Τώρα σώθηκα, ε Βασίλη;;;;;;;:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Printable View
Μνημόνιο ΝΟ4 θα φέρουμε :D :D :D
εχει πεσει παντοφλα στον Ηλια μαλλον...:whistle:
τι κουοτ, τι μενσιον, τι μνμτ του εχουμε στειλει..... στο λαγουμι του ο σκατοβαζελος :hystericalbs1:
περασα να το δω το αμαξι μετα τη μασα του ζαχου που το συζηταγαμε.
Το χρωμα ειναι το αγαπημενο μου και πιστευω πολυ ποιο εντυπωσιακο απο το εστοριλ που προτιμουν πολλοι!!!
Ευχομαι καλοταξιδο πανω απο ολα.
Να το σεβαστεις και να το προσεξεις οπως του αρμοζειthumb
Ευχαριστω πολυ Χριστο!Τελικα οι καλυτερες συζητησεις γινονται στο Ζαχο;-)Εκει ξεκινησαν ολα!Ευτυχως δεν αρεσε το χρωμα στον Βαγγελη!!;-))):hystericalbs1:
Καλοταξιδη!!!:thumbsup:
....δεν βλεπεις συχνα αυτο το χρωμα (νομιζω οτι ειναι μονο για //Μ σειρες),ομως απο κοντα ειναι ακομη πιο εντυπωσιακο απ'οτι στις φωτογραφιες!!!(το εχω δει στην Ιτεα σε 46αρι Μ3 με 19αρες CSL....:tt1:....)
εδω μια φωτο απο το νετ σε σκια:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...376d72_b-1.jpg
Ευχαριστώ!
Το θέμα με αυτό το χρώμα είναι ότι ή θα το λατρέψεις ή θα το μισήσεις,γιατί όπως και να το κάνεις,ξεφεύγει από τα κλασσικά χρώματα.Εγώ προσωπικά με το που το είδα, το λάτρεψα!:tt1:
Καλοτάξιδο, πολύ ωραίο!
Θα πρέπει να σημειώσουμε πως σε Laguna Seca Blue ήταν τα πρώτα Μ3 Ε46 που βγήκανε από τη γραμμή παραγωγής τον 09/2000.
Καλορίζικο, καλοτάξιδο, και να το διασκεδάσεις όσο πιο πολύ μπορείς :thumbsup:
Καλορίζικο και το χρώμα είναι χρωματάρα!! Από φώτο δε δείχνει πολύ άλλα το έχω πετύχει από κοντά και είναι άστα να πάνε, τέλειο.