Αυριο πρωί θα τα βάλω και εγω στην τράπεζα .
Printable View
Αυριο πρωί θα τα βάλω και εγω στην τράπεζα .
H πληρωμή έγινε σήμερα στις 8.30 -> έβαλα και 2 ευρώ παραπάνω μήπως αλλάξει η ισοτιμία λιγάκι μέχρι να πληρώσουμε τον πωλητή.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΡΗ! :original:
Η πληρωμή θα γίνει Σάββατο-αν δεν αλλάξει κάτι-που θα ανέβω Λάρισα και θα κανονίσει ο Άρης καφέ με τους υπόλοιπους Λαρισσαίους! ε Άρη? :whistle: :whistle:
Είχαμε κανένα νέο από την αγορά?
Στείλανε μήπως tracking number να το κάνουμε ανανέωση κάθε 5 λεπτά?:hystericalbs1:
Σημερα εστειλα με PayPal τα χρηματα στον πωλητη(460 ευρω) thumb
Περιμενω νεα τωρα......
....αλλα εχω εκκρεμοτητα για την διευθυνση αποστολης στη Ναουσσα,.....
....περιμενω απο ΔημητρηςΜ3 να μου δωσει στοιχεια.....εαν ομως δεν εχει δει το ΠΜ.που του εχω στειλει ή το παρων θρεντ, ας μου στειλει με ΠΜ την διευθυνση του ο Ιορδανης BMWNAOUSSA.thumb
Τα χρηματα που εχω λαβει μεχρι στιγμης ειναι απο:
α)BMWNAOUSSA (Ιορδανης) 67 euro
β)120ie87 (Ηλιας ) 66 euro
γ)bimmercorfu (Πετρος ) 71 euro
ΣΥΝΟΛΟ: 204 EURO
Άριστος σε όλα Άρη:thumbsup:
Κρίμα που δεν ήρθες στην συνάντηση σήμερα να γνωριστούμε-και να ξεχρεώσω και το υπόλοιπο μου thumb
Δεν ξέρω αν θα προλάβω αύριο να τα πούμε καθώς έχω το ταξίδι της επιστροφής και Τρίτη ξεκινάει η εξεταστική οπότε λέω να ανοίξω και κανένα βιβλίο να πάρει αέρα :whistle: αλλιώς στις εκλογές κοντά είναι-ελπίζω να μην σου δημιουργεί πρόβλημα, αλλιώς μου στέλνεις λογαριασμό και στα καταθέτω εκεί thumb:thanks:
άντε και καλό μπάξιμο μόλις έρθουν !:warriorsmiley: :warriorsmiley:
:thnx: για τα καλα σου λογια.:original:
...να ειμαστε καλα και θα βρεθουμε στο μελλον,.....στεναχωρηθηκα πολυ που δεν ημουν μαζι σας,αλλα τι να κανουμε?....απο τις 3 πανελληνιες του Bmwfans μονο στην περσυνη καταφερα να ειμαι....και ηταν τελεια!!!....αφου απο την χαρα μου ολο τραγουδια τους ελεγα....λιγο χαροκαμμενα,..... αλλα αυτοι εκει!!!.......γελουσαν απτοητοι!!!:hystericalbs1: :th_Laie_67-1:
Λεφτα???...κανενα προβλημα Ανδρεα!!!!
....λεφτα υπαρχουν!!!...
....τουλαχιστον για τοσα!!!!:th_Laie_67-1: :hystericalbs1: :thumbsup:
Εγώ θα προσπαθώ να πηγαίνω σε όλες από εδώ και πέρα...πέρασα πάρα πολύ ωραία και τα παιδιά άψογα και η εξυπηρέτηση του Θάνου σε άλλη διάσταση !Άντε να κανονίσουμε και καμία συνάντηση και οι Λαρισσαίοι μέσα στο καλοκαίρι αν το καταφέρουμε για να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας...σήμερα γνώρισα τον Βασίλη (dafi) και σε 2 βδομάδες θα γνωρίσω εσένα..τους άλλους? :whistle: :whistle: έλα και θα πάμε και για group buy καφέδες αν μαζευόμαστε πολλοί :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Υπαρχει περιπτωση να προλαβαινω και γω για ενα ζευγαρι??????
Βασίλη μίλα με Άρη για να επικοινωνήσει με τον έμπορο-αν δεν τα έστειλε-προλαβαίνει να βάλει άλλο ένα υποθέτω thumb
Υ.Γ βλέπω χθες σου το πα σήμερα είσαι έτοιμος να πεις :mpaks: στο όχημα..
Είναι τρέλα τα άτιμα :thumbsup: :th_Laie_67-1:
Ζηλεψα μωρε,και τα αγορακια ελεγε η μαμα μου δεν κανει να ζηλευουν :o
Αρη σου στελνω και pm σε περιπτωση που δεν το δεις εδω thumb
αχαχαχα ε ναι έτσι είναι...δεν κάνει να σου μείνει γτ μόλις τα δεις στην 5αρα του Άρη θα τα πληρώσεις +20 περίπου ευρώ (για 1 τεμάχιο παραγγελία-αμαρτία...κρίση έχουμε thumb)
Άντε μακάρι να προλαβαίνεις να μπεις στην λίστα...-εγώ σε είχα υποψιαστεί πάντως από την 1τη μέρα και σου είχα στείλει πμ για να σε ενημερώσω :whistle:
Αμα δεν προλαβω να τα παρω θερμη παρακληση.Μην τα αναψετε μπροστα μου,θα μου τρεχουν τα :salias: και θα κανω :drive:
:thanks::thnx::thumbsup: αντε,να πω και γω :mpaks:
Εσυ εισαι ο επιστημονας με τα 17000 μορια.Απο εμενα τον αγραμματο περιμενεις να τα καταφερω? χαχαχα
Οποτε ας φωναξουμε ολοι μαζι ¨ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ Andri,ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ Αndri,ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ...¨ ωπα ξεφυγα...:warriorsmiley::warriorsmiley:
αχαχαχα είναι Αθήνα όμως οπότε θα μου δείξει την πατέντα και μετά θα τα λες για μένα :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Αν και ο Άρης μάλλον τα ξέρει τα κόλπα thumb
Αρη εναποθετω τις ελπιδες μου πανω σου!!!!! (ή στον ηλεκτρολογο σου) thumb:worthy::worthy::worthy:
έλα ρε δεν είναι κάτι δύσκολο ...σαν να βάζεις λάμπα στο σπίτι είναι...Plug n play...το θέμα είναι να βρούμε πως βγαίνουν τα πλαστικά που πρέπει...
Υ.Γ για αυτό υπάρχει το youtube...thumb:whistle::thumbsup:
Απαράδεκτον κύριοι....
Στο 92αρι είναι ένα καπάκι ακριβώς πάνω από το φως δεν έχει βίδες ένα ίσιο θες για να πατήσεις τα κλιψάκια.
Στο 60αρι τώρα δεν ξέρω αν γίνετε από πάνω καθώς όσα βίντεο έχω δει το κάνουν από τους θόλους.
Μιας θα τα πάρω πριν από σένα Ανδρέα θα φροντίσω ένα how to!!
Κι αμα κανω καμια μαμακια ρε Μιχαλη πως να τη συμαζεψω μετα?
Αντρεα το ξερεις το ανεκδοτο με τον αντρα που λεει στη γυναικα του ¨τοσα χρονια ρε γυναικα,με ιδες ποτε να αλλαζω λαμπα? ¨ Αυτος ειμαι εγω!!!!!
αν είναι σαν το e81 είναι πανεύκολο! το έχω δει να το κάνει ο bro μου...
Βασίλη μην σκας θα σου βρούμε την λύση με Άρη και Μιχάλη και μετά θα έρθουμε να φάμε χαλβά :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Ολο το μαγαζι δικο σας :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Άρη θα μπάξουμε το ΠΣΚ των εκλογών που θα έρθω? Τι λέει ο πωλητής?
σας αφησα χωρις ενημερωση ε???:thumbsup: :th_Laie_67-1:
εχουμε και λεμε,εχω στειλει απο την Κυριακη 5 μεϊλ,το πρωτο ηταν για επιβεβαιωση για τα χρηματα και μετα την Δευτερα και μεχρι σημερα,αφου δεν ειχα απαντηση, του εγραφα "που εισαι?","ελαβες τα λεφτα?","Hello!!!".....και τελικα πηρα απαντηση σημερα!!!!
..... δεν απαντουσαν στα μηνυματα μου λεει, εξαιτιας της αργιας που ειχαν στην Αγγλια μεχρι και εχτες!!!!:ranting2:
....ειπα να μην σας ανησυχησω(αν και τα περισσοτερα χρηματα θα τα εχανα εγω....)αλλα μου περασε απο το μυαλο μου οτι ειναι απατεωνας,......αλλα ευτυχως τελικα δεν ειναι.thumb
....αλλα αργει πολυ με τα μηνυματα του:thumbsdown:....,του εχω στειλει τα χρηματα στις 3/6/'12 αλλα απο αυριο θα εχουμε τελικη αποστολη δεματων,αφου εξασφαλισω οτι θα μας στειλει ενα ακομη σετ για το νεο μελος μας με την Ε60 απο Λαρισα.thumb
Ωραία ! όλα καλά λοιπόν...για την E60 του Βασίλη τσεκάρετε αν παίρνει h8 ή τις άλλες που παίρνουμε λόγω χρονολογίας αλλάζει το φανάρι λογικά...μην πληρώσουμε τζάμπα σετάκι που δεν θα κουμπώνει thumb
:warriorsmiley: :warriorsmiley: δέμα...?? :rally: :rally: :whistle:
4 χρονια ειναι αυτα με Ε60!!!!....το καταλαβα σημερα που περασα το πρωτο μου ΚΤΕΟ!!!:thumbsup:
.....αλλα και πολυ διαβασμα στα φορουμ,αρχικα στο 5seriesforum(πρωην E60forum)και πιο πολυ εδω,οπου μας λειπει ο Νικος (NickE60) με απιστευτες γνωσεις πανω στα Ε60,αν και εχουμε και αλλα "ταλεντα"στα Ε60, οπως ειναι ο Αλεξης (alexm)απο Πατρα και αλλοι που εχουν απουσιες τον τελευταιο καιρο.thumb
...κατσε να δεις και τι μου εστειλε μεταξυ αλλων σημερα ο πωλητης:
τωρα εχω μια απορια,υπαρχει αργια/γιορτη για την Βρεττανικη Τραπεζα???Παράθεση:
Thanks fro emailing us.
I am sorry that we were off as it was British Bank holiday from 2nd June- 5th June.
But we have already been back today. please let us know if you have any queries.
Best regards,
Έτσι πρέπει...όταν αγαπάς κάτι πρέπει να μελετάς και να διευρύνεις τις γνώσεις πάνω στο αντικείμενο :thumbsup::thumbsup::warriorsmiley: