ελα εδω Σταματη..... σε Εργολαβικο τομεα ειμαι ....... στο γραφειο δεν εχω μπετατζηδες.... μονο μηχανικους...... κλπ.... αλλα οταν βγαινω οικοδομη......... μπορεις να δεις οτι θελεις........ ασπρο, μαυρο, κοντο, αδυνατο, χοντρο........
Printable View
Καλα εχω χασει την μπαλα......αυτοι θα πουλήσουν και την μάνα τους μαζί με τα παιδιά τους:shok:
Κόβονται επιδοτήσεις δανείων και ενοικίων
Με μία κίνηση βρέθηκαν στην απόλυτη ανασφάλεια χιλιάδες αδύναμοι οικονομικά πολίτες που παίρνουν επιδότηση ενοικίου από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, αλλά και όσοι έχουν λάβει στεγαστικά δάνεια από τον ΟΕΚ μετά την άμεση κατάργηση του Οργανισμού που προβλέπει το μίνι Μνημόνιο, το οποίο μετά τη συμφωνία κυβέρνησης - πολιτικών αρχηγών και τρόικας, παίρνει το δρόμο για τη Βουλή και θα κριθεί στην ψηφοφορία της Κυριακής.
https://www.imerisia.gr/article.asp?...ubid=112816836
το τελευταίο μ'άρεσε πολύ...το άλλο δεν το βάζω, γιατί ξέρω την μ@λ@κί@ που σε δέρνει, και έχουμε και σκ μπροστά μας...
να διαγραφεί ο τζονουά μυτεράν παρακαλώ!!!
θα τρελαθουμε τελειως τωρα παλι...!!!
:ranting2::ranting2:Παράθεση:
Ειδικότερα, τίθεται θέμα αν θα έχουν οι δικαιούχοι τη δυνατότητα να αποπληρώσουν τα δάνεια αυτά όταν θα διακοπεί η καταβολή της επιδότησης του επιτοκίου από τον ΟΕΚ. Δεδομένου ότι ήδη αδυνατούν να καταβάλλουν τις δόσεις τους και για το λόγο αυτό έχει ληφθεί μέριμνα ρύθμισης και βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας σχέδιο σχετικής Υπουργικής Απόφασης μέσω της οποίας προβλέπεται επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής.
η λυση της κυβερνησης επειδη ο κοσμος ζοριζεται να αποπληρωνει στεγαστικα?
η διακοπη των επιδοτησεων, ποιανου? του ΟΕΚ
που
:ranting2::ranting2:Παράθεση:
ποτέ μέχρι σήμερα να έχει λάβει οποιαδήποτε ενίσχυση από τον Κρατικό Προϋπολογισμό....
που ανακυκλώνει τα κεφάλαια τα προερχόμενα από τις εισφορές των εργαζομένων...
που στα 55 χρόνια λειτουργίας του έχει στεγάσει περισσότερες από 700.000 οικογένειες με διάφορες μορφές στεγαστικής συνδρομής
Σε 15 λεπτα απο τωρα για τον Γιαννη θα
Διαγραφουν οι βαθμοι αξιολογησης
Μηδενιστει το post count του
και το προφιλ του θα γυρισει σε rookie.
10:20:39
And counting
και εγω στα @@ μας, παω απο τα 900 το μηνα στα 1200
ενας πυροσβεστης 8-9 ετων γνωστος μου με δυο ανηλικα (που προφανως του εχουνε κοψει χοντρα και απο μισθο) και εχει ~80% επιδοτηση επιτοκιου,
τι κανει ??!!
:ranting2:
α στα διαλα παλι βραδιατικα...
10:22:44