θα το δοκιμασω
Printable View
θα το δοκιμασω
δεν εγινε τιποτα...
και ετσι ξαφνικα....που λεει και το ασμα!
το ξυπνητηρι στο μηλοφωνο πεθανε.. για την ακριβεια δεν πεθανε,αλλα επεσε σε κωμα.
Ενω ολα δειχνουν οτι "δουλευουν" δε χτυπαει με τιποτα...
καμια ιδεα?
κανε restart.
Ούτε εγώ μπορώ να στείλω mms με το ip4 :(
Βρήκαμε λύση;;
Για τα mms θελει και reset υστερα.
Για το ξυπνητηρι δες το dst γιατι εχει ενα προβλημα με αυτο.
τι εννοεις ρεσετ?
γκουχ γκουχ... τι εστι dst?
restart εκανα Σταθη αλλα... δεν εγινε κατι!
η πλακα ειναι οτι μεχρι προχθες δεν ειχε θεμα,ουτε αναβαθμιση εκανα,μονο authorized στο νεο laptop (ασε και που πηγα να παθω αποπληξια διοτι εχασε προσωρινα ολες τις επαφες, ευτυχως που ειχε κρατησει στο παλιο)
Ποσο κανει ειπαμε?
mls destinator
με ελληνικη φωνητικη καθοδηγηση!
το περασα σπασμενο κ ειναι μια χαρα
οποιος το χει σπασει μπορει να το προμηθευτει απο το γνωστο μαγαζι...αλλιως appstore!
Τώρα μόλις έλαβα κι Αλλά τέτοια μνματα στο twitter και απ΄οτι φαίνεται χάλασαν ολονών τα ξυπνητήρια με την έλευση του 2011!!
Όχι τα επαναλαμβανόμενα alarms, μόνο αυτό που ρυθμίζεις για μια φορά.
Λύση φαίνεται να είναι το να θέσεις ώρα αφύπνισης για πάνω από μία μέρες ή να περιμένεις να διορθώσουν το πρόβλημα. Αύριο, ίσως μεθαύριο λένε...
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ ΑΜΕΣΩΣ.
Εχω τη 4.1 απο την στιγμη που "ανοιξε σωστα" και δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα.
Και τι εγινε αν αργησετε λιγες μερες-βδομαδες να περασετε νεο ispw????
Τα νεα features δεν ειναι πια τοοοσο αναγκαια που χρηζουν αμεσης αναβαθμισης.
υγ1: Μπαι δε γουει, εγω ξυπνητηρια παντα ειχα και παντα δουλευαν.
υγ2:ψαχνω το θεμα με τα mms που λετε οτι εχετε.Το θεμα ειναι μονο σε wind ή οχι??
Εμένα έχει την 4.0 γιατί όπως λέει και ο snoopy ότι δουλεύει δεν το πειραζεις...
Πάντως κάντε ένα check στα ξυπνητηρια σας γιατί και στα 4αρια σταμάτησαν να δουλεύουν.
Να γιατί κι εγώ αποφάσισα να πάρω το 4άρι απο vodafon και ξέμπλεξα μια και καλή απο jailbreaks, unlocks, modem firmwares και δε συμμαζεύεται.
BTW, για το ξυπνητήρι έχετε δίκιο, αν δεν είναι επαναλαμβανόμενο δε δουλεύει...
επειδη ειναι τεραστιο το θρεντ και δεν μου το βγαζει στην αναζητηση,τι μπορει να γινει σε 3gs ωστε να αυξηθει ο αριθμος των χαρακτηρων σε ενα μηνυμα??
τιποτα μητσο.
να γραφεις με λατινικους χαρακτηρες.
160 δε σου αρκουν δημητρη???
160 στα λατινικα χρηστο
αν εισαι jb μπορεις να εχεις 160 ελληνικα με app απο cydia.
Αν εισαι μετα την 4.1 νομιζω εισαι δεν εισαι jb εχεις 160 ελληνικα
:original:
Παράθεση:
Εκπρόσωπος της Apple επιβεβαίωσε στο MacWorld την ύπαρξη του προβλήματος με το ξυπνητήρι που παρουσιάστηκε χτες.
Η δήλωση της Natalie Harrison ήταν απλώς συγκαταβατική δηλώνοντας αυτά που ήδη γνωρίζουμε. Δηλαδή, ότι η Apple έχει γνώση για το πρόβλημα με τα μη επαναλαμβανόμενα ξυπνητήρια για την 1η και 2α Ιανουαρίου και απλώς συμβουλεύει να χρησιμοποιείτε επαναλαμβανόμενες ώρες και να περιμένετε μέχρι την 3η Ιανουαρίου
“WeΆre aware of an issue related to non repeating alarms set for January 1 or 2. Customers can set recurring alarms for those dates and all alarms will work properly beginning January 3.”
εχω το 4αρι και εχω ενα προβλημα...εκανα σπασιμο στην 4.1 εκδοση,περασα το ibluenova αλλα οταν το ενεργοποιω και παω να ανοιξω τις φωτογραφιες με πεταει στο springboard?????τι προβλημα υπαρχει???
Για ρίξτε μια ματιά, μήπως τσάμπα έδωσα τα ωραία μου 500 γιούρια;;;;
https://www.iphonedownloadblog.com/2...ckoff-of-2010/
Ας μη συγκρινουμε το volley με το τρολευ.
Η συσκευη ειναι ιδια εμφανισιακα.Οκ.
Σε βαρος δε θα ειναι ιδια
Σε καμερα δε θα ειναι ιδια
ios δεν εχει παρα ενα κινεζικο λειτουργικο με ομορφο theme
Αpps δε περνει
Η οθονη του ειναι σαν κατι κινεζικα mp3 που εχουμε ολοι δει
Το προτεινω ανεπιφυλακτα σε γυναικες και γενικα σε χρηστες που ενδιαφερονται μονο για τη μοστρα της συσκευης και οχι για τη καρδια του.
Μαζι με τη πωληση καθε κομματιου δωρο ενας μικρος πυροσβεστηρας με mount κομωδινου..........
Θελετε κι αλλα?
nino εγω και χθες ειχα!!!
Και επαναλαμβανομενο και μη
ξερει που χτυπαει το bug...xaxaxaxa
σοβαρα τωρα δυο μερες ξυπνητηρι καπουτ, σημερα οπως εγραψε και ο Σταθης σταματησε η αναπαραγωγη του bug και ξαναλειτουργει το ξυπνητηρι φυσιολογικα.
Το θεμα τωρα ομως ειναι αν θα πρεπει να το εμπιστευομαι σε καθημερινη βαση χωρις την επαναληψη?
Oσοι εχετε θεμα με τα mms δοκιμαστε να μπειτε στις ρυθμίσεις-γενικά-επαναφορά-ρυθμίσεις δικτύου... Μόλις κάνει επαναφορά κλειστε και άνοιξτε την συσκευη... Να έιναι ανοιχτό το 3G και τα δεδοδομενα και απο τις ρυθμίσεις - μηνύματα να είναι ανοιχτό το mms... Και ξαναδοκιμαστε να στείλετε...
Να ξαναθυμισω πως mms στελνει ΔΕΝ στελνει αυτες που τραβας απο την καμερα του κινητου !!!
Τις αλλες που εχω φορτωσει στο τηλεφωνο αλλα δεν ειναι απο την καμερα τις στελνει.
Ενα αλλο που θελω να ρωτησω ειναι :
το iphone4 εχει βιντεοκλησεις σαν επιλογη ?
Οχι facetime αλλα video call οπως τα περισσοτερα 3G κινητα ?
Δε βρισκω κατι εκτος και αν θελει καποιο extra προγραμμα να αγορασουμε απο το app store?