Ναι ηταν κόντρα Ρώσικη ρουλέτα....:th_Laie_67-1:
Βασιλη πρέπει να βάλεις το πόρκε πάνω στα ράουλα να θαυμάσουμε καμπύλες..thumb
Printable View
Νάσο, κοιτάω τα δυναμόμετρα Ελλάδα και εξωτερικό, από πλευράς παροχής αέρα, και είναι για να παθαίνεις κατάθλιψη. Ειδικά για πισωμήχανα.
Τώρα, για τη κόντρα που είχαμε :original: η διαφορά των 6 ίππων που είχαμε
:fountwtis: ήταν λόγω ανεπαρκούς αερισμού. Με αυτό το ανεμιστηράκι για τα κουνούπια, δεν μπόρεσε να αποδώσει το πρόγραμμά μου. Η διαφορά που είχε το αυτοκίνητο μετά τα 180 km/h ήταν εντυπωσιακή.
Με σωστό αερισμό :fountwtis: η διαφορά θα ήταν πάνω από 10 άλογα :fountwtis: συν 2 άλογα λόγω Phoenix goelb χαίρετε !!!
:hystericalbs1:
Γιατρε αν θελεις ποσταρησε εδω την καμπυλη να δω πως ειναι. Υπαρχει στο θρεντ με την ομαδικη δυναμομετρηση που ειχατε κανει? γιατι δεν θυμαμαι..
παροχη αερα για κλαματα ε? οσο και δυνατο να ειναι το blower δεν μπορει να δωσει την παροχη που δινει στο δρομο λογικο..
στο δρομο ομως υπαρχει και κοντρα στον αερα εκει αλλαζουν τα πραγματα, δεν ειναι και ιδιο το φορτιο.
υπαρχει τροπος να το αναπαραγεις σε κλειστο δωματιο με tunnel effect και πολυ μεγαλους σε παροχη ανεμιστηρες, αλλα ειναι πολυ ακριβο και δεν το κανει κανεις.....
Εγω στο δικο μου δυναμομετρο το ειχα κανει και πετυχαινε effect 180 χιλιομετρων......
Ακομα μεγαλυτερο προβλημα ειναι η απαγωγη της θερμοτητας απο αυτο το δωματιο φυσικα................. αυτο δεν μπορεσα να το πληρωσω και απλα μετα απο δυο πατηματα, στα πολυ δυνατα αυτοκινητα εφτανε θερμοκρασια χωρου (καλοκαιρι) τους 48 βαθμους, οποτε καναμε break για κανα διωρο με τις πορτες ανοιχτες.............
οταν καποτε ειχα για επαγγελμα το χομπι μου.........
Ωραιες εικονες.!
Εισαι επαγγελματιας, κανεις αυτη την δουλεια?
το εκανα για 12 χρονια.
Σταματησα το 2007 και τα πουλησα ολα.....
Γιατρε, κατι δεν μου αρεσει εδω.........
Πολλες απωλειες βλεπω.
20% απωλειες σε δικινητο αυτοκινητο ?