Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή αν και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα
Εδώ 2 βραδυνές φωτο
Printable View
Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή αν και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα
Εδώ 2 βραδυνές φωτο
Άλλη μια πινελιά με διπλή απόληξη στην θέση της μονης :)
Συνημμένο Αρχείο 46419
Συνημμένο Αρχείο 46420
Συνημμένο Αρχείο 46421
Συνημμένο Αρχείο 46422
Εδώ ένα αυτοσχεδιο κάλυμμα της κουκούλας που έφτιαξα με σκληρό χαρτόνι και επένδυση με μαύρο ύφασμα για να είναι πιο απομωνομενη και να μην γεμίζει σκουπιδακια και σκόνη ο χώρος. Επίσης βοηθά και στον θόρυβο κατά την γνώμη μου
Συνημμένο Αρχείο 46428
Συνημμένο Αρχείο 46429
Συνημμένο Αρχείο 46430
Ωραιο ειναι. Ψαξε βρες το oem κάλυμμα που κουμπωνει επανω της. Ειναι σχετικα φτηνο και κανει τη δουλεια του.
Η το ενα η το αλλο θα εχεις. Εσυ απο οτι καταλαβαινω το θελεις οταν φορας το hardtop για να μην βλεπεις την κουκουλα.
Υπαρχει και τετοιο αλλα ειναι παραπανω απο σπανιο. Το εβγαζε η Wiesmann για τις δικες της οροφες. Καπου εχω μια ρωτογραφια. Κανει σαν εταζερα πισω.
Χαχα...και τα 2 τα θελω! Σωστα θελω οταν φοραει το Hardtop να μην βλεπω την κουκούλα για πιο clean look και να μπορω να βάλω κατι στον χώρο εκει(ζακετα-μπουφαν-σακουλα-τσαντάκι). Σπανιο και αηδιες...δεν θελω να δωσω και ενα νεφρο για να παρω κατι aftermarket που εφτιαξε μια εταιρια. Αφού μπορω να φτιάξω αυτο που με καλύπτει και μου αρεσει μου αρκει!
To καλοκαιρινό καλυμμα της BMW είναι ωραιο οντως και το βρήκα ήδη
Αλλαγή επένδυσης μπροστινού καπώ και τοποθέτηση καινούριου δοχείου υαλοκαθαριστηρων
Συνημμένο Αρχείο 46455
Συνημμένο Αρχείο 46456
Συνημμένο Αρχείο 46457
Συνημμένο Αρχείο 46459
Ένα σχετικά δυσεύρετο part βρήκα σήμερα μετά από ψάξιμο σε 40+ Ε36αρια
Θα το προσαρμόσω στο ντουλαπάκι του συνοδηγου
Συνημμένο Αρχείο 46460
Συνημμένο Αρχείο 46461