Οι συγχωρεμενοι, σκοτωθηκαν απο το χτυπημα, η απο την φωτια αραγε ?
Printable View
Οι συγχωρεμενοι, σκοτωθηκαν απο το χτυπημα, η απο την φωτια αραγε ?
Μονο ενα εχω δει στη παραλιακη περσι, αποκλειεται να τον βρειτε σε φορουμ.
20 χρονια με το αθλημα ηρθε ο πουθενατζης να μας την μπει τωρα!Εχε χαρη που δεν θελω να χαλασω το κλιμα εδω μεσα αλλιως θα σουλεγα καμια βαρια κουβεντα!!Δεν με ξερεις κι απο χτες για να λες αυτα!!ΜΑΖΕΨΟΥ!Αν θες να δημιουργεις εντυπωσεις και να ανεβαινεις μειωνοντας τους αλλους καντο αλλα οχι μ εμενα!Ξαναδιαβασε τι εγραψα και ξαναπαρτο απ την αρχη!
Δεν είσαι ο μόνος φίλε μου που είναι 20 χρόνια στο άθλημα, ούτε και ο μόνος που τρέχει με τ'αμαξι του.
Ονόματα δεν κοιτάω όταν γράφω, σχολιάζω αυτά που γράφονται. Αν εσύ νιώθεις θιγμένος από αυτό που έγραψα, λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ και να δεχτώ σχόλιο τύπου, το καρερα γκε τε είναι για τα μπάζα, η ότι το αμάξι βγήκε για να σκοτώνει τον κόσμο. Ειδικά από κάποιον που ασχολειτε 20 χρόνια με την αυτοκίνηση. Από την άλλη, γραφωντας να δω ξανά τι έχεις γράψει, μάλον δεν έχεις πει κάτι τέτοιο, άρα, δεν έχεις και λόγο για ν'αρπαζεσαι. Οπότε, τα πουθενατζης κτλ κρατά τα για τον εαυτό σου, γιατί παρόλο το ότι και εγώ δεν έχω πρόβλημα να βρίσω δεν έχω καμμια ορεξη.
Τα σχόλια μου πάνε σε όσους ισχυρίζονται ότι ένα αμάξι σαν το αναφερθεν είναι για τα μπάζα και κακώς είναι στην παραγωγή. Αν εσύ δεν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, ηρέμησε.
απορώ γιατί τότε πωλούνται bmw που βγαίνει και το esp...
Καλύτερα όλοι merc... που είναι πιο ασφαλή!
Μη σου πω και για volvo...
Θωμά εσύ αντί για 316... μου θέλεις και Μ3... που πας ρε καραμήτρο ;;;
Σκοτώστρα στην ελληνική άσφαλτο, στη βροχή κλπ...
Τα παραπάνω είναι γραμμένα με υπερβολή και χιούμορ.
Ηρεμήστε, αλλά μην τα ισοπεδώσουμε όλα. Η αυτοκίνηση έχει βγάλει κοσμήματα.
Θέλει χέρια, θέλει τύχη θέλει υπομονή κλπ...
Νεο Βιντεο
https://www.youtube.com/watch?v=l4B44E6dkSU
προσωπικά δεν έχω να πω τπτ άλλο, ότι είχα να πω το είπα. περιμένω την επόμεν φορά που θα ανέβει κάποιο πριόνι σε κάποιο θρεντ, τους εκθιασμούς περι driving pleasure, την συμμετοχή του οδηγού, το γενικότερο feeling του στυλ το αμάξι θυμίζει μια άλλη εποχή που τα πράγματα ήταν πιο απλά, μπλα μπλα μπλα...και μετά να διαβάζω αυτό το θρεντ, για αυτό το αμάξι και το πόσο καλύτερη είναι μια μερσεντες ή ένα άουδι, επειδή δεν αφήνει τον οδηγό να φύγει απ'τον δρόμο και να γελάω.
αν στεναχώρεσα κάποιους λυπάμαι, δεν το ήθελα.