Ρε συ, σου είπε κανείς ότι κέρδισα το λαχείο ? :th_Laie_67-1:
Το σετ με τα trims μου κάνει, αλλά αν κουμπώσει η φάση με το τιμόνι που έχει τα alu trims επάνω, είναι σετάκι με τα trims των πορτών μου και δεν πειράζω τίποτα άλλο μεσα thumb
Οι καθρέφτες Μ5 χωρίς mpack θα δείχνουν φτώχεια καταραμένη ...
Τα όργανα Μ5 θα μου μαμήσουν την ψυχολογία ... όπως του aristent που βλέπει τον Αλέξη στον ύπνο του κάθε βράδυ ! !!!!
α τώρα θυμήθηκα ...εδώ με τα μαρσπιέ του Μpack/Μ5 ..5-6 χρόνια πίσω...
29-01-11, 15:26
PANOS-E60
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο alexm
Πανο τι να πεις;
Κριση σου λεει μετα!!!!!
Κρίση γιά μας τους πιστούς ΒΜWδάκηδες Αλέξη, ο S8N από τότε που ξέμπλεξε με την αιμορουφίχτρα τη VAG δεν μπορεί να πιστέψει στην τύχη του και το 'χει ρίξει στα μπαξίματα γιά να το γιορτάσει :th_Laie_67-1: :thumbsup:
Εμάς μας συλλογίζεται όμως ???
29-01-11, 15:28
PANOS-E60
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο NickE60
α τώρα θυμήθηκα ...εδώ με τα μαρσπιέ του Μpack/Μ5 ..5-6 χρόνια πίσω...
Καλό !!!! :thumbsup:
Δεν αφήνουμε τίποτα και γιά τον άλλο μήνα ??? :th_Laie_67-1: Αν πληρωθούμε από τη δουλειά ...
29-01-11, 15:32
alexm
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60
Κρίση γιά μας τους πιστούς ΒΜWδάκηδες Αλέξη, ο S8N από τότε που ξέμπλεξε με την αιμορουφίχτρα τη VAG δεν μπορεί να πιστέψει στην τύχη του και το 'χει ρίξει στα μπαξίματα γιά να το γιορτάσει :th_Laie_67-1: :thumbsup:
Εμάς μας συλλογίζεται όμως ???
VAG :eek:;και στο τηλεφωνο ακουγετε για σοβαρος κυριος!!!! :th_Laie_67-1::hystericalbs1:
29-01-11, 15:36
PANOS-E60
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο alexm
VAG :eek:;και στο τηλεφωνο ακουγετε για σοβαρος κυριος!!!! :th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Σοβαρότατος είναι ! Απλά έχει κάπως επιλήψιμο παρελθόν ... :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Μη μου πεις ότι δεν έχεις διαβάσει τα κορυφαία post του Αρη γιά τα VAG που είχε ...?
29-01-11, 15:40
alexm
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60
Καλό !!!! :thumbsup:
Δεν αφήνουμε τίποτα και γιά τον άλλο μήνα ??? :th_Laie_67-1: Αν πληρωθούμε από τη δουλειά ...
Εσεις δεν εχετε αναγκη:th_Laie_67-1:,το ειπε και ο προεδρος (ο δικος μου μη παρεξηγηθούμε κιόλας!) :thumbsup: