δεν παρεξηγουμαι......:original:
εχουμε που χουμε την σκασμαρα μας.....και εσυ μας λες να περιμενουμε για να το κανουμε ιστορικο, τι θες να σου πω;
Υ.Γ: την σωληνουργεια κορινθου πως την βλεπεις.....:whistle:
Printable View
τι να σου πω μαρκο εμεις μετα απο πολυ ψαξιμο το Α4 το παμε εκει.
Ειναι καλοι, εξυπηρετικοι και συνολικα τα κουστουμια βγαινουν σχεδον οσο στα συνοικιακα συνεργεια.
Σε σχεση με αλλες αντιπροσωπειες ειναι πολυ φθηνοτεροι.
Τουλαχιστον ετσι εχω δει εγω.
σε τι ειναι ρισκο;
νομιμοτατο καθ'ολα, δηλωνεις που θες να πας, το ασφαλιζεις και πας στην δουλεια σου
Παρασκευη πρωι π.χ, πας στην ΔΟΥ που ανηκεις και παιρνεις το Μ1, γραφεις Πατρα-Αθηνα-Καλαματα-πατρα με σκοπο την πωληση, γυριζεις ολη την Πελοποννησο και στης 12 το βραδυ του Σαββατου το κλειδωνεις!!!
Ητανε να παρει το παρκινγκ του χιλτον επειδη ειχε τη μιουρα του κοκοτα μεσα, αλλα το πουλησαν και χαλασε η δουλεια.
στο επομενο πατημα Πατρινε θα ανοιξουμε καπο!!!!:thumbsup:
......να ξερουμε τι εχουμε,τι δηλωνουμε!!!...οχι μου βαζεις 100αρα βενζινη και μπουστερ τονικ και δεν ξερω γω τι????:th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
αμα μου 'ρθεις με το ΕΒΟ,θα παιξουμε αλλιως το παιχνιδι:
εγω θα ξεκινησω απο το φαναρι οδου Βολου εσυ απο το φαναρι Αγιας και η κοντρα τελειωνει στο Μικελ(100μετρα μετα το φαναρι Βολου)να σε κερασω καφε της παρηγοριας!!!:v:
Εσυ θα ξεκινησεις απο το φαναρι του βολου και ο Πατρινος απο τον Πυργο Ηλειας.
Πες του τι καφε πινεις να στον εχει παραγγειλει οσο θα περιμενει να φτασεις στο Μικελ.
Μιλαμε θα φαω μεγαλο πετσο!!!:hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
Δωσε λυση Προεδρα πως να τον νικησω με το παλιο εβο του!!!
Εγω σκεφτομαι οτι εχω κατι θειες που ζυγιζουν απο 140 κιλα η καθε μια,θα του φορτωσω 4 απο δαυτες θα του βγαλω και το κολλαρο της τουρμπινας ....ε τι στο καλο???...θα τερματισει 2ος και καταϊδρωμενος!!!:thumbsup:
Θα σου δανεισω το smart που ειναι κοντραδικο πολης ρε Αρη.
Μη μασας.
Μεχρι να βρει να παρκαρει θα εχεις πιει δεκα καπουτσινους.
Πηρες την αποφαση σου βλεπω,καλα εκανες.
Απο προσωπικη εμπειρια με EVO 9 που ειχε ο κολλητος μου απο καινουργιο θεονορμαλ εντελως.
1)Καιει τα ματια του απο καταναλωση.
2)Τελικη ταχυτητα μετα απο τα 200+ στην εθνικη ετρωγε ανελεητο ξυλο απο το Μ3 Ε36 3.0 που ειχα τοτε
ΑΛΛΑ
3)Εστριβε απιστευτα
4)Φρεναρε
5)Δεν επαθε ποτε τιποτα σαν νορμαλ
6)Το εσωτερικο δεν λεει κατι αλλα δεν με ενοχλησε ποτε
7)Εστριβε-εστριβε-εστριβε-εστριβε-εστριβε............
αλλο ειναι το προβλημα,δες εδω στο ταμπλο:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...441217_b-1.jpg
υπαρχει πιθανοτητα να δει ποτε το οχημα του alexm:
Gravel ή Snow ???
...το μονο που θα δει θα ειναι:Tarmac!!!.....και αυτο υπο προϋποθεσεις,με πλοηγο την Κορολλα για ανιχνευση τυχον προβληματων οδοστρωματος!!!:D
καπως ετσι θα ειναι η κατασταση του Εβο του:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...d13390_c-1.jpg
καλα,για μηχανοστασιο δεν παιζει να ειναι αλλιως:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...739198_b-1.jpg
πηγη εικονων:https://www.lancerregister.com/showthread.php?t=446881
Κι ομως αμα το βαλεις στο snow κανεις παλαβα παιχνιδια
Για μετά τα 200 που αναφέρθηκε, ναι, δεν τραβάει και τόσο δυνατά όσο είναι μαμα.
ΦΠΕ όμως που θεωρώ ότι αξίζει να μπει σε ένα τέτοιο αμάξι, αλλάζει κατά πολύ τα δεδομενα.
Προσωπικά αν έπαιρνα αυτό το αυτοκίνητο, θα ήταν και το μοναδικό που θα εκανα.
Ο Αλέξης με το που το πάρει (και να το θυμάστε) θα ντύσει ταμπλό με αλκαντάρα, καθισματα με δέρμα , και γενικά εσωτερικό που δεν θα το έχουμε ξαναδεί
Και μετα θα το κανει Ν4 να τρεχουμε κανα ακροπολις με Spara Acropolis Team.
Χορηγος στη μιτσουμπα φυσικα bmwfans :th_Laie_67-1:
σε πληροφορω οτι σε μια γρηγορη (την πλακοστρωσε για τα καλα την Κορολλα) "αναβαση"τυπου Πηλιου,στην Κεφαλλονια περισυ το καλοκαιρι,η γυναικα μου που καθοταν στο πισω καθισμα παρ'ολο που ζαλιζεται σχετικα ευκολα,δεν ζαλιστικε καθολου!!!
.....μετα απο καιρο μου ομολογησε :shok: οτι μαλλον η καλη οδηγηση του Αλεξη και (οι γραμμες θα εννοει)ο τροπος που παιρνει στις στροφες ηταν πολυ καλος!!!...γι'αυτο και δεν ζαλιστικε!!!!:ranting2:...τι να κανω τωρα πειτε μου????:thumbsup:
Ωραίο αρθράκι για το EVO:
https://4drivers.gr/archives/2712
Κι εγώ θα έψαχνα... :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Με πόρωσαν αυτά που λέει εδώ...
" Θες με τα τέσσερα; Mε τα τέσσερα... Θες drift; Drift θα πάρεις. Όσα δώσεις,θα τα εισπράξεις πολλαπλάσια σε απόλαυση...Σε κάνει καλύτερο οδηγό. "
"Τα συγχωρείς όλα όμως. Το αμάξι είναι απίστευτο στο στροφιλίκι.Πάει όσο γρήγορα μπορείς.Εσύ!Αυτό μπορεί και πιο γρήγορα.
Αρκεί να κρατιέσαι πάνω απ τις 3000 rpm για να μην lagάρει.Στον συνηθισμένο ελληνικό δρόμο σαπούνι δεν χαζεύει πουθενά.
Γλιστράει όσο χρειάζεται για να τοποθετηθεί και εκτοξεύεται.
Ούτε ESP ούτε ηλεκτρονικά ψευδομπλοκέ. Εσύ, το άμεσο Momo και τα τρία διαφορικά."
Αλλά ισχύουν τα περί 2000άρα για συμπλέκτη άραγε και 1000άκο για τακάκια? :shok:
οι σκεψεις ως προς αγορα του εβο ειναι δυο:
1. σε κατασταση εντελως μαμα, που μαλλον θα ειναι και λιγοτερο κυνηγημενο
2. να εχει καποια πραγματακια, αλλα οχι πολλα....
εαν βρω το δευτερο σε καλη κατασταση, μαλλον θα το προτιμησω!!!
εαν τελικα κατσει τελειως μαμα, θα μπει φιλτρο, εξατμιση, και ενα προγραμμα δυο λειτουργειων , μια οικονομιας που θα ριξει λιγο και την καταναλωση που εχει απο μαμα και μια για να κανω πλακα στα Μ5.....:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
το Φ.Π.Ε μαζι με ενα σερβις θα κοστισει περιπου 3000 ευρω
το μπατζετ ειναι συγκεκριμενο και αν αλλαξει θα ειναι μονο προς τα κατω...., ουτε Makinen την ειδα τωρα στα γεραματα, ουτε να σκοτωσω τον θεο θελω, απλα να κοντραρω λιγο την μαυριλα..... της εποχης προσπαθω!!!
ιμάντες χρονισμου 800 ε. original (2)
μεχρι 500 hp συμπλέκτης 800 ε. ευρώ (carbonetik)
5000-70000 λάδια (5-40)
βενζίνη πάντα 100αρα με 55 λίτρα αυτονομία 350 χλμ . με οικονομική οδήγηση και μαμα αυτοκίνητο.
Γενικά τα ανταλλακτικά ειναι ακριβά (Σαρακάκης)
Το κοστος των αναλωσιμων των μιστου ειναι ενα θεμα....., υπαρχουν ομως χιλιαδες αφτερ μαρκετ πραγματα αναλογης ποιοτητας και σε τιμη σχεδον 50% κατω!!!
τα 8αρια εχουν μηδεν προβληματα, μονο αν ειναι κανιβαλισμενο μπορει να σφυριζει λιγο το τρανσφερ.....
τα 9αρι εχουν θεμα με το 6αρι σασμαν και μαλιστα χωρις να ειναι κακοδουλεμενα.....
ολα τα εβο παντως εχουν θεμα με τον συμπλεκτη, υπαρχουν και εδω αφτερ μαρκετ λυσεις πολλες και για ολα τα βαλαντια!!!
ετσι κουβεντα να γινεται:
γνωστος πηρε κουτα το 10αρι και στα 10000χλμ το πουλησε !
ηταν με ολο το tech εντυπωσιασμενος αλλα αυτο που τον εκανε να το πουλησει ηταν η καταναλωση και μου ελεγε χαρακτηριστικα οτι μεχρι Σαλονικα το γεμισε 2 φορες αλλα πατημενος!