Δίσκους μόνο έχω βάλει εγώ Ζαχαρία...
Για τις βάσεις δαγκάνας νομίζω πρέπει να ανοίξεις-τροχίσεις λίγο παραπάνω την μία απο τις δύο τρύπες της βάσεις...
Printable View
Δίσκους μόνο έχω βάλει εγώ Ζαχαρία...
Για τις βάσεις δαγκάνας νομίζω πρέπει να ανοίξεις-τροχίσεις λίγο παραπάνω την μία απο τις δύο τρύπες της βάσεις...
Ειναι ανάλογα δε μπορω να σου πω ποσο λεφτα θα σου πάρει.
Για τα δικα μου έδωσα κανα 250 αν θυμαμε καλα
Τα άκρα από Ε46 Μ3 εκτός από τις διαφορετικές θέσεις για να κουμπώσει η βάση της δαγκάνας...
Τι άλλες διαφορές μπορεί να έχουν με τα απλά????
Υπάρχει περίπτωση να έχει πιο μακρύ αφαλό και να βγαίνει πιο έξω όλο το μουαγιέ????
:thanks:
Βασιλη απο μια προχειρη αναζητηση που ειχα κανει οταν εψαχνα για ψαλιδια για το ντριφταδικο,ολα τα ψαλιδια του Ε46,ηταν ακριβως ιδια σε μεγεθος,ειτε Μ3 ειτε απλο.....την μονη διαφορα που παρατηρησα ηταν στην εξω ακρη τους που ηταν ελαφρως γυριστα προς τα πανω(περισσοτερο καμπερ ισως??) αλλα καποιος μου'πε οτι ετσι ειναι και τα Μ-πακ Ε46(ειχε κανει μετατροπη σε Μ3 απο 330)...Τα Μ3 Ε46 εχουν πιο εξω οφσετ στις ζαντες τους για να γεμιζουν τα φουσκωμενα φτερα....
Πίσω γεμίζουν τα φούσκωμα με οφσετ.
Εμπρός το οφσετ των τροχών δεν αλλαζει.
Είναι ίδιο με τα απλά Ε46.
Ο τροχός έρχεται πιο έξω εξαιτίας της νέας θέσης του μουαγιε.
Δεν γνωρίζω αν αυτό επιτυγχάνεται μέσω ψαλιδιου η άκρου.
Μπιλ, όλο το σύστημα περιλαμβάνει ψαλίδια, ποδια, άκρα, αμορτισερ κ τοπ μαουντ.
Όλα τα παραπάνω αλλάζουν κ δεν ξέρω μέχρι που θα χρειαστεί να φτάσεις για να μπουν τα άκρα.
Μπορεί να μπαίνουν απλά.
Αν χρειαστούν ψαλίδια έχε στα υπόψιν ότι θα χρειαστείς κ την αλουμίνενια πόδια του Μ.
Διαφέρουν τα ψαλίδια των απλών κ των Μ.
Τι έχεις στο μυαλό σου ρε συ? Θα το φουσκωσεις?