Το ξέρω...Τα έχω ξαναπεί για το συγκεκριμένο...
Printable View
1100 σήμα
4000 βενζίνες
1000 ασφάλεια
1500 σερβις και γενικά συντήρηση
7600 σύνολο. δια 12 μήνες, 633ευρώπουλα...
και όλα αυτά, χωρίς να βάζω έκτακτα όπως τα φρένα που άλλαξα φέτος 900, χωρίς να βάζω λάστιχα, χωρίς να βάζω κάτι έκτακτο όπως το βάνος που μου έτυχε και έδωσα 800...
με τα φρένα και το βάνος για το 12, το αμάξι μου στοίχισε +140 στα 633 του μήνα, δλδ 773 ευρω το μήνα...
αν βάλω και το καπέλο του φόρου πολυτελείας για την επόμενη χρονιά μαζί με κάνα απρόοπτο, πάμε + 120 ευρώ το μήνα επιπλέον...
ε όχι ρε. είναι ξευτίλα, παρόλο που την χρονιά του 2008 μου κόστιζε περίπου 1100 τον μήνα.
Ο καθενας ειναι κυριος του εαυτου του και αφεντικο της τσεπης του.
Σιγα μην πρεπει να απολογηθεις, που ο πολιτης σε αυτη την χωρα που ζουμε ειναι ο τελευταιος τροχος της αμαξης.
Καλα να ειμαστε, την Υγειά μας να έχουμε. Να μας αγαπάνε, και θα έρθει παλι η στιγμη που θα γουσταρουμε
υγεια πανω απ ολα και υπαρχουν ωραιοτατα ραλλακια για ολους...
δεν απολογούμε, απλά εξηγώ αναλυτικά τι μου κοστίζει το αμάξι σήμερα...
βέβαια η καθημερινή χρήση ανεβάζει το κόστος κατακόρυφα, αλλά εγώ έτσι κάνω. δεν μπορώ να έχω αμάξι στην γυάλα.
προσωπικά δεν έχω θέμα στην συντήρηση του, τουλάχιστον ακόμα, έχω όμως θέμα στο ότι αρχίζει και μου φαίνεται χαζομάρα για ένα αμάξι που είναι 10ετίας, το έχω 6 χρόνια, και το γεγονός ότι παραπάνω απο τα μισά λεφτά που πληρώνω για αυτό το αμάξι είναι φόροι.
σήμα - καύσιμα - φπα απο παραστατικά της συντήρησης - φόρος πολυτελείας, αν τα βάλεις κάτω, είναι πάνω απο το 60% του ποσού που έγραψα.
Kράτα το εργαλείο ρε Θωμά να πληρώνεις μπας και βγούμε απο την κρίση...:thumbsup: