Μολις πριν 2 λεπτα μιλησα με τον Νικο τον Αλω μια και δε σκεφτηκα να τον παρω να τον ρωτησω πιο πριν.
Η Απαντηση του λοιπον ειναι πως εχει πουλησει αρκετα απο αυτα και ουδεποτε ειχε μεσα οδηγιες εγκαταστασης.
Printable View
Μολις πριν 2 λεπτα μιλησα με τον Νικο τον Αλω μια και δε σκεφτηκα να τον παρω να τον ρωτησω πιο πριν.
Η Απαντηση του λοιπον ειναι πως εχει πουλησει αρκετα απο αυτα και ουδεποτε ειχε μεσα οδηγιες εγκαταστασης.
kαι το αποτελεσμα το ξερουμε ολοι μας...
οχι φταει ο αγγλος οχι φταει ο μηχανικος το αποτελεσμα... πληρωνει ο Φανης
τα γαμησιατικα και αλαζει μηχανικο... ετσι γινετε παντα!!
Αν τα αγγλικα μου ειναι καλα,νομιζω οτι ο αγγλος το ξεκαθαριζει το τοπιο για τις οδηγιες εγκαταστασης
Συμφωνα με το ποστ #33 του Φανη
Παράθεση:
All of the stock that we had at that time had a clear warning lable on the carton, and also the reason for the provision of these bolts was adequately described in the instructions, which were emailed to you prior to your purchase.
Οι βιδες αυτες ειναι για τη μεταφορα πως εχουν τα πλυντηρια στο καδο...καμια σχεση χαχαχα αλλα οι αλλες βιδωνουν με ροποκλειδο και θα πρεπει να γινει στα ιδια Nm απο το ιδιο χερι την δεδομενη στιγμη, οι "προβιδες" κρατανε τα κοματια ενωμενα για την τοποθετηση των κανονικων..
Δεν γνωριζω αν δεν υπαρχουν οδηγιες τοποθετησης που να το συνοδευουν αλλα και ετσι να ειναι δυο πραγματα λεει η λογικη
α) οτι ποτε δεν περισσευει βιδα, οτι part υπαρχει ειναι προς εφαρμογη αλλιως ο νομος του Μερφυ που και εδω αυτο ακριβως συνεβη, θα βρεθει μηχανικος που θα χρησιμοποιησει λιγοτερα απο οτι πρεπει...
β) αν δεν εχουμε οδηγιες... ζηταμε και μας στελνουν... γιατι οσα και να γνωριζουμε οτι εμπειρια και να εχουμε, παντα θα αλλαζουν οι τεχνικες...
Ρε παιδια τι λεμε τωρα....αναλαμβανει συνεργειο να τοποθετησει ενα εξαρτημα στο αμαξι μου ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ, αρα ειναι υπευθυνο για την ΣΩΣΤΗ τοποθετηση του εν λογο ανταλακτικου.....στην περιπτωση μας το εν λογο συνεργειο αφου ανελαβε την υποχρεωση να τοποθετησει το διαφορικο, αν αυτο δεν ειχε μεσα οδηγιες, ΟΦΕΙΛΕ να επικοινωνησει με τον κατασκευαστη για να λαβει οδηγιες σωστης τοποθετησης....ΤΑ ΠΕΡΙ ''ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 100 ΦΟΡΕς ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ'', με συγχωρητε αλλα ειναι ΜΠΡΑΜΠΡΟΥΤΣΑΛΑ.....αν δεν το εχεις κανει οπως λεει ο birds ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ
Ειναι δυνατον να αφηνεις ενα αμαξι εκατομμυριων για τοποθετηση ενος αξεσουαρ και να μην εχουν ακριβεις πληροφοριες τοποθετησης???
Να μην το αναλαμβανε το συνεργειο τοτε....απο την στιγμη που το ανελαβε, ακομα και αν θεωρουσε οτι ηξερε για την τοποθετηση, θα επρεπε να ρωτησει ΤΟ ΙΔΙΟ τον κατασκευαστη....εστω απο περιεργεια και οχι απο επαγγελματικη ευσηνηδησια...οπως και θα οφειλε!!!!
Μονο στην ελλαδα προσπαθουμε να ριξουμε την ευθηνη στον πελατη...ο οποιος και πληρωνει, δεν του το κανουν δωρεαν...
Για μενα πρεπει υπευθυνος του συνεργειου να απαντησει για το ζητημα και να εκθεσει την αποψη του με ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ...απο την στιγμη που ειναι και μελος μας.....
Να ξερουμε και εμεις τελος παντον τι τρεχει......αν ειναι λαθος τοποθετηση να αναληφθει η ευθυνη και η επισκευη και το κοστος ΟΛΟ....αν εχει κανει λαθος ο Φανης να ζητησει μια ταπεινη συγνωμη για την ολη αναστατωση.....
την πιο σωστη κουβεντα την ειπε ο Δημητρης ο Φανης ειναι ελαφρωμενος κατα 3600 ευρω.Ποσο καθολου ευκαταφρονητο.
Ο αγγλος και ο Φλασκης εχουν πληρωθει κι ο Φανης εχει μεινει με τη πικρα.
Φανη καλο κουραγιο.Το τελευταιο δεν περιλαμβανει ειρωνεια.
Περα απο το σχολειο μου, θελω να ρωτησω: Του μηχανικου το μυαλο δε πηγε στη σκεψη οτι περισσευουν 3 κουκλαρες ανοξειδωτες βιδες με κολλα?Οτι καπου πρεπει να τις βιδωσει;
Επισης δεν υπηρχε δυνατοτητα να βρεθει ενα μεταχειρισμενο διαφορικο να περιοριστουν τα εξοδα η στον αντιποδα ειναι η σκεψη για αγωγη ;
για την εξακριβωση της αληθειας νομιζω οτι οφειλουμε να ακουσουμε ολους τους εμπλεκομενους συμπεριλαμβανομενου και του Φλασκη απο οσω γνωριζω ειναι γραμμενος στο φορουμ ας τον ενημερωσει καποιος να εκθεσει και την δικια του εκδοχη για να ειμαστε πιο δικαιοι
Αληθεια ο λογος που εχει τις μαυρες ποιος ειναι;
Γιατι δεν εχει τις κανονικες απο την αρχη;
Τις έχει για την μεταφορά, ούτως ώστε να μπούν οι κανονικές όπως πρέπει. Εξάλλου αν είχε τις κανονικές περασμένες, σκέψου τι θα γινόταν με το locktite... θα έμενε στο σπείρωμα και θα ξεραινόταν μέχρι να αποσταλλεί και τοποθετηθεί το διαφορικό. Οπότε το δένουν με τις προσωρινές και στέλνουν βίδες με φρέσκο locktite για την τοποθέτηση.
Όσο για τις οδηγίες, ο Kevin λέει σαφώς πως υπάρχει (υπήρχε) σαφής προειδοποίηση (warning label) στο κιβώτιο μεταφοράς (carton box).
Oπότε ακόμα και αν δεν έχει οδηγίες μέσα και τις στέλνει με email, η προειδοποίηση υπήρχε σε ετικέτα στο κιβώτιο κατά τα λεγόμενα του Kevin.
Σε όλη την ανταλλαγή μηνυμάτων ο Kevin δεν αναφέρθηκε πουθενά σε οδηγίες εντός του κιβωτίου παρά μόνο σε προειδοποιητική ετικέτα ΕΠΙ του κιβωτίου και σε οδηγίες μέσω email.
Ερώτηση προς τον Φάνη: Το κιβώτιο ή φωτό αυτού έχεις? (έτσι για το γαμώτο).
Κρίμα πάντως και εύχομαι να σου καλύψουν τα κόστη οι υπεύθυνοι εγκαταστάτες. Αλλιώς :warriorsmiley:
Θα συμφωνησω 100% με τον Αρη.
Και εγω μιλησα στο τηλεφωνο με τον Φανη για να μου εξηγησει τι ακριβως εχει συμβει για να το μεταφερω στον Μανωλη (QSDS) που εχει βαλει το Quaife του Νικου στο Ε60 και που ο Φανης ηθελε μια ακομα αποψη.
Αφου λοιπον πηγα στο συνεργειο και μιλησα με τον Μανωλη μου αρεσε πολυ η απαντηση του σαν επαγγελματια:"Νικο εχω βαλει μονο ενα Quaife και δεν θυμαμαι πως ακριβως το βαλαμε στου Νικου,δεν θυμαμαι αν ειχε οδηγιες και δεν θα ηθελα να εκφερω αποψη για να μην παρω καποιον ανθρωπο στο λαιμο μου".
Παρενθεση εκτος θεματος αλλα με νοημα για τον κλαδο των μηχανικων: (Προτιμω να ακουσω απο καποιον οτι δεν θυμαται ή οτι δεν ξερει παρα να μπλεξω με κανεναν ξερολα που θα αρπαξει την ευκαιρια να τραβηξει πελατες στο μαγαζι του.)
Στο θεμα μας τωρα,απο τις μεχρι τωρα ενδειξεις φαινετε να εγινε λαθος στο δεσιμο του Quaife με τις ασημι βιδες με την κολα στην ακρη τους οπου δεν αντικατασταθηκαν οι 3 μαυρες που ειναι τοποθετημενες για την μεταφορα του διαφορικου αλλα καλυτερο και πιο τιμιο ειναι να ακουσουμε και την αποψη του κ.Φλασκη.
Το μονο σιγουρο οπως γραφτηκε και παραπανω ειναι οτι δεν φταιει ο Φανης και ειναι κριμα να εχει πληρωσει ενα αξιοσεβαστο ποσο και να μην χαιρετε το αυτοκινητο του οπως αυτος γουσταρει.