μας αράδες περίσιων υπαλλήλων.
κίνητρα σε εργοστάσια, καινοτομίες, επιστήμη. και εκεί πάλι δεν γίνεται τπτ...θυμάστε όλοι τον τύπο που έφτιαχνε αμάξια. ένα απλό παράδειγμα. επίσεις υπάρχει άνθρωπος στον χώρο αυτοκινήτων που φτιάχνει τους μηχανισμούς των περιστρεφόμενων μηχανισμών για τα φωτοβολταικά για λογαριασμό γερμανικής εταιρείας. άνθρωποι - εταιρείες που τραβάνε το κουπί ολομόναχες, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. είναι δυνατόν ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ να μην υπάρχει κρατικός κολλοσός παραγωγής ελαιόλαδου? εργοστάσια καπνού ερείπια παρέα τα ζαχάρος, ενώ οι γαλακτοβιομηχανίες μας σηκώσανε τα χέρια τους ψηλά...
κερασάκι σε όλα τα παραπάνω, το ξεγέλασμα του εμίρη, για να αποδειχθεί ακόμα μια φορά, ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΕ ΤΠΤ.
το διαταύτα είναι αυτό και τπτ παραπάνω. με λίγα λόγια δλδ, αυτό ήταν ένα μικρό παράδειγμα της καθημερινής πραγματικότητας που ζούμε εδώ μέσα, στο ότι δεν γίνεται τπτ.
4 χρόνια απότομης και συνεχόμενης πτώσης, τα επαγγέλματα όπως ήταν, αποκρατικοποιήσεις μηδέν, πρόγραμμα ανάπτυξης με συνεχόμενους και ανελέητους φόρους, μονίμως παρακάλι για να μας δανείζουν, και μοναδική κίνηση που έχει γίνει, το λιμάνι του πειραιά με την κοσκο.
πλάκα μου κάνετε τώρα ρε παιδιά? μα πλάκα μου κάνετε? στους σκουπιδοτενεκέδες όταν θα ψάχνουμε (γιατί για εκεί πάμε), θα μιλάμε ακόμα για αξιοπρέπεια?
ποια αξιοπρέπεια? αυτήν που όταν οι μισή ελλάδα έγλυφε κατουρημένες ποδιές για να βολευτεί κάπου την είχε στο συρτάρι?
ποια αξιοπρέπεια? του ότι δεν είμαστε ικανοί να περάσουμε δυο μήνες χωρίς χρηματοδότηση?
Βλήματα έχουμε πολλά, αν είχαμε κ κανόνια θα ήμασταν υπερδύναμη.
Παράθεση:
ΣΥΡΙΖΑ: Εκτακτη εισφορά σε εισοδήματα άνω των 50.000 ευρώ
Δηλώσεις του Γ. Σταθάκη σχετικά με το πού θα εξευρεθεί το 1,7 δισ. ευρώ που είναι άμεσα απαραίτητο
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/05/2012 20:01
Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Σταθάκη, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις για τα οικονομικά προβλήματα και αποκάλυψε ότι υπάρχει σκέψη για επιβολή έκτακτης εισφοράς σε 600.000 με 700.000 νοικοκυριά, με εισοδήματα άνω των 50.000 ευρώ, που τα προηγούμενα χρόνια απολάμβαναν ένα «προνομιακό καθεστώς φοροασυλίας και φοροδιαφυγής».
Σε συνέντευξή του στο «Ράδιο 9», ο κ. Σταθάκης ρωτήθηκε πού θα εξευρεθεί το 1,7 δισ. ευρώ που είναι άμεσα απαραίτητο. «Κοιτάξτε, δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις. Η βασική σκέψη είναι να υπάρξει κάποιας μορφής έκτακτη φορολόγηση, της τάξης όμως του 1% -ή κάτι λιγότερο- του ΑΕΠ, να υπάρξει περικοπή δαπανών» απάντησε.
Για την έκτακτη αυτή εισφορά «η αναζήτηση είναι στα πιο ευκατάστατα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας» δηλαδή «περίπου 600.000 με 700.000 νοικοκυριά, τα οποία τα προηγούμενα χρόνια απολάμβαναν όχι μόνο υψηλά εισοδήματα, αλλά και ένα προνομιακό καθεστώς φοροασυλίας και φοροδιαφυγής».
Κληθείς να διευκρινίσει ποιους εννοεί, ο κ. Σταθάκης απάντησε ότι το ποσό φορολογικής δήλωσης για το οποίο μιλά είναι «φαντάζομαι τα 50.000 ευρώ και πάνω».
Σε δημοσιογραφικό σχόλιο ότι αυτό το επίπεδο εισοδήματος αγγίζει το οικογενειακό εισόδημα δύο μέσων μισθωτών, οι οποίοι προφανώς δεν απολάμβαναν τα προηγούμενα χρόνια ένα «προνομιακό καθεστώς φοροασυλίας», ο κ. Σταθάκης απάντησε:
«Καταλαβαίνετε ποια είναι η διαφορά. Εσείς για παράδειγμα που είστε μισθωτός, δεν έχει νόημα να σας επιβάλλουμε και άλλο φόρο. Θα ήταν ακατανόητο σε αυτούς που πληρώνουν φόρους να προσθέσουμε. Αυτό ήταν και το πρόβλημα του μνημονίου. Έχει όμως νόημα να αναζητήσει κανείς έσοδα από τα στρώματα τα οποία για διάφορους λόγους είχαν φοροδιαφυγή ή φοροασυλία, όπως ελεύθεροι επαγγελματίες».
Ο κ. Σταθάκης πρόσθεσε «έχω επίγνωση του γεγονότος ότι το 68% των ανθρώπων είναι μισθωτοί.
Απ τα τρια το μακρυτερο θα παρει.