μπορει
εγω τον αλλαξα σαλονικα
κ τον δηλωσα αθηνα
χρειαζεσαι τα γνωστα...τιμολογιο αγορα ή κ τοποθετης!
Printable View
όχι δεν εννοω αυτό εννοω ότι η άδειά του αυτοκ εχει βγει πχ στ υπουργείο στ αθήνα κ ο φάκελος του είναι κει κ είμαι θεσσαλονίκη κ θέλω να δηλώσω αλλαγή μοτέρ μπορώ να το κάνω στ υπουργείο στ θεσσαλονίκη
ξέρω ότι η μεταβίβαση γίνεται σίγουρα
οκ ευχαριστώ μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει τηλ ενός μηχανολόγου ο οποίος θα μπορέσει να μου βοηθήσει να δηλώσω ένα 316 σε m3
αν επιθυμεις τηλ ανθρωπου απο Αθηνα...ευχαριστως να σου δωσω!
για Θεσ/νικη...λυπαμαι αλλα δεν γνωριζω καποιον!
ναι στείλε από αθήνα θέλω
ευχαριστώ θα πάρω τηλ θα δω εάν μπορεί να μου βοηθήσει
SAVVASE93Συνεργειο αυτοκινητων που αλλου στα BMW,οτι χρειαστει καποιος οικονομικα και συμφερουσα.
τέλειο..θα πρότεινα να το κάναμε σε ένα ξεχωριστό θρεντ, το οποίο να ενημερώνεται ανα
διαστήματα απο όποιες καινούριες αγγελείες αναρτώνται εδώ...με αυτό τον τρόπο, θα
φαίνονται τα πάντα καθαρά, και δεν θα χρειάζεται να ψάχνει κάποιος 30 σελίδες για να
βρεί κάτι που μπορεί να τον ενδιαφέρει...
Jimmakos: Εγώ ασχολούμαι με ηχοσυστήματα/multimedia/navigation/ηλεκτρολογικά αυτοκινήτων, τεχνικός PC/Δικτύων, καλύπτω μουσικές εκδηλώσεις με δικά μου μηχανήματα όπως Party, γάμους, βαπτίσεις. Θα χαρώ να συνεισφέρω και εγώ όπου φανώ χρήσιμος
Δεν ξερω αν εχει βγει παρομοιο θεμα αν και μερικοι ισως εχουν καποιον γνωστο, σας ενημερωνω οτι αναλαμβανω διεκπεραιωσεις ΚΤΕΟ
και ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ι.χ ή φορτηγο με μεικτο βαρος μεχρι 3,5 τονους με παραλαβη-παραδοση στο χωρο σας (εντος Αττικης)!
Για πληροφοριες στο 6977031607
Καποιος που να φτιαχνει μπαρμπεκιου (δικης μας σχεδιασης)???
αδιαμφησβητητα εκ των κορυφαιων θεματων που εχω διαβασει μεσα στο
BMWfans.gr που καθε μερα αντιλαμβανομαι πως δεν ειναι ενα κοινο site/forum με bmw αλλα κατι ξεχωριστο,
αξιοι συγχαρητηριων οι εμπνευστες του 1ου ποστ
εν κατακλειδι μια ενχρωμη νοτα το ολο θεμα μεσα στη γκριζα πραγματικοτητα του μεσοπροθεσμου , που δειχνει οτι τα ατομα που ειναι μελη εδω μεσα εκτιμουν αρκετα και σεβονται περισσοτερα
δυστυχως ειμαι ΧΑΝΙΑ αλλα οτιδηποτε χρειαστειτε θα ειμαι στη διαθεση σας
παμε στο ψητο
Α) υιος πτυχιουχου φανοποιου-βαφεα
φανοποιειο - βαφειο απο το 1986
(επισκευες αμαξοματων, επαναφορα σασσι,ενισχυσεις argon ,καλυμπρα , φουρνος , γιαλισματα , κερωματα ,ανακατασκευες παλαιων αυτοκινητων)
εκπτωσεις σε ολα τα μελοι
δωρεαν κοστολογησεις
δωρεαν ελεγχοι οχηματων
https://www.facebook.com/#!/group.php?gid=206428622525
Β) φοιτητης ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
τμ.Ηλεκτρονικης(Χανια)
μπορω να αναλαβω υπευθυνα με τ συνεργατες μου
1 συστηματα ασφαλειας(καμερες)
2 συναγερμοι ,GSM
3 πυρασφαλεις-πυρανιχνευσεις
3 ασυρματα δικτυα (ιντερνετ)
4 παρεγγελιοληψιες
και οτι εχει σχεση με ηλεκτρονικα γενικοτερα
φυσικα ιδικες τιμες σε ολα τα μελη
Γ) κατοικος Χανιων
δλδ προτασεις συμβουλες για τα παντα
Στο νομο μου ειτε ειναι θεματα τουρισμου ειτε οχι
:thanks:
Μακριά από εμάς,αλλά άμα χρειαστείτε ιατρο ή πληροφορίες για καλούς γιατρούς από όλες τις ειδικότητες ,χειρουργείο και γενικά για πληροφορίες στο χώρο της υγείας εδώ είμαστε!!
Από αυτοκινητιστικής πλευράς όσο μπορω σε θέματα ντριφτ,πίστας και καλής παρέας πάλι εδώ είμαστε!!
Οτι χρειαστουν μελη απο το club σε θεματα υγειας και ειδικα σε ακτινολογικο,μικροβιολογι ο και πυρηνικο κομματι ευχαριστως να βοηθησω ειτε με συμβουλες η με οτι εξετασεις χρειαστουνε στο διαγνωστικο μου κεντρο
Ευχαριστουμε ΟΛΑ τα παιδια για τις υπηρεσιες που προσφερουν στον χωρο μας!
Οντως, ειναι ενα πολυ δυνατο κομματι αυτο, που κανει το φορουμ ΜΑΣ να ξεχωριζει!
Ειδικα στους δυσκολους καιρους που θα διανυσουμε, καλο ειναι να εχουμε καλυτερες αντιμετωπισεις στις αναζητησεις μας μεσω ''δικων μας'' ανθρωπων!:thumbsup:
ωχ θα το αναλαβουμε και αυτο?????
Απλά να μιλήσεις με τον Γιάννη να του πεις οτι πριν παραδώσουμε το έργο θα περάσει μια βδομάδα δοκιμων οπότε να αγοράσει κρέατα! Να μου φέρετε το σχέδιο αύριο να κάνω διορθώσεις και Παρασκευή απόγευμα ποιανουμε δουλειά, ελπίζω το σχέδιο να μην είναι θερμοσιφωνο κομμένο με 4 πόδια και ομπρέλα θαλάσσης από πάνω!
λοιπον να πω και εγω με τη σειρα μου οτι σπουδαζω πλεον Α.Ε.Ν μηχανικος(εμποροπλοιαρχων) και οτι εχω καποιους γνωστους για γνησια ανταλλακτικα ΒΜW και οχι μονο,προσωπικα δεν εχω βρει φθηνοτερα ανταλλακτικα
Εγω αν βρικομουν σπιτι πολλα μπορουσα να κανω στη φαση που καπιος απο μας στη βορεια_κεντρικη Μακεδονια τυχαινε καπια μηχανικη περιπτωση προβληματος η και πασης φυσης αλλα εδω που βρεθηκα και βρισκομαι ο μονος που πρεπει να βοηθησω αρχικα κριμα ειναι ο εαυτος μου
Αυτά είναι!!
περασα με το λεοφωρειο πηγαινοντας γερμανια και ρωτησα ειναι απο 66 εως 82 ευρ. μαζι και την παραμωνη σε καταστρωμα εξαρταται απο μερες αιχμης αλλα πρωσοπικα δεν μ αρεσει γιατι θες μια νυχτα ως την Ancona η καθυστερηση μονο φτανη χωρια που κανεις και το γυρω ασκοπα θα προτημουσα αυτη τη νυχτα να περασω σαν τη γατα σκοπια και σερβια συμφωνα με τα οδικα σηματα ταχυτητας (για να γλυτωσο τα 20ρικα που ζηταν) , και μετα απο Ουγγαρια ε παταω οσο θελλω για την Υπολοιπη ευρωπη που ενδεχωμενως πηγαινα
Κανενας που να εχει μαγαζι με οργανα γυμναστικης??
μεσα στη βδομαδα περνω μεγαλο διαδρομο και ψαχνω και γω.
Κοιταω εδω www.bodybuildingclub.gr και εδω www.aleamarket.gr που νομιζω στο δευτερο εχουμε και μια εκπτωση ως forum.
Μολις καταληξω θα μιλησουμε
ειναι κανεις που τοποθετει δορυφορικα πιατα??
υπαρχει ο εξοπλισμος ...
Υπαρχει κανενας που να εχει ''κονε'' στα σουπερ μαρκετ ''MY MARKET'' πρωην ΜΕΤΡΟ?