Αφου παει καλα το γ@μηδι!!!:hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Δεν στα'καψα ρε,ετσι ειναι αυτα τα pirelli,βγαζουν συνεχεια καπνους!!
Printable View
Κι ενα update πανω στο project μου....Το ρεκτιφιε τελειωσε το καπακι μου και ξεκιναει αυριο τον κορμο του Μ50.Προεκυψε λοιπον ενα θεμα με τα πιστονια.Ο κορμος που πηραμε ηταν αψογος αλλα τα πιστονια(που ηταν σε μια σακουλα) ειχαν υποστει σπασιματα απ'την μακροχρονη αποθηκευση-μεταφορα.Οποτε επρεπε να βρουμε αλλα.Βρηκαμε ευκολα αλλα ΤΟΤΕ μαθαμε οτι περιεργως υπαρχουν 3 διαφορετικα ειδη πιστονιων για 325 Μ50 και 2 ειδη μπιελων αναλογα με τη χρονολογια και παρτιδα!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!Και δυστυχως για τις δικιες μας μπιελες δεν βρισκαμε πουθενα.....Κι εκει επεσε στο τραπεζι μια παλιοτερη ιδεα και ρωτησαμε το ρεκτιφιε:να ταιριαξουμε πιστονια απο καποιο τουρμπατο μοτερ αλλου αυτοκινητου...Το ρεκτιφιε ειχε ετοιμη την απαντηση Lancia Delta Integrale..Ακριβως ιδια σε σχεδιαση,μεγεθος,διαφορετι κα ομως ελατηρια(που αυξανει ελαχιστα το κοστος μας) και γνωστη αντοχη στην υπερπιεση....Η αγορα εγινε και το project συνεχιζεται κανονικα...Χαρακτηριστικα το ρεκτιφιε ειπε:Αν αυτο το μοτερ σπασει,θα φταιει καθαρα ο προγραμματιστης!Στοχος πλεον το 1.0bar σταθερο με αξιοπιστια!
Άντε να τελειώνεις και ΄συ να ησυχάσεις και να ξεκαβλ@σειςστην πίστα!!
Καπνιστός Νοέμβρης μου μυρίζει!!!χαχαχαχα
Θα λιωσουμε φιλαρακι!!!!Μηνυση θα μας κανουν οι περιβαλλοντολογοι για μολυνση της ατμοσφαιρας!!!
μιχαλη βαλε αλογα...
γιατι ξυπναει σιγα σιγα η πολικη αρκουδα (εγω)..
βαζει πομονα (μουργκανα) μοτερ,
σαπακι σασι (ε30)
και θα σε κανει να υποκλιθεις μικρε αμερικανε.... :th_Laie_67-1::shok:
(ενα μικρο αφιερωμα στο λιακοπουλο!!!!!)
περα απο την πλακα με το καλο να τελειωσεις αγορι..σιγα σιγα αρχιζει και γινεται οπως πρεπει το αμαξι σου..και οπως εσυ το γουσταρεις
Μιχάλη ρίξε μία ματιά σε αυτό... μήπως χρειαστείς κάτι αντίστοιχο, για τις ζεστές μέρες...:whistle:
Αυτο ειναι για να μπαινει και να βγαινει ο προφυλακτηρας ευκολα ε??Με δεματικα στο φτερο θα τον πιασω!χαχαχαχα!