Το έχω εδώ και λίγες μέρες και οι εντυπώσεις είναι πολύ θετικές, παω γρήγορα στο ψητό:
Θετικά:
1)Απίστευτη ηχομόνωση, δεν ακούς ουτε κινητήρα, ούτε θόρυβο κύλισης
2)Ορατότητα μπροστά και πλάγια
3)Design μέσα έξω
4)Ευκολία χρήσης navigation, streaming, τηλεφώνου, cruise control και όλων των αυτοματισμών
5)Μεγάλο πορτ παγκαζ
6)Κατανάλωση όλα τα λεφτά που δεν πάει με τίποτα πάνω απο 4,5ltr/100km σε χαλαρό ρυθμό με αρκετή χρήση σε πόλη όμως
7)Βελούδινο ξεκίνημα του start stop και απουσια κραδασμών γενικότερα
8)Πολύ καλό κράτημα μέχρι τώρα, δεν έχω κινηθεί οριακά ακόμα όμως
9)Ποιότητα υλικών απο τη μέση και πάνω στο ταμπλό
10) Τρομερή απόσβεση ανάρτησης, μαγικό χαλί, ένα αιώνα μπροστά απο το Ε92 μου!!!
Αρνητικά:
1) Μικρό πίσω παρμπρίζ
2) Μικρός χώρος για τους πίσω αλλά και ενήλικας μεσου αναστηματος δε θα έχει πρόβλημα
3) Ποιότητα υλικών στο κάτω μέρος του ταμπλό και στα πλαινά, απλά είναι σκληρά, αλλά mini είναι, δε περίμενα κάτι αλλο
4) Τιμή για τη κατηγορία του αλλά απο την άλλη έχει και το καλύτερο εξοπλισμό
5) ESP μόνιμα ενεργό
Έκδοση dynamic 1.5 dci με εξτρα μεταλλικό χρώμα και υποβραχιόνιο. Η έκδοση αυτή είναι η πιο πλούσια και περιλαμβάνει αυτόματα φώτα, φώτα ημέρας, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, διακοσμητικά χρώμια έξω και μαύρο γυαλιστερό μέσα, αυτόματο κλιματισμό με αυτόματη ανακύκλωση, χειριστήρια στο τιμόνι, cruise control, navigation, streaming απο συσκευές, τηλέφωνο, φώτα ανάγνωσης, ESP, hill start assist, επιλογή χρώματος ταπετσαρίας, καθρέπτες ηλεκτρικούς που κλείνουν ηλεκτρικά, μπρος πισω ηλεκτρικα παράθυρα με μπλοκάρισμα των πίσω απο μπροστά, auto start stop, κουμπί eco για χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...6&d=1400951212