Χαχαχαχαχαχα
Printable View
ερχομαι..:th_Laie_67-1:
:sm-scared5:Την τελευταια φορα που επαιξα GT5 με δικα μου PS3 κ παιχνιδι,ηταν σε 3D τηλεοραση,κ τωρα μετα απο 5 μηνες που θυμηθηκα να το ξαναβαλω στη δικια μου 2D,φορτωνει κανονικα φτανει μεχρι σε ενα σημειο της εισαγωγης κ μετα δεν εχω εικονα λογω της τελευταιας ρυθμισης λογικα που ηταν σε 3D,δεν υποστηριζεται το σημα...Μπορει να γινει τπτ με restore στο ps3 η θα πρεπει να ξαναμπω με 3D τηλεοραση(κ που να την βρω τωρα)και να αλλαξω παλι τη ρυθμιση???
Οχι τπτ αλλο,αλλα σημερα μου ηρθε να μονταρω ενα γραφειακι Η/Υ που ειχα κ ξαναεφτιαξα μια χαρα βαση για την τιμονιερα...
Tελικα το εφτιαξα,περιπου η ιδια διαδικασια με αυτη που εδειξε κ ο Σταματης ηταν,το οποιο ειχα δοκιμασει κ πιο πριν πολλες φορες αλλα κ μετα χωρις ομως αποτελεσμα...Δεν ηθελε με κρατημα του κουμπιου,δεν γινοταν ετσι,τουλαχιστον οσες φορες κ να προσπαθησα με το που ακουγοταν το μπιπ εκλεινε...
Τεσπα,πηγα Display Settings->Video Output Settings->HDMI(αναλογα την πηγη)->Automatic κ μετα μου εμφανισε το μηνυμα που δειχνει κ στο βιντεο για την αναλυση της τηλεορασης,παταμε αποδοχη κ τελος!!!
την τιμη δεν εχεις βαλει
Δε θες Λεμονιδα.
Δε θες.