Και πως και δεν παίζει? Η καλωδίωση είναι σωστή? :original:
Printable View
Mέσω του WDS ψάχτηκες? :original: https://www.bmw-planet.com/diagrams/release/en/
Έκανα κι εγώ ένα ελαφρή κέρωμα το αυτοκίνητο και είναι έτοιμο για καλοκαίρι!!!!
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Συνημμένο Αρχείο 31769
Συνημμένο Αρχείο 31770
Συνημμένο Αρχείο 31771
Παραλάβαμε επίσης και τα top-mounts Lemforder όπως επίσης και τις ενισχύσεις θόλων εμπρός....
Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον nikos valvetronic που έτρεξε να με εξυπηρετήσει σχετικά με τα αναλώσιμα αυτά...
Ευχαριστώ πολύ Νικόλα!!!
Συνημμένο Αρχείο 31772
Συνημμένο Αρχείο 31773
Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο Ζαχαρία για τα λάστιχα που μου έστειλε Continental Sport Contact 5 τα οποία θα φορεθούν από Σεπτέμβρη και μετά...
Συνημμένο Αρχείο 31774
Αλλαγή λαδιών , φίλτρο λαδιού και φίλτρο a/c...
Περιμένουμε άλλο ένα μπρελόκ για το 2το κλειδί :thumbsup:
Κερώσαμε με G3 professional super gloss wax.
Το αποτέλεσμα αρκετά καλό γιατί το αμάξι δεν έχει γυαλιστεί - κερωθεί 9 χρόνια. Οι αράχνες μειώθηκαν κατά 80% και η πέρλα ήρθε στην επιφάνια ξανά.
Sent from my Microsoft Lumia
ευχαριτουμε για την πληροφορια, καλο ειναι να μας πεις κ τι διαρκεια θα εχει αυτο το αποτελεσμα μετα απο λιγο καιρο.
εμπαξα λαμπες λευκες (όχι μπλε τυπου diamond vision klp). τις διαλεξα λογω λευκοτητας κ υψηλοτερης αποδοσης (σε μετρα δρομου). εψαχνα για κατι οσο πιο λευκο γινεται και οικονομικο και χωρις να μπλεδιζουν και να με κουραζουν το βραδυ.
philips white vision
νομιζω υπαρχουν κι οι extreme white αλλα κοστιζαν 70% παραπανω.
ο λογος που τις εβαλα ειναι γτ η μια εργοστασιακη λαμπα της GE εσκασε τελικα (το τελευταιο 2μερο της ζωης της εβγαζε χαμηλο κιτρινο φωτισμο μεχρι να σβησει τελειως...της ηπια ολο το αεριο της χαχαχα)
δεν πειραζει, κι εμεις ερασιτεχνες ειμαστε αρα αυτο το αποτελεσμα το θελουμε. το αποτελεσμα της δουλειας και της διαρκειας του απο εναν εμπειρο ανθρωπο το αναμενουμε καλο...
μπαξαμε λαμακι καδενας για προληπτικους λογους!!!
Ηλια ο τεντωτηρας ειναι την απεναντι μερια και χαμηλα στο μοτερ και εχει αλλαχθει σε καμπανια το 2011.
Το λαμακι αυτο ειναι για να μην πηδησει δοντι ή δοντια η αλυσιδα και ξεχρονισει τα βανος.
Εαν πηδησει μεχρι 5-6 δοντια δεν παθαινει τιποτα το μοτερ απλως δεν παει, εαν ομως το σπρωξεις για να παρει μπρος π.χ και πηδησει πανω απο 7 δοντια κουρευει το μοτερ στεγνα.
Δυστηχως εχει συμβει σε καποια!!!
Αλέξη, για τι κόστος μιλάμε?
Υ.Γ.: Από όσο σε ξέρω και πολύ άργησες αυτό το μπάξιμο. :thumbsup:
10 ευρω το λαμακι, 140+ οι φλαντες του καπακιου, + την εργασια.
Εργασια δεν πληρωνω (ουτε αυτοι πληρωνουν οταν τους κανω βλαβες), φλαντζες μου ειχαν καβαντζα..., αρα συνολικο κοστος 10 ευρω το λαμακι.
Το 116 εχει ηδη πουληθει και θα παραδοθει αρτιο το Σαββατο στον νεο του ιδιοκτητη... :original:
ζηλεψε τον νεαρουλη μας τον moderator.....ασε που βλεπω να αλλαζει nickname σε:
alex compact
Αλεξη τι δεν σου αρεσε απ το 116 και το εσπρωξες?
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6500725/
Αυτό?? Άντε με το καλό !!