πες τα ρε φιλε!!!!
Printable View
Δηλαδη οσοι δεν εχουμε //Μ BMW πρεπει να τα πεταξουμε?Σιγα ρε το προνομιο!Ενταξει τα 316-318 ειναι αναιμικα αλλα και μ'ενα 320 μπορεις να κανεις το κεφι σου.Το 330si θελει βελτιωσεις δλδ?Και το 335?Μ'ενα μπλοκε και μια αναρτηση τ'αμαξι γ@μει!Για να τα λες αυτα ευχομαι τουλαχιστον να το πηγαινεις το Μ οπως του αξιζει...μονιμως με το πλαι!
Aυτες ειναι δηλωσεις απο κατοχο BMW που παρ'ολα τα προβληματα που αντιμετωπισε με τη συγκεκριμενη φιρμα(φαινεται και απο την υπογραφη....)και προφανως λογο ατυχιας,ξερει οτι εχει στα χερια του ενα αλλου επιπεδου/κλασης ΟΧΗΜΑ!!!!thumb
Πραγματικα ξαφνιαστικα απο το ποστ σου φιλε μου....αλλα ευχαριστα!!!!:thumbsup:
Πραγματι δεν υπαρχει διλημμα,ουτε καν σκεψη για το ποιο ειναι καλυτερο,το μονο που ηθελα να μοιραστω μαζι σας ειναι η εμπειρια συνοδηγησης ενος πολυ δυνατου αυτοκινητου και την ιστορια του ιδιοκτητη που εφαγε ηττα απο //Μ5 κατι που δεν ειναι περιεργο........ αλλα οταν λεει οτι εχει 463 αλογα δηλ.μονο 44 αλογα λιγοτερα απο //Μ5 φυσικο ειναι να πιστευει οτι λογο βαρους,τουρμπο,...κλπ.εχει καποιες ελπιδες....αλλα ενταξει, οτι εχει ο καθενας το αγαπαει το πιστευει και οταν ερχεται η ωρα της αληθειας(πατημα) τοτε μονο καταλαβαινει που βρισκεται σε ολα τα επιπεδα,δυναμη,κρατηματα,κ π.
...παντως πολυ θα ηθελα να τον συναντησει ο δικος μας Στρατος να δει την δυναμη που μπορει να εχει και ενα βελτιωμενο BMW!!!...αλλωστε το ανεφερα οτι παρακολουθουσα το ταχυμετρο για να δω το ρυθμο που ανεβαιναν τα χιλ.και θυμιζε κατι τετοιο:
https://www.youtube.com/watch?v=-AUM...layer_embedded
Μα αυτο ακριβως λεω Αρη. Οτι εσυ που ξεκινησες το θρεντ, δεν εβαλες τετοιο διλημμα, απλά ανέφερες κάτι αξιοσημείωτο.
https://www.youtube.com/watch?v=IuJf...eature=related
δες ενα βιντεακι πως παει ενα vag στα αλογα που ειπε το παλικαρι πιο πανω!!!
οπως ειπαμε εξαρταται τι χρηματα μπορει να διαθεσει καποιος για αμαξι!!!
στα 30000 που παιρνεις ενα vag 300+ αλογα κουτα σε bmw παιρνεις 316!!
δεν εχω κατι με τα 316 αλλα μην τα ισοπεδονουμε ολα!!!
Στο manual mode εχουν ακριβως την ιδια ταχυτητα αλλαγων....
Στο αυτοματο εχω την αισθηση οτι το DSG ειναι καλυτερο αλλα και τα 2 τα οδηγησα πολυ λιγο στο αυτοματο ωστε να αποκτησω σαφη εικονα...
Φιλε με αυτο δυστυχως δεν απολαμβανεις οδηγηση...Μου δινει την αισθηση οτι τεμπελιαζω πισω απο το τιμονι και δεν εχω τον ελεγχο του...
Απλως πατας το γκαζι και πας....Και ακομα απεχω αρκετα χρονια απο τοτε που θα βαρεθω να οδηγω...
Εγω δεν εχω κατσει 2-3 χρονια σε Σεατ φορουμ μεσα για να'χω διαβασει και να ξερω πολλα περι "Λεον και βελτιωση του".
Στα 32 μου ομως σημερα, και με αυτα που ξερω τωρα, 1000 φορες καλυτερα θα παιρνα μεταχειρισμενο Μ3 (Ε46) στα 30Κ, παρά καινουριο Λεον με 7 χρονια εγγυηση.
thumb
Yπαρχει πραγματικα καποιος λογος,εκτος της εξωτερικης εμφανισης, να αγορασει καποιος Leon,το αντιγραφο του Golf, αντι να παρει το γνησιο Golf?